Povezane vesti

Đoković: Bog se javi, slava Bogu!

Vesti online pre 24 minuta
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle plasmana u drugo kolo Australijan opena da mu je drago što ponovo igra na terenima u Melburnu i dodao da je spreman za nove izazove. Takođe, čestitao je Bogojavljanje svim pravoslavnim vernicima… »
„Voleti Partizan je čast“: Olga Danilović birala reči o crno-belima koje će oduševiti sve navijače

„Voleti Partizan je čast“: Olga Danilović birala reči o crno-belima koje će oduševiti sve navijače

Nova pre 19 minuta
Emociju prema Partizanu mogu da razumeju do kraja samo oni koji je imaju. Oni čije srce ne kuca za crno-bele to nikako ne shvataju. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Olga Danilović je dva puta morala da pobedi samu sebe da… »
Sramotan komentar za Đokovića u prenosu, da li je moguće da komentator ovo kaže? VIDEO

Sramotan komentar za Đokovića u prenosu, da li je moguće da komentator ovo kaže? VIDEO

Nova pre 24 minuta
Zaista skandalozan komentar čuli smo sa jedne televizije tokom meča 1. kola Australijan opena između Novaka Đokovića i Pedra Martineza. Novak je od samog starta počeo da dominira i videlo se da Martinez nema šanse protiv srpskog tenisera. Ekspresno je… »
Novak se oglasio posle pobede na Australijan open! Objavio je moćnu poruku na Instagramu - razneo protivnika, pa ovo napisao…

Novak se oglasio posle pobede na Australijan open! Objavio je moćnu poruku na Instagramu - razneo protivnika, pa ovo napisao…

Kurir pre 9 minuta
Novak Đoković je odličnom igrom otvorio Australijan open i lako stigao do drugog kola. Đoković je u prvoj rundi razbio Španca Pedra Martineza u tri seta rezultatom 6:3, 6:2, 6:2. Nakon meča, Đoković se oglasio putem Instagrama gde je objavio nekoliko… »
Đoković poslao poruke vaterpolistima i rukometašima!

Đoković poslao poruke vaterpolistima i rukometašima!

B92 pre 25 minuta
Najuspešniji teniser u istoriji Novak Đoković još jednom je pokazao da, pored tenisa, pažljivo prati i nastupe srpskih reprezentacija u drugim sportovima. Posle trijumfa u prvom kolu Australijan opena, Đoković se osvrnuo na velike praznične dane, ali i… »
Olga Danilović o Partizanu: "Ne razumem se, nisam puno pratila - još mi ta nervoza fali"

Olga Danilović o Partizanu: "Ne razumem se, nisam puno pratila - još mi ta nervoza fali"

B92 pre 9 minuta
Najbolja srpska teniserka Olga Danilović uspešno je započela nastup na Australijan openu i izborila plasman u drugo kolo, a posle meča govorila je ne samo o tenisu, već i o temama koje se tiču njene porodice i sportske tradicije u kojoj je odrasla. Povod… »
Đokovićeve rekordne "stotke" na tri fronta - Novak opet ispisao istoriju

Đokovićeve rekordne "stotke" na tri fronta - Novak opet ispisao istoriju

RTS pre 49 minuta
Novak Đoković je postao prvi teniser koji je na tri grend slema upisao bar 100 pobeda. Novak Đoković je u trijumfu 3:0 (6:3, 6:2, 6:2) nad Pedrom Martinezom došao do drugog kola Australijan opena bez mnogo muke i preteranog truda, što je najvažnije na… »
Evo šta je Novak rekao posle pobede u Melburnu. Kralj tenisa u formi, sve je dobro počelo.

Evo šta je Novak rekao posle pobede u Melburnu. Kralj tenisa u formi, sve je dobro počelo.

Dnevnik pre 59 minuta
MELBURN: Dobro sam se osećao danas, hajde da vidimo kada će biti za par dana, izjavio je u Melburnu najbolji srpski teniser Novak Đoković na konferenciji za medije posle plasmana u drugo kolo Australijan opena. Đoković se plasirao se u drugo kolo… »
Đoković posle 100. pobede na Australijan openu: Nadam se da ću se ovako osećati i narednih dana

Đoković posle 100. pobede na Australijan openu: Nadam se da ću se ovako osećati i narednih dana

Euronews pre 59 minuta
Novak Đoković se plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas u prvom kolu pobedio Španca Pedra Martineza 3:0 (6:3, 6:2, 6:2). Srpski teniser je danas zabeležio 100. pobedu na Australijan openu u karijeri. Srpski teniser se dorbo kretao… »
Đoković nakon pobede u Melburnu: „Poslao sam poruku Alkarazu, videćemo da li će ispoštovati dogovor“

Đoković nakon pobede u Melburnu: „Poslao sam poruku Alkarazu, videćemo da li će ispoštovati dogovor“

Danas pre 50 minuta
Srpski teniser Novak Đoković je pobedio Španca Pedra Martineza u prvom kolu Australijan opena rezultatom 3:0 (6:3, 6:2, 6:2). Desetostruki osvajač turnira u Melburnu je sigurnom partijom započeo takmičenje i u meču koji je trajao tačno dva sata nije… »
Otkriveno ko je uputio sraman komentar o Đokoviću tokom prenosa

Otkriveno ko je uputio sraman komentar o Đokoviću tokom prenosa

Nova pre 29 minuta
Najblaže rečeno neprijatna situacija desila se na meču Novaka Đokovića i Pedra Martineza, a sada je otkriveno ko ju je inicirao. Đoković je pobedio Martineza sa 6:3, 6:2, 6:2 u prvoj rundi Australijan opena a tokom tog meča mogao se čuti sraman komentar… »

Sputnik pre 29 minuta
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle plasmana u drugo kolo Australijan opena da mu je drago što ponovo igra na terenima u Melburnu i dodao da je spreman za nove izazove. Takođe, čestitao je Bogojavljanje svim pravoslavnim vernicima… »
Đoković: „Stvaranje istorije je velika motivacija“

Đoković: „Stvaranje istorije je velika motivacija“

Serbian News Media pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle pobede nad Pedrom Martinesom 3:0 u prvom kolu Australijan opena da je stvaranje istoriji velika motivacija. Đoković je danas ostvario 100. pobedu na Australijan openu u dosadašnjoj karijeri. „Šta da… »
Igraj, šampione: Novak nikad u životu nije ovako (od)servirao!

Igraj, šampione: Novak nikad u životu nije ovako (od)servirao!

Sport klub pre 35 minuta
Novak Đoković imao je tačno 38 godina, sedam meseci i 28 dana kada je jutros po našem vremenu ostvario jubilarnu 100. pobedu na Australijan openu i plasirao se u drugo kolo. Bio je to Novakov 453. nastup u karijeri na grend slem nivou, na istom mestu na… »
Mata za SK: Ko god ima šansu da gleda Novaka – mora da dođe!

Mata za SK: Ko god ima šansu da gleda Novaka – mora da dođe!

Sport klub pre 1 sat
Novak Đoković je impresivno završio svoj meč, napravio šou u intervjuu na terenu, a publika je počela da se razilazi. Jednom čoveku išlo je nešto teže da izađe – Huanu Mati. Ne zato što ima neki problem, znamo koliko se slavni španski fudbaler graciozno… »
​Đoković: Dobro sam se osećao danas, videćemo šta dolazi u narednih nekoliko dana

​Đoković: Dobro sam se osećao danas, videćemo šta dolazi u narednih nekoliko dana

Politika pre 1 sat
Đoković se plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas pobedio Pedra Martineza. Dobro sam se osećao danas, hajde da vidimo kada će biti za par dana, izjavio je u Melburnu najbolji srpski teniser Novak Đoković na konferenciji za medije… »
Oglasio se Novak Đoković posle stote pobede na Australijan openu: Napisao je rečenicu koja se rimuje

Oglasio se Novak Đoković posle stote pobede na Australijan openu: Napisao je rečenicu koja se rimuje

Telegraf pre 29 minuta
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković ostvario je danas svoju 100. pobedu na Australijan openu, pošto je savladao Pedra Martineza iz Španije veoma lako u tri seta - 3:0 (6:3, 6:2, 6:2). Vrlo brzo nakon samog meča i ostvarivanja jubileja, Đoković je… »
Nije više kao što je nekad bilo: Novak Đoković priznao: Organizatori Australijan opena o tome odlučuju, ne ja...

Nije više kao što je nekad bilo: Novak Đoković priznao: Organizatori Australijan opena o tome odlučuju, ne ja...

Večernje novosti pre 1 sat
Dobro sam se osećao danas, hajde da vidimo kada će biti za par dana, izjavio je u Melburnu najbolji srpski teniser Novak Đoković na konferenciji za medije posle plasmana u drugo kolo Australijan opena. FOTO: Tanjug/AP Đoković se plasirao se u drugo kolo… »
Ubedljiva pobeda Novaka Đokovića u prvom kolu Australijan opena

Ubedljiva pobeda Novaka Đokovića u prvom kolu Australijan opena

Nedeljnik pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas posle tri seta pobedio Španca Pedra Martinesa 6:3, 6:2, 6:2. Đoković, četvrti teniser sveta, pobedio je 71. igrača na ATP listi posle dva sata igre. Srpski teniser je… »
Novak Đoković rutinski stigao do drugog kola Australijan opena

Novak Đoković rutinski stigao do drugog kola Australijan opena

Danas pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković je savladao Španca Pedra Martineza u prvom kolu Australijan opena sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:2). Meč je započeo servisom Novaka Đokovića. Srbin je lako došao do 1:0, a zatim je u sledećem gemu uspeo i da „brejke“ Španca. Martinez je… »
Usred meča stavljao pastu u usta, čitao puškice, a onda se Međedović se izvukao iz mulja: Nisam mogao da verujem, nikad čuo za…

Usred meča stavljao pastu u usta, čitao puškice, a onda se Međedović se izvukao iz mulja: Nisam mogao da verujem, nikad čuo za…

Nova pre 2 sata
Hamad Međedović je morao ozbiljno da se oznoji (doslovno jer je to bio jedan od fokusa njegovog pripremnog perioda) da bi slomio otpor Marijana Navonea, ali je meč sadržao mnoge elemente koji se retko viđaju. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti… »
Sramotna rečenica komentatora na australijen openu! Novakova povreda bila bi šansa za protivnika?!

Sramotna rečenica komentatora na australijen openu! Novakova povreda bila bi šansa za protivnika?!

Dnevnik pre 2 sata
Novak Đoković je pobedio Pedra Martineza u prvom kolu Australijan opena. Ipak, jedan detalj obeležio je ovaj meč. Komentator "beIN Sports" televizije izgovorio je rečenicu koja se teško može opravdati u sportskom prenosu. - Mislim da je to Pedru najveća… »
Pasta za zube, kontrola besa i puškice: Razgovor sa Hamadom

Pasta za zube, kontrola besa i puškice: Razgovor sa Hamadom

Sport klub pre 2 sata
Dugo ga nismo videli, pa je Hamad Međedović proveo dvadesetak minuta u razgovoru sa srpskim novinarima u Melburnu. Opuštenih i sadržajnih. Raspoloženje je bilo dobro, pošto je Pazarac ostvario svoju prvu pobedu u karijeri u glavnom žrebu Australijan… »
Skandal čuvenog tenisera u uživo prenosu: "Sada je potrebno da se Novak povredi, da pokida mišić"

Skandal čuvenog tenisera u uživo prenosu: "Sada je potrebno da se Novak povredi, da pokida mišić"

Mondo pre 1 sat
Novak Đoković je rutinski u tri seta 6:3, 6:2, 6:2 za dva sata završio posao i prošao Pedra Martineza u prvom kolu Australijan opena, a od početka je svima bilo jasno da nema nikakve šanse Španac. Ipak, jedan od komentatora nije to baš izrazio na… »
Đoković se oglasio moćnom porukom posle jubilarne pobede, vek pobeda na turniru snova

Đoković se oglasio moćnom porukom posle jubilarne pobede, vek pobeda na turniru snova

Nova pre 1 sat
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, imao je zanimljivu poruku nakon jubilarne 100. pobede na Australijan openu. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Pred Novakom je u 1. kolu Australijan opena pao Pedro Martinez sa… »
Novak: Rekao sam Karlosu – autorska prava, očekujem procenat

