Povezane vesti
Klackalica bez zamaha: Šta se očekuje od Vučićeve posete Briselu
NIN pre 1 sat
Srbija se ponovo nije uskladila sa novim spoljnopolitičkim odlukama EU o sankcijama Rusiji - vest je koja stiže dva dana uoči susreta predsednica Evropske komisije Ursule fon der Lajen i predsednika Aleksandra Vučića. Uprkos dugogodišnje mantre vlasti da… »
SRCE: EU da razmotri mere ličnih sankcija za one u krugu vlasti koji preziru zakon i šire nasilje
Nova pre 43 minuta
Potpredsednik Srbija centra (SRCE) i bivši šef Misije Srbije u EU Duško Lopandić kazao je danas da bi Evropska unija trebalo da razmotri mere poput ličnih sankcija za one u krugu vlasti koji pokazuju prezir prema primeni zakona i širenju atmosfere… »
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 2 sata
Vučić je predložio ideju o zajedničkom primanju Zapadnog Balkana u EU kao punopravnih članica. Premijer Crne Gore Milojko Spajić izjavio je da je celo Zapadnom Balkanu u EU. Premijer Crne Gore Milojko Spajić izjavio je da je celom Zapadnom Balkanu mesto… »
SRCE: EU da razmotri mere ličnih sankcija za one u krugu vlasti koji preziru zakon i šire nasilje
Nedeljnik pre 1 sat
Potpredsednik Srbija centra (SRCE) i bivši šef Misije Srbije u EU Duško Lopandić kazao je danas da bi Evropska unija trebalo da razmotri mere poput ličnih sankcija za one u krugu vlasti koji pokazuju prezir prema primeni zakona i širenju atmosfere… »
„Pazite na Vučićevu novu nadrealnu ideju“: Jutarnji list o sastanku predsednika Srbije sa fon der Lajen
Danas pre 1 sat
Hrvatski Jutarnji list piše da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će danas u Briselu imati važan sastanak sa liderima EU Ursulom fon der Lajen i Antoniom Kostom, dodajući da će im predložiti da ceo Zapadni Balkan bude primljen u EU… »
Spajić: Crna Gora će biti u EU 2028. godine, tu čekamo ostale
NIN pre 1 sat
Premijer Crne Gore Milojko Spajić rekao je da će Podgorica druge kandidate iz regiona čekati kao punopravna članica Evropeke unije (EU) 2028. godine. "Saglasan sam da bi čitavom Zapadnom Balkanu EU trebalo da bude finalna odrednica. Međutim, mi ćemo vas… »
Lopandić (SRCE): „Vučić neće ispuniti obećanje o otvaranju Klastera 3, Srbija nije na evropskom putu“
Serbian News Media pre 1 sat
Duško Lopandić, potpredsednik političke organizacije Srbija centar (SRCE) i bivši šef Misije Srbije pri Evropskoj uniji, izjavio je za list „Danas“ da aktuelna politika predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, neće rezultirati ispunjenjem obećanja o… »
Vučić danas na radnoj večeri u Briselu, ima predlog za Fon der Lajen i Koštu
Blic pre 2 sata
"Ako primite jednu, ili dve, ili tri od nas, šta ćemo onda sa ostalima?", rekao je Vučić Vučić je najavio da će predložiti zajednički prijem svih balkanskih zemalja kandidata u EU Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u Briselu, gde će… »
Spajić: Crna Gora će biti u EU 2028. godine, tu čekamo ostale
Nedeljnik pre 3 sata
Premijer Crne Gore Milojko Spajić rekao je da će Podgorica druge kandidate iz regiona čekati kao punopravna članica Evropske unije (EU) 2028. godine. „Saglasan sam da bi čitavom Zapadnom Balkanu EU trebalo da bude finalna odrednica. Međutim, mi ćemo vas… »
Vučić poziva zemlje Zapadnog Balkana da zajedno uđu u EU, Crnogorci kažu – čekamo vas tamo
Vreme pre 2 sata
Dok Srbija u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom znatno zaostaje za Albanijom i Crnom Gorom, Aleksandar Vučić ih pred svoj put za Brisel poziva da svi zajedno uđu u EU. Vidimo se tamo, poručuje mu Milojko Spajić. Crna Gora bi trebalo da završi… »
Lopandić (SRCE): Da li će afere kao što su Generalštab, TOK, REM ili pritisak na medije biti dovoljne da ubede fon der Lajen…
Glas Šumadije pre 2 sata
Duško Lopandić, potpredsednik Srbija centra (SRCE) i bivši šef Misije Srbije u EU, izjavio je za Danas da Vučić ni po četvrti put, kao redovni EU ponavljač, neće ispuniti obećanje o otvaranju Klastera 3, što je najbolja ilustracija njegove politike… »
