Povezane vesti
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 30 minuta
Đoković započinje 21. nastup na Australijan openu, fokusiran je na smanjenje pritiska i spreman za izazove Alkaraza i Sinera, kao i na ulogu glavnog izazivača. Novak Đoković će po 21. put igrati na Australijan openu, gde je prvi put nastupio 2005… »
"Novače, zašto samo ti igraš protiv Sinera i Alkaraza?": Đoković uzdahnuo, pa priznao svima šta ga brine
Mondo pre 4 minuta
Novak Đoković želi da osvoji 25. grend slem trofej i pokušaće to da učini na Australijan openu, mestu gde je 10. puta bio šampion. U ponedeljak igra protiv Pedra Martineza, a pre tog meča bio je na konferenciji za medije. Tamo ga je jedno pitanje po malo… »
Đoković pred AO: "Nema potrebe za tom diskusijom.."
Sportske.net pre 19 minuta
U noći između subote i nedelje po srpskom vremenu počinje ovogodišnje izdanje Australijan opena. Prvi grend slem u godini doneo je najviše uspeha najvećem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću, koji je rekordnih deset puta osvajao titulu u Melburnu… »
Poznato kad Novak kreće u napad na 11. trofej Australijan opena
Vesti online pre 1 sat
Novak Đoković, najbolji srpski i najbolji teniser svih vremena, započeće put ka 11. trofeju na Australijan openu u ponedeljak u večernjem programu po lokalnom vremenu. Prevedeno po našem vremenu, Novak će na teren po završetku meča Ige Švjontek i Jue… »
Poznato kad Novak kreće u napad na 11. trofej Australijan opena
Sputnik pre 2 sata
Novak Đoković, najbolji srpski i najbolji teniser svih vremena, započeće put ka 11. trofeju na Australijan openu u ponedeljak u večernjem programu po lokalnom vremenu. Prevedeno po našem vremenu, Novak će na teren po završetku meča Ige Švjontek i Jue… »
Ovo se čekalo! Poznato kada Novak Đoković igra prvi meč na Australijan openu
Večernje novosti pre 2 sata
Pohod na 25. grend slem trofej Novak Đoković počeće protiv Pedra Martinesa, a sada je poznato i kada će izaći na teren. FOTO: Tanjug/AP Naime, određeno je da Novak Đoković izlazi na teren poslednji na "Rod Lejver Areni", a to znači da njegov meč neće… »
Đoković pred Australijan open: Smanjujem pritisak na sebe, nije "sad ili nikad"
RTS pre 3 sata
Srpski teniser Novak Đoković rekao je pred start Australijan opena da se mnogo priča o potencijalnom osvajanju 25. grend slem pehara u karijeri i dodao da želi da malo smanji pritisak na sebe. Desetostruki šampion Melburna u ponedeljak ujutru po srpskom… »
Određen termin prvog meča Novaka Đokovića na Australijan openu
Danas pre 3 sata
Novak Đoković će igrati u prvom kolu Australijan opena protiv Pedra Martineza. Organizatori grend slema u Melburnu su odredili termine mečeva koji su na programu u ponedeljak. Novak i španski teniser neće izaći na teren pre 10:30 časova, a TV prenos je… »
Đoković izdvojio dva najveća problema u poslednje dve sezone
Sport klub pre 3 sata
Novak Đoković kaže da nema razloga za zabrinutost zbog toga što je preskočio turnir iz serije 250 u Adelejdu, na koji se prethodno bio prijavio. Đoković je 2023. godine osvojio titulu u Adelejdu, ali je sada otkazao učešće. Na uvodnoj konferenciji za… »
Mnogo se priča o 25. grend slemu, Đoković smanjuje pritisak: Mogu da pobedim bilo koga kad složim slagalicu
Dnevnik pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković rekao je pred start Australijan opena da se mnogo priča o potencijalnom osvajanju 25. grend slem pehara u karijeri i dodao da želi da malo smanji pritisak na sebe. Đoković, desetostruki šampion Melburna, u ponedeljak ujutru… »
Đoković: „Ni 24 nije loš broj – ne razmišljam o kraju“
Sputnik pre 2 sata
Novak Đoković, najveći teniser svih vremena, održao je konferenciju za medije pred početak Australijan opena gde će jurišati na 11. titulu u Melburnu, a ukupno 25. grend slem trofej. Upravo to je bilo i centralna tema konferencije, na kojoj je Nole… »
Evo kada Novak započinje pohod ka tituli na Australijan openu: Đoković dobio idealan termin!
Kurir pre 3 sata
Sve je spremno za početak Australijan opena na kom će Novak Đoković juriti 25. grend slem titulu. U prvom kolu Đoković će igrati protiv Španca Pedra Martineza i to u idealnom terminu. Ovo će biti poslednji meč u ponedeljak na "Rod Lejver Areni" i počeće… »
(Video) Đoković: Mnogo se priča o tom 25. grend slemu i kraju moje karijere, a ja sam četvrti na svetu
Newsmax Balkans pre 3 sata
Srpski teniser Novak Đoković rekao je pred start Australijan opena da se mnogo priča o potencijalnom osvajanju 25. grend slem pehara u karijeri i dodao da želi da malo smanji pritisak na sebe. Đoković, desetostruki šampion Melburna, u ponedeljak ujutru… »
Idealan termin za navijače u Srbiji: Poznato kada Đoković izlazi na teren u Australiji
Nova pre 3 sata
Organizatori Australijan opena objavili su raspored drugog dana turnira, a na njemu je centralno mesto zauzeo Novak Đoković. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Najbolji teniser svih vremena će izaći na teren u ponedeljak u… »
Poznato kad Novak počinje pohod na 11. trofej u Melburnu
Sport klub pre 3 sata
Novak Đoković u ponedeljak počinje pohod na 11. titulu na Australijan openu, a njegov meč rezervisan je za večernji program. U ponedeljak od 9.00 po srednjoevropskom vremenu igraju Iga Švjontek i Jue Juan, a potom na terenu izlaze Đoković i Pedro… »
Poznato kada Đoković igra prvi meč u Melburnu
B92 pre 3 sata
Srpski teniser Novak Đoković započeće učešće na Australijan openu u ponedeljak. Svi navijači u Srbiji su dobili sjajne vesti, kako je okršaj Novaka i Pedra Martinesa zakazan za večernji program na "Rod Lejver Areni". Od devet časova izjutra, po… »
Đoković: Mnogo se priča o 25. Grend slem peharu, želim da malo smanjim pritisak
Politika pre 2 sata
Znam da su Siner i Alkaraz na drugom nivou u odnosu na ostale, ali to ne znači da niko drugi nema šansu, kaže naš teniser. MELBURN - Srpski teniser Novak Đoković rekao je pred start Australijan opena da se mnogo priča o potencijalnom osvajanju 25. Grend… »
Evo kada Novak Đoković igra prvi meč na Australijan openu: Stigle najbolje moguće vesti iz Melburna
Telegraf pre 3 sata
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković započeće pohod na svoj 25. Grend slem trofej na Australijan openu u najidealnijem mogućem terminu protiv Pedra Martineza, pošto su ga organizatori ostavili za večernji deo programa u ponedeljak. To automatski znači… »
Đoković: Mnogo se priča o 25. Grend slem peharu, želim da malo smanjim pritisak
RTV pre 3 sata
MELBURN - Srpski teniser Novak Đoković rekao je pred start Australijan opena da se mnogo priča o potencijalnom osvajanju 25. Grend slem pehara u karijeri i dodao da želi da malo smanji pritisak na sebe. Đoković, desetostruki šampion Melburna, u… »
Često me pitaju kada ću u penziju: Novak Đoković pred start Australijan opena
Euronews pre 4 sati
Australijan open počinje sutra, 18. januara, a tokom naredne dve nedelje, najbolji srpski teniser Novak Đoković boriće se da osvoji titulu na grend slem turniru u Melburnu gde je tokom karijere imao najviše uspeha. Pred početak takmičenja, Novak Đoković… »
Đoković saznao kad igra prvi meč na Australijan openu: Termin će da oduševi sve u Srbiji
Mondo pre 3 sata
Novak Đoković saznao je i kada kreće u pohod na 25. grend slem titulu. Prvi meč na Australijan openu igraće u ponedeljak protiv Pedra Martineza (Španija). To je poslednji meč na programu na "Rod Lejver areni" i počeće oko 11 časova po srednjeevropskom… »
Janik i Karlos su na drugom nivou, ali mogu da ih pobedim: Pa četvrti sam na svetu, zašto bih razmišljao o penziji?!
Hot sport pre 5 sati
Evo šta je imao da poruči najbolji svih vremena! Pred početak Australijan opena, turnira na kojem napada svoju rekordnu 11. titulu, Novak Đoković poručuje da je konkurencija možda najjača u poslednjih nekoliko godina, ali da njegova vera u sopstveni… »
„Nema priče o penzije, tu sam i takmičim se“: Novak zapretio Alkarazu i Sineru kao dugo nije
Nova pre 5 sati
Novak Đoković se obratio prvi put u 2026. godini, te govorio o svemu što mu se dešavalo i šta oseća. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Najpre se dotakao činjenice da će po 21. put igrati na Australijan openu. „Srećna Nova… »
Đoković pred kamerama rekao nešto što se nikako neće svideti Alkarazu i Sineru
Nova pre 5 sati
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, spreman je da započne pohod na 11. titulu u Melburnu. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. A, na putu do titule Australijan opena, verovatno, će morati da pobedi Karlosa Alkaraza i Janika… »
Australijanac ima jasnu poruku: Novak za petama Alkarasu i Sineru
Sputnik pre 5 sati
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, tokom prošle godine često nije imao odgovor za Karlosa Alkarasa i Janika Sinera, ali Pet Keš, proslavljni australijski teniser, smatra da je srpski as dokle god igra za petama prvom i drugom teniseru sveta… »
Đoković: "Pitaju me kad će moj kraj..."
B92 pre 5 sati
Srpski teniser Novak Đoković održao je uvodnu konferenciju za medije pred start Australijan opena, prvog Grend slema u sezoni. Mečevi glavnog žreba turnira u Melburnu startuju u noći između subote i nedelje, dok će Novak svoj meč prvog kola protiv edra… »
Šok u Melburnu! Đoković progovorio o kraju karijere i otkrio bolnu istinu: „Nemam snage kao oni..."
Večernje novosti pre 5 sati
AUSTRALIJAN open startuje sa glavnim žrebom u noći između subote i nedelje, a Novak Đoković meč protiv Pedra Martinesa igra u ponedeljak u večernjem delu programa. Srbin je tradicionalno izašao pred medije pred početak takmičenja u Melburnu. FOTO… »
Novak Đoković dobio pitanje kada će da ode u penziju, iznenadio odgovorom: "Često ljude to zanima..."
Telegraf pre 5 sati
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković u naredne dve sedmice pokušaće da nas sve obraduje novom titulom na Australijan openu, a pred sam početak prvog Grend slema u sezoni održao je konferenciju za medije u Melburnu. Bilo je tu dosta interesantnih… »
Novak Đoković o povredi koja mu se desila pred Australijan open: "Imao sam mali fizički problem..."
Telegraf pre 5 sati
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković i na pragu pete decenije života ne planira da se zaustavi, već želi da nastavi sa ispisivanjem novih stranica istorije tenisa. A to će pokušati ovog januara da uradi na svom "omiljenom" Australijan openu, gde će… »
"Ni 24 nije loš broj... želim malo da smanjim pritisak!" Novak Đoković otvorio dušu pred start Australijan opena: "Imao sam…
Kurir pre 6 sati
Novak Đoković nalazi se u Melburnu gde će igrati na predstojećem Australijan openu, a uoči početka turnira obratio se medijima. Na početku konferencije poželeo je svima srećnu Novu godinu. - Srećna Nova godina svima. Sjajno je što sam opet ovde, 21. put… »
"Nije 24 loš broj, ali mi se sviđaju moje šanse u Australiji": Đokoviću zasmetalo jedno pitanje na konferenciji
Mondo pre 6 sati
Novak Đoković želi da osvoji 25. grend slem trofej, ali mu to nije glavni prioritet. Motivisan je i zna koliko i šta može. Upravo je to glavna poruka najboljeg tenisera svih vremena na prvoj zvaničnoj konferenciji na Australijan openu. "Prvo bih da… »
Novak: Nema potrebe za pričom o povlačenju
Sport klub pre 6 sati
Zašto mu je uvek drago da igra u Australiji, zbog čega nije vreme za priču o povlačenju, kako pokušava da skine pritisak sa sebe i šta mu nedostaje za Sinera i Alkaraza – o svemu tome je Novak Đoković govorio na uvodnoj konferenciji za medije u Melburnu… »
Vesti dana »
Ministarstvo: Incident na deponiji Duboko, izlile se procedne vode, kvar saniran
NIN pre 4 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 18. januar: Ujutro mraz, tokom dana do pet stepeni
Serbian News Media pre 19 minutajoš 22 povezane
Biti ili ne biti za „orlove“: Rukometaši Srbije večeras s Nemačkom na Evropskom prvenstvu u Danskoj
Dnevnik pre 3 satajoš 23 povezane