Novak: Rekao sam Karlosu – autorska prava, očekujem procenat

Sport klub pre 1 sat
Posle ubedljive pobede u prvom kolu Australijan opena, Novak Đoković je pred medijima. Budite uz Sport klub. Đoković je savladao Pedra Martineza sa 6:3, 6:2, 6:2 i pritom nije dozvolio rivalu nijednu brejk loptu. „Dobar osećaj večeras, i telo i um. Hajde… »
VIDEO Australijan open se poklonio Đokoviću: Pustili mu emotivan snimak i podsetili na legendarne momente

VIDEO Australijan open se poklonio Đokoviću: Pustili mu emotivan snimak i podsetili na legendarne momente

Nova pre 1 sat
Novak Đoković je upisao jubilarnu 100. pobedu na Australijan openu, a posle meča prvog kola pušten mu je emotivni video. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Srpski teniser je sa 6:3, 6:2, 6:2 i dominantnom igrom deklasirao… »
Novak čestitao Srbima Bogojavljenje, ima želju koja će raspametiti sve: Vaterpolisti i rukometaši ovo moraju da čuju

Novak čestitao Srbima Bogojavljenje, ima želju koja će raspametiti sve: Vaterpolisti i rukometaši ovo moraju da čuju

Nova pre 1 sat
Novak Đoković je posle pobede u prvom kolu Australijan opena čestitao Bogojavljenje i imao želju koja će oduševiti sve Srbe. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Srpski teniser duboko veruje u simboliku i raduje se što je… »
Novak pregazio Španca, baš mu se žurilo u Melburnu: Neka svi vide kako dominira najbolji ikada

Novak pregazio Španca, baš mu se žurilo u Melburnu: Neka svi vide kako dominira najbolji ikada

Mondo pre 2 sata
Novak Đoković započeo je takmičenje na Australijan openu dominantnom pobedom protiv Pedra Martineza (Španija) - 6:3, 6:2, 6:2. Savršen početak turnira i ubedljiva pobeda protiv čoveka sa kojim se prvi put sastao u karijeri. Španski igrač je poslužio kao… »
AO - Rud dominantno do druge runde

AO - Rud dominantno do druge runde

Sportske.net pre 2 sata
Norveški teniser Kasper Rud plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas posle tri seta pobedio Italijana Matiju Belučija 6:1, 6:2, 6:4. Rud, 13. teniser sveta, pobedio je 76. igrača na ATP listi, posle sat i 42 minuta. U drugom kolu, Rud… »
Novak posle nove „stotke“: Nemam vremena da razmišljam o penziji

Novak posle nove „stotke“: Nemam vremena da razmišljam o penziji

Sputnik pre 1 sat
Posle plasmana u drugo kolo Australijan opena Novak Đoković istakao je da je na prvi grend slem u sezoni stigao motivisan i da ga ne ometaju razmišljanja o kraju karijere. „Veliki pozdrav svima, uvek je lepo vrtati se ovde na moj omiljeni teren… »
„Očekujem procenat od Alkaraza za to kopiranje, rekao sam mu to“: Novak oduševljeno pričao o prijatelju i autorskim pravima…

„Očekujem procenat od Alkaraza za to kopiranje, rekao sam mu to“: Novak oduševljeno pričao o prijatelju i autorskim pravima…

Nova pre 1 sat
Novak Đoković je u gotovo savršenih dva sata završio posao protiv Pedra Martineza sa 6:3, 6:2, 6:2, a sada će nešto detaljnije govori o tom meču i svemu što ga čeka. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Srpski teniser će u… »
Nikad kraća konferencija Novaka Đokovića! Posle rušenja Martineza spomenuo je Monfisa i Alkaraza: "Čim sam video, poslao sam…

Nikad kraća konferencija Novaka Đokovića! Posle rušenja Martineza spomenuo je Monfisa i Alkaraza: "Čim sam video, poslao sam…

Kurir pre 1 sat
Izveštač Kurira iz Melburna, Vuk Brajović Jedna od najuverljivijih pobeda na otvaranju kampanje Australijan Opena za Novaka Đokovića u poslednjih nekoliko godina ostvarena je danas na Rod Lejver Areni protiv Pedra Martineza (6:3 6:2 6:2) za idealnih 120… »
Đoković: "Odmah sam poslao Alkarasu poruku - moramo da pričamo o pravima..."