Spajić optimista, tvrdi da će Crna Gora u EU 2028. Premijer očekuje punopravno članstvo do tada i poručuje da će Podgorica…
Kurir pre 2 sata
Premijer Crne Gore Milojko Spajić rekao je da će Podgorica druge kandidate iz regiona čekati kao punopravna članica Evropeke unije (EU) 2028. godine. "Saglasan sam da bi čitavom Zapadnom Balkanu EU trebalo da bude finalna odrednica. Međutim, mi ćemo vas… »
Spajić odgovorio Vučiću: Crna Gora će biti u EU 2028, tu čekamo ostale
Danas pre 2 sata
Premijer Crne Gore Milojko Spajić rekao je da će Podgorica druge kandidate iz regiona čekati kao punopravna članica Evropeke unije (EU) 2028. godine. „Saglasan sam da bi čitavom Zapadnom Balkanu EU trebalo da bude finalna odrednica. Međutim, mi ćemo vas… »
Spajić Vučiću: Čekaćemo vas u EU već od 2028, navijamo da istinski požurite i ubrzate ostale kandidate iz regiona
N1 Info pre 3 sata
Crnogorski premijer Milojko Spajić, izjavio je da je saglasan da bi čitavom Zapadnom Balkanu EU trebalo da bude finalna odrednica. "Međutim, mi ćemo vas tamo čekati već od 2028. godine i navijamo da istinski požurite i ubrzate ostale kandidate iz… »
Spajić: Saglasan sam da bi celom Z. Balkanu EU trebalo da bude finalna odrednica
RTV pre 3 sata
PODGORICA - Premijer Crne Gore Milojko Spajić izjavio je da je celom Zapadnom Balkanu mesto u Evropskoj uniji, i da će Crna Gora biti članica Unije od 2028. godine. On je na društvenim mrežama sinoć izrazio saglasnost sa izjavom predsednika Srbije… »
Premijer Crne Gore reagovao na predlog Vučića: "Mi vas čekamo u EU od 2028, požurite"
Radio 021 pre 4 sati
Premijer Crne Gore Milojko Spajić reagovao je na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen predložiti da ceo Zapadni Balkan uđe u EU zajedno. Spajić se delimično složio sa Vučićevim predlogom… »
Spajić nakon što je Vučić rekao da će predložiti da ceo Zapadni Balkan uđe u EU zajedno: Crna Gora će biti u EU 2028. godine…
Nova pre 3 sata
Premijer Crne Gore Milojko Spajić rekao je da će Podgorica druge kandidate iz regiona čekati kao punopravna članica Evropeke unije (EU) 2028. godine. „Saglasan sam da bi čitavom Zapadnom Balkanu EU trebalo da bude finalna odrednica. Međutim, mi ćemo vas… »
Vučić: Predložiću Fon der Lajen da ceo Zapadni Balkan zajedno uđe u EU
Radio 021 pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da danas ima važan sastanak sa čelnicima EU Ursulom fon der Lajen i Antoniom Kostom u Briselu i dodao da će im predložiti da ceo Zapadni Balakan zajedno prime u EU. "Ulazak Zapadnog Balkana u celini u EU je… »
Vučić u Briselu: Zajednički ulazak u Uniju rešenje za region
Dnevnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u Briselu, gde će prisustvovati radnoj večeri koju organizuju predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i predsednik Evropskog saveta Antonio Košta, saopšteno je iz pres službe predsednika… »
Vučić danas u Briselu na radnoj večeri koju priređuju Fon der Lajen i Košta
RTV pre 5 sati
BRISEL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u Briselu, gde će prisustvovati radnoj večeri koju organizuju predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i predsednik Evropskog saveta Antonio Košta, saopšteno je iz pres službe… »
Vučić danas u Briselu na radnoj večeri koju priređuju Fon der Lajen i Košta
Telegraf pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u Briselu, gde će prisustvovati radnoj večeri koju organizuju predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i predsednik Evropskog saveta Antonio Košta, saopšteno je iz pres službe predsednika… »
Vesti dana »
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Lopandić (SRCE): „Vučić neće ispuniti obećanje o otvaranju Klastera 3, Srbija nije na evropskom putu“
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
Da li vlada nestašica evra? Euronews Srbija proverava kakva je situacija u menjačnicama
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih