Povezane vesti
Maduro se oglasio iz zatvora
SEEbiz pre 3 sata
CARACAS - Svrgnuti venezuelski predsjednik Nicolas Maduro u subotu je preko svojih odvjetnika iz američkog zatvora. Poručio je da je dobro i da nastavlja borbu, dok je istodobno State Department pozvao Amerikance da napuste Venezuelu zbog nestabilne… »
Britanski ministar odbrane otkrio kojeg bi svetskog lidera kidnapovao
Danas pre 8 sati
Britanski ministar odbrane Džon Hili, odgovarajući na pitanje novinara o tome kojeg bi svetskog lidera kidnapovao ako bi imao priliku, rekao je da bi to bio Vladimir Putin. „Odveo bih Putina u pritvor, priveo bih ga pravdi za ratne zločine. Za ono što… »
Novi snimak: Maduro šeta zatvorskim krugom
Politika pre 8 sati
Venecuelanski predsednik je juče preko svojih advokata iz američkog zatvora poručio da je dobro. Svrguti venecuelanski predsednik Nikolas Maduro prošetao je dvorištem pritvorske jedinice u kojoj je smešten u Njujorku. Na društvenoj mreži "iks" osvanuli… »
Maduro šeta po dvorištu pritvorske jedinice: Pojavio se novi snimak utamničenog predsednika Venecuele (video)
Večernje novosti pre 9 sati
SVRGNUTI venecuelanski predsednik Nikolas Maduro prošetao je dvorištem pritvorske jedinice u kojoj je smešten u Njujorku. Foto: Printscreen/Iks/Peter Jungla Na društvenoj mreži "iks" osvanuli su kratki snimci njegove šetnje, uz opis "Maduro izlazi da se… »
Britanski ministar: Kidnapovao bih Putina
Vesti online pre 11 sati
Britanski ministar odbrane Džon Hili izjavio je da bi želeo da otme predsednika Rusije Vladimira Putina, piše list “Telegraf”. – Kad bih imao priliku da kidnapujem bilo kog svetskog lidera, izabrao bih Putina – rekao je Hili tokom svoje posete Kijevu. On… »
Britanski ministar: Kidnapovao bih Putina
Sputnik pre 11 sati
Britanski ministar odbrane Džon Hili izjavio je da bi želeo da otme predsednika Rusije Vladimira Putina, piše list „Telegraf“. On je dodao da bi u tom slučaju „Putin odgovarao za ratne zločine“. Podsetimo, SAD su u subotu 3. januara, oko 2 sata posle… »
"Mi smo borci" Prvo oglašavanje Madura iz zatvora u Njujorku - Obratio se svom narodu ovim rečima (video)
Pravda pre 13 sati
Svrgnuti venecuelanski predsednik Nikolas Maduro juče je preko svojih advokata iz američkog zatvora poručio da je dobro i da nastavlja borbu, dok je istovremeno Stejt department pozvao Amerikance da napuste Venecuelu zbog nestabilne političke situacije… »
Maduro iz zatvorske ćelije poručio: Mi smo borci, dobro smo
NIN pre 13 sati
Nikolas Maduro Gera, sin uhapšenog venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura, izjavio je da je njegov otac poručio iz zatvorske ćelije u Sjedinjenim Američkih Državama da su on i njegova supruga Silija Flores, koja se nalazi u istoj pritvorskoj jedinici… »
Džon Hili: Kidnapovao bih Putina
Politika pre 13 sati
On je dodao da bi u tom slučaju „Putin odgovarao za ratne zločine“. Britanski ministar odbrane Džon Hili izjavio je da bi želeo da otme predsednika Rusije Vladimira Putina, piše list „Telegraf“, prenosi Sputnjik. „Kad bih imao priliku da kidnapujem bilo… »
5 reči direktno iz američkog zatvora Maduro se oglasio prvi put nakon hapšenja: Hiljade ljudi na ulicama Karakasa
Blic pre 14 sati
Noseći transparente sa porukom "Želimo ih natrag", oko hiljadu pristalica marširalo je juče ulicama Karakasa skandirajući "Maduro i Silija su naša porodica!" "Nećemo odmoriti ni minut dok ne vratimo predsednika", izjavila je Delsi Rodrigez Svrgnuti… »
Maduro iz ćelije najavio osvetu: Počeo lov na Amerikance, Stejt Department im naložio da hitno napuste zemlju (video)
Mondo pre 14 sati
Nikolas Maduro poručio je preko svojih advokata iz američkog zatvora da se oseća dobro i da nastavlja borbu, dok je istovremeno Stejt department pozvao državljane Amerike da hitno napuste tu zemlju zbog nestabilne političke situacije. Optuženi, između… »
Maduro iz zatvora u SAD poručio: Dobro smo, mi smo borci
Newsmax Balkans pre 14 sati
Nikolas Maduro Gera, sin uhapšenog venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura, izjavio je da je njegov otac poručio iz zatvorske ćelije u Sjedinjenim Američkih Državama da su on i njegova supruga Silija Flores, koja se nalazi u istoj pritvorskoj jedinici… »
Oglasio se Maduro iz zatvorske ćelije
Vesti online pre 14 sati
Nikolas Maduro Gera, sin uhapšenog venecelanskog predsednika Nikolasa Madura, izjavio je da je njegov otac poručio iz zatvorske ćelije u SAD da su on i njegova supruga Silija Flores, koja se nalazi u istoj pritvorskoj jedinici u Njujorku, “dobro” i da su… »
"Mi smo borci" prvo oglašavanje Madura iz zatvora u Njujorku - obratio se svom narodu ovim rečima (video)
Večernje novosti pre 14 sati
SVRGNUTI venecuelanski predsednik Nikolas Maduro juče je preko svojih advokata iz američkog zatvora poručio da je dobro i da nastavlja borbu, dok je istovremeno Stejt department pozvao Amerikance da napuste Venecuelu zbog nestabilne političke situacije… »
Maduro iz zatvorske ćelije poručio: Mi smo borci, dobro smo
RTV pre 15 sati
NJUJORK - Nikolas Maduro Gera, sin uhapšenog venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura, izjavio je da je njegov otac poručio iz zatvorske ćelije u Sjedinjenim Američkih Državama da su on i njegova supruga Silija Flores, koja se nalazi u istoj… »
Maduro iz zatvora u SAD poručio: "Supruga i ja smo dobro, mi smo borci"
Radio 021 pre 15 sati
Nikolas Maduro Gera, sin uhapšenog venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura, izjavio je da je njegov otac poručio iz zatvorske ćelije u SAD da su on i njegova supruga Silija Flores "dobro" i da su oni "borci". "Dobro smo. Mi smo borci. Ne budite… »
Maduro poslao prvu poruku iz zatvora u Njujorku! Obratio se narodu Venecuele snažnim rečima! Hiljade ljudi maršira Karakasom…
Kurir pre 14 sati
Svrgnuti venecuelanski predsednik Nikolas Maduro juče je preko svojih advokata iz američkog zatvora poručio da je dobro i da nastavlja borbu, dok je istovremeno Stejt department pozvao Amerikance da napuste Venecuelu zbog nestabilne političke situacije… »
Maduro iz ćelije poslao jasnu poruku Trampu
B92 pre 15 sati
Nikolas Maduro Gera, sin uhapšenog venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura, izjavio je da je njegov otac poručio iz zatvorske ćelije u Sjedinjenim Američkih Državama da su on i njegova supruga Silija Flores "dobro" i da su oni "borci". "Dobro smo. Mi… »
Maduro iz zatvora: Ne budite tužni, mi smo borci
Politika pre 15 sati
Nikolas Maduro i Silija Flores izvedeni su 3. januara iz Venecuele u vojnoj operaciji specijalnih američkih snaga. Nikolas Maduro Gera, sin uhapšenog venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura, izjavio je da je njegov otac poručio iz zatvorske ćelije u… »
Oglasio se Maduro iz zatvorske ćelije: "Mi smo borci..."
Telegraf pre 15 sati
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju! Monteri po mećavi rizikuju živote da bi pomogli ljudima: Otklonjeni kvarovi u Ivanjici, građani ponovo imaju struju (foto)
Kurir pre 3 satajoš 49 povezanih
Podela bodova u derbiju na "Meaci", sjajna predstava Intera i Napolija
RTS pre 55 minutajoš 28 povezanih
(BLOG) Ledeni dan u Srbiji: Bez struje u Srbiji nekoliko hiljada potrošača, u Ivanjici 900
N1 Info pre 2 satajoš 51 povezana
Aktivisti: U Iranu tokom demonstracija poginulo najmanje 538, pritvoreno više od 10.670 osoba
Serbian News Media pre 4 satijoš 35 povezanih
Partizan savladao Studentski centar u utakmici 14. kola ABA lige
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 24 povezane