Повезане вести
Мадуро се огласио из затвора
СЕЕбиз 11.01.2026
ЦАРАЦАС - Свргнути венезуелски предсједник Ницолас Мадуро у суботу је преко својих одвјетника из америчког затвора. Поручио је да је добро и да наставља борбу, док је истодобно Стате Департмент позвао Американце да напусте… »
Британски министар одбране открио којег би светског лидера киднаповао
Данас 11.01.2026
Британски министар одбране Џон Хили, одговарајући на питање новинара о томе којег би светског лидера киднаповао ако би имао прилику, рекао је да би то био Владимир Путин. „Одвео бих Путина у притвор, привео бих га правди за… »
Нови снимак: Мадуро шета затворским кругом
Политика 11.01.2026
Венецуелански председник је јуче преко својих адвоката из америчког затвора поручио да је добро. Свргути венецуелански председник Николас Мадуро прошетао је двориштем притворске јединице у којој је смештен у Њујорку. На… »
Мадуро шета по дворишту притворске јединице: Појавио се нови снимак утамниченог председника Венецуеле (видео)
Вечерње новости 11.01.2026
СВРГНУТИ венецуелански председник Николас Мадуро прошетао је двориштем притворске јединице у којој је смештен у Њујорку. Фото: Принтсцреен/Икс/Петер Јунгла На друштвеној мрежи "икс" осванули су кратки снимци његове шетње, уз… »
Британски министар: Киднаповао бих Путина
Вести онлине 11.01.2026
Британски министар одбране Џон Хили изјавио је да би желео да отме председника Русије Владимира Путина, пише лист “Телеграф”. – Кад бих имао прилику да киднапујем било ког светског лидера, изабрао бих Путина – рекао је Хили… »
Британски министар: Киднаповао бих Путина
Спутник 11.01.2026
Британски министар одбране Џон Хили изјавио је да би желео да отме председника Русије Владимира Путина, пише лист „Телеграф“. Он је додао да би у том случају „Путин одговарао за ратне злочине“. Подсетимо, САД су у суботу 3… »
"Ми смо борци" Прво оглашавање Мадура из затвора у Њујорку - Обратио се свом народу овим речима (видео)
Правда 11.01.2026
Свргнути венецуелански председник Николас Мадуро јуче је преко својих адвоката из америчког затвора поручио да је добро и да наставља борбу, док је истовремено Стејт департмент позвао Американце да напусте Венецуелу због… »
Мадуро из затворске ћелије поручио: Ми смо борци, добро смо
НИН 11.01.2026
Николас Мадуро Гера, син ухапшеног венецуеланског председника Николаса Мадура, изјавио је да је његов отац поручио из затворске ћелије у Сједињеним Америчких Државама да су он и његова супруга Силија Флорес, која се налази у… »
Џон Хили: Киднаповао бих Путина
Политика 11.01.2026
Он је додао да би у том случају „Путин одговарао за ратне злочине“. Британски министар одбране Џон Хили изјавио је да би желео да отме председника Русије Владимира Путина, пише лист „Телеграф“, преноси Спутњик. „Кад бих имао… »
5 речи директно из америчког затвора Мадуро се огласио први пут након хапшења: Хиљаде људи на улицама Каракаса
Блиц 11.01.2026
Носећи транспаренте са поруком "Желимо их натраг", око хиљаду присталица марширало је јуче улицама Каракаса скандирајући "Мадуро и Силија су наша породица!" "Нећемо одморити ни минут док не вратимо председника", изјавила је… »
Мадуро из ћелије најавио освету: Почео лов на Американце, Стејт Департмент им наложио да хитно напусте земљу (видео)
Мондо 11.01.2026
Николас Мадуро поручио је преко својих адвоката из америчког затвора да се осећа добро и да наставља борбу, док је истовремено Стејт департмент позвао држављане Америке да хитно напусте ту земљу због нестабилне политичке… »
Мадуро из затвора у САД поручио: Добро смо, ми смо борци
Невсмакс Балканс 11.01.2026
Николас Мадуро Гера, син ухапшеног венецуеланског председника Николаса Мадура, изјавио је да је његов отац поручио из затворске ћелије у Сједињеним Америчких Државама да су он и његова супруга Силија Флорес, која се налази у… »
Огласио се Мадуро из затворске ћелије
Вести онлине 11.01.2026
Николас Мадуро Гера, син ухапшеног венецеланског председника Николаса Мадура, изјавио је да је његов отац поручио из затворске ћелије у САД да су он и његова супруга Силија Флорес, која се налази у истој притворској јединици у… »
"Ми смо борци" прво оглашавање Мадура из затвора у Њујорку - обратио се свом народу овим речима (видео)
Вечерње новости 11.01.2026
СВРГНУТИ венецуелански председник Николас Мадуро јуче је преко својих адвоката из америчког затвора поручио да је добро и да наставља борбу, док је истовремено Стејт департмент позвао Американце да напусте Венецуелу због… »
Мадуро из затворске ћелије поручио: Ми смо борци, добро смо
РТВ 11.01.2026
ЊУЈОРК - Николас Мадуро Гера, син ухапшеног венецуеланског председника Николаса Мадура, изјавио је да је његов отац поручио из затворске ћелије у Сједињеним Америчких Државама да су он и његова супруга Силија Флорес, која се… »
Мадуро из затвора у САД поручио: "Супруга и ја смо добро, ми смо борци"
Радио 021 11.01.2026
Николас Мадуро Гера, син ухапшеног венецуеланског председника Николаса Мадура, изјавио је да је његов отац поручио из затворске ћелије у САД да су он и његова супруга Силија Флорес "добро" и да су они "борци". "Добро смо. Ми… »
Мадуро послао прву поруку из затвора у Њујорку! Обратио се народу Венецуеле снажним речима! Хиљаде људи маршира Каракасом…
Курир 11.01.2026
Свргнути венецуелански председник Николас Мадуро јуче је преко својих адвоката из америчког затвора поручио да је добро и да наставља борбу, док је истовремено Стејт департмент позвао Американце да напусте Венецуелу због… »
Мадуро из ћелије послао јасну поруку Трампу
Б92 11.01.2026
Николас Мадуро Гера, син ухапшеног венецуеланског председника Николаса Мадура, изјавио је да је његов отац поручио из затворске ћелије у Сједињеним Америчких Државама да су он и његова супруга Силија Флорес "добро" и да су они… »
Мадуро из затвора: Не будите тужни, ми смо борци
Политика 11.01.2026
Николас Мадуро и Силија Флорес изведени су 3. јануара из Венецуеле у војној операцији специјалних америчких снага. Николас Мадуро Гера, син ухапшеног венецуеланског председника Николаса Мадура, изјавио је да је његов отац… »
Огласио се Мадуро из затворске ћелије: "Ми смо борци..."
Телеграф 11.01.2026
Вести дана »
БЛОГ Десетак пољопривредника добило позив за информативни разговор из полиције због блокада: Млекари траже од Владе да се изјасни о понашању Гламочића
Нова пре 4 сатијош 37 повезаних
Ивица Дачић хитно хоспитализован, животно угрожен због тешке упале плућа
Морава инфо пре 41 минутајош 41 повезана
Пољопривредници данас проширили блокаде на 80 путева: Немамо шта да причамо с министром, радикализација док се не опамете!
Правда пре 2 сатајош 40 повезаних
После одликовања и унапређење: Данка Нешовић помоћница министра просвете
Време пре 12 сатијош 10 повезаних
Обрадовић одушевљен Батлером: "Понекад ми није јасно са каквом лакоћом даје поене"
Спортске.нет пре 51 минутајош 61 повезана