Đoković: "Odmah sam poslao Alkarasu poruku - moramo da pričamo o pravima..."

B92 pre 1 sat
Novak đoković se obratio novinarima na konferenciji za medije posle plasmana u drugo kolo Australijan opena. Novak Đoković je započeo borbu za 25. Grend slem titulu i upisao 100. pobedu na AO. Trenutno četvrti na ATP listi je bio bolji od 71. tenisera… »
"Slava bogu...": Đoković podržao rukometaše i vaterpoliste Srbije i poslao im poruku vrednu divljenja!

"Slava bogu...": Đoković podržao rukometaše i vaterpoliste Srbije i poslao im poruku vrednu divljenja!

Telegraf pre 1 sat
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković posle pobede u prvom kolu Australijan Opena otkrio je da prati i vaterpoliste i rukometaše Srbije, a onda uz "Bog se javi" čestitao blage dane građanima i pomenutim sportistima koji vode teške bitke na… »
Đoković: "Nemam vremena da razmišljam o penziji"

Đoković: "Nemam vremena da razmišljam o penziji"

Sportske.net pre 3 sata
Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković savladao je Španca Pedra Martinesa i plasirao se u drugo kolo Australijan opena. Odigrao je fantastičan meč Đoković i nije dopustio 71. teniseru sveta nikakvu priliku da ga ugrozi, a njegov naredni rival… »
Srbin ispisao nove stranice istorije tenisa: Novak Đoković izjednačio dva rekorda Rodžera Federera

Srbin ispisao nove stranice istorije tenisa: Novak Đoković izjednačio dva rekorda Rodžera Federera

Danas pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković je pobedio Španca Pedra Martineza u prvom kolu Australijan opena, ali samim dolaskom na turnir ispisao istoriju „belog sporta“ Novak je po 81. put zaigrao na jednom grend slemu, i tako se izjednačio na večnoj listi sa… »
Medvedev prekinuo „grend slem post“ i slavio posle godinu dana

Medvedev prekinuo „grend slem post“ i slavio posle godinu dana

Vesti online pre 2 sata
Posle tačno godinu dana Danil Medvedev, ruski teniser, upisao je pobedu na jednom grend slemu odnosno na Australijan openu gde je u prvom kolu savladao De Jonga rezultatom 7:5, 6:2, 7:6. Plasman u drugo kolo obezbedio je i Andrej Rubljov koji je savladao… »
Novakova jubilarna 100. pobeda u Australiji – maestralna igra najboljeg svih vremena

Novakova jubilarna 100. pobeda u Australiji – maestralna igra najboljeg svih vremena

Sputnik pre 3 sata
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, plasirao se u drugo kolo Australijan opena pobedom protiv Španca Pedra Martinesa rezultatom 6:3, 6:2, 6:2. Ovo je ujedno i Novakova jubilarna 100. pobeda na prvom grend slemu u sezoni. Od 2006. do 2026… »
Novak čestitao Krstovdan, pa pravio šou: Hoću ovo telo!

Novak čestitao Krstovdan, pa pravio šou: Hoću ovo telo!

Sport klub pre 3 sata
“Bog se javi, srećan Krstovdan!”, počeo je na srpskom jeziku Novak Đoković intervju na terenu posle pobede nad Pedrom Martinezom u prvom kolu Australijan opena. Đokoviću je ovo 21. nastup u Melburnu, a Martinez je pao sa 6:3, 6:2, 6:2. “Sjajan start… »
Evo koliko je Novak zaradio pobedom u prvom kolu Australijan opena, može da osvoji nikad veću nagradu

Evo koliko je Novak zaradio pobedom u prvom kolu Australijan opena, može da osvoji nikad veću nagradu

Nova pre 2 sata
Novak Đoković je lagano pobedio Pedra Martineza u prvom kolu Australijan opena i zbog toga zaradio mnogo novca. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Srpski teniser je u poslednjem meču dana trijumfovao sa 3:0, po setovima 6:3… »
Novak posle 100. pobede u Melburnu: Razmišljam o kraju koji se polako bliži

Novak posle 100. pobede u Melburnu: Razmišljam o kraju koji se polako bliži

RTS pre 3 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle plasmana u drugo kolo Australijan opena da mu je drago što ponovo igra na terenima u Melburnu i dodao da je spreman za nove izazove. Đoković se plasirao u drugo kolo Australijan opena, pošto je… »
Đoković na srpskom počeo izjavu, zatim imao jasnu poruku: „Volim taj zvuk rekorda, to me inspiriše“

Đoković na srpskom počeo izjavu, zatim imao jasnu poruku: „Volim taj zvuk rekorda, to me inspiriše“

Nova pre 3 sata
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, počeo je na srpskom jeziku izjavu posle pobede nad Pedrom Martinezom (6:3, 6:2, 6:2) u 1. kolu Australijan opena. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. „Bog se javi, svima želim srećan… »
Kasper Rud u drugom kolu AO: Lehečka eliminisan

Kasper Rud u drugom kolu AO: Lehečka eliminisan

Dnevnik pre 2 sata
Norveški teniser Kasper Rud plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je u Melburnu u prvom kolu pobedio Italijana Matiju Belučija 6:1, 6:2, 6:4. Meč je trajao jedan sat i 42 minuta. Rud će u drugom kolu igrati protiv Španca Đaumea Munara, koji… »
Lep je osećaj doći do „stotke“ Đoković poslao pravi signal rivalima: Voleo bih da mogu da vratimo to telo...

Lep je osećaj doći do „stotke“ Đoković poslao pravi signal rivalima: Voleo bih da mogu da vratimo to telo...

Dnevnik pre 3 sata
Novak Đoković pobedio je u prvom kolu Australijan opena Španca Pedra Martineza 3:0 – 6:3, 6:2, 6:2. Bila je ovo 100. pobeda Srbina u Melburnu. – Sjajan start, ovaj teren mi je dao mnogo toga u ovih dvadesetak godina, a ja sam se trudio da vratim. Nadam… »
Kasper Rud furiozno do drugog kola Australijan Opena! Norvežanin počistio Matiju Belučija

Kasper Rud furiozno do drugog kola Australijan Opena! Norvežanin počistio Matiju Belučija

Kurir pre 2 sata
Norveški teniser Kasper Rud plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas posle tri seta pobedio Italijana Matiju Belučija 6:1, 6:2, 6:4. Rud, 13. teniser sveta, pobedio je 76. igrača na ATP listi, posle sat i 42 minuta. U drugom kolu, Rud… »
Brutalan početak Novaka na Australijan openu, Španac nije imao šanse

Brutalan početak Novaka na Australijan openu, Španac nije imao šanse

Nova pre 3 sata
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, pobedio je Španca Pedra Martineza sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:2) u 1. kolu Australijan opena. Ovo je bila ujedno i jubilarna 100. pobeda na prvom grend slemu i Novak je time ispisao istoriju. WINNERBET vam donosi… »
Đoković počistio Španca za 100. pobedu na Australijan openu! Novak lako rešio prvo kolo, izgubio samo pet poena na svoj…

Đoković počistio Španca za 100. pobedu na Australijan openu! Novak lako rešio prvo kolo, izgubio samo pet poena na svoj…

Kurir pre 3 sata
Od najnovijeg Hronološki Odličan meč Novaka Đokovića i lak prolaz u drugo kolo Australijan opena. Novak Đoković je pred pobedom i nakon kratke pauze će servirati za plasman u drugo kolo. Još nijedan poen na svom servisu nije Đoković prepustio rivalu, a… »
Istorijski uspeh Đokovića na Australijan openu, ali jedan podatak će vas zaprepastiti

Istorijski uspeh Đokovića na Australijan openu, ali jedan podatak će vas zaprepastiti

Nova pre 2 sata
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, bio je bolji od Pedra Martineza sa 6:3, 6:2, 6:2 u prvoj rundi Australijan opena čime je proslavio jubilej na prvom grend slemu u sezoni. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Đoković je… »
Novak zna ko mu je naredni rival na Australijan openu, protiv njega nikad nije igrao

Novak zna ko mu je naredni rival na Australijan openu, protiv njega nikad nije igrao

Nova pre 2 sata
Novak Đoković saznao je rivala u drugom kolu Australijan opena, pošto je u prvom bez problema savladao Pedra Martineza sa 3:0 u setovima. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Đoković je opravdao ulogu favorita u prvom kolu, pa… »
Novak je upravo postao svetski rekorder tenisa

Novak je upravo postao svetski rekorder tenisa

Nova pre 2 sata
Novak je upravo postao svetski rekorder tenisa i to nakon samog početka meča 1. kola Australijan opena, koje igra protiv Španca Pedra Martineza. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Novak Đoković je po 81. put zaigrao na… »
"Mogu da ti pričam o te dve stvari, to je plan": Novak otkrio tajnu Barbari, shvatio je šta mora da promeni

"Mogu da ti pričam o te dve stvari, to je plan": Novak otkrio tajnu Barbari, shvatio je šta mora da promeni

Mondo pre 2 sata
Novak Đoković odradio je posao u prvom kolu Australijan opena i razbio je Pedra Martineza (6:3, 6:2, 6:2). Meč je trajao dva sata i nije bilo nikakvih problema. Posle meča je stao i pričao sa Barbarom Šet i priznao je da je prezadovoljan. "Da, iskreno… »
Đoković "centurion" Melburna; Laganih 3-0; "Osećao sam se vrlo snažnim" VIDEO

Đoković "centurion" Melburna; Laganih 3-0; "Osećao sam se vrlo snažnim" VIDEO

B92 pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković je savladao Španca Pedra Martinesa sa 3:0 u setovima na startu Australijan opena. Novak je tako započeo borbu za 25. Grend slem titulu i upisao 100. pobedu na AO. Đoković, trenutno četvrti na ATP listi je bio bolji od 71… »
Đoković: Lepo je vratiti se na moj omiljeni teren u Melburnu, spreman sam za izazove

Đoković: Lepo je vratiti se na moj omiljeni teren u Melburnu, spreman sam za izazove

Politika pre 2 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena. MELBURN- Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle plasmana u drugo kolo Australijan opena da mu je drago što ponovo igra na terenima u Melburnu i dodao… »
Novak Đoković: Lepo je vratiti se na moj omiljeni teren u Melburnu, spreman sam za izazove

Novak Đoković: Lepo je vratiti se na moj omiljeni teren u Melburnu, spreman sam za izazove

Večernje novosti pre 2 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle plasmana u drugo kolo Australijan opena da mu je drago što ponovo igra na terenima u Melburnu i dodao da je spreman za nove izazove. FOTO: Tanjug/AP Đoković se plasirao u drugo kolo Australijan… »
Ovako sada izgleda put Đokovića do titule u Australiji: Sledeći Italijan, a onda protiv Holanđanina ili Kinez!

Ovako sada izgleda put Đokovića do titule u Australiji: Sledeći Italijan, a onda protiv Holanđanina ili Kinez!

Telegraf pre 3 sata
Novak Đoković je krajnje uspešno rešio prvi zadatak na Australijan Openu i savladao Pedra Martineza sa 3:0 u setovima. Dok je svoj posao obavljao, njegov projektovani žreb do finala i titule u Melburnu se skroz promenio. Novak će se u drugom kolu sastati… »
Novak sada na tri Grend slema ima preko 100 pobeda: Na ovom mu je potrebno još pet trijumfa da kompletira sve!

Novak sada na tri Grend slema ima preko 100 pobeda: Na ovom mu je potrebno još pet trijumfa da kompletira sve!

Telegraf pre 2 sata
Novak Đoković je pobedom u prvom kolu protiv Pedra Martineza došao do 100 pobeda na Australijan Openu i sada ima preko 100 trijumfa na tri Grend slema - fali mu samo još jedan da sve kompletira! Do prve stotke je došao na prošlogodišnjem Rolan Garosu i… »
Đoković se posle pobede obratio na srpskom i čestitao praznik, a onda rekao: "Kad budem ispijao koktel..."

Đoković se posle pobede obratio na srpskom i čestitao praznik, a onda rekao: "Kad budem ispijao koktel..."

Telegraf pre 3 sata
Novak Đoković ostvario je 100. pobedu na Australijan openu savladavši Pedra Martineza u prvom kolu. Srpski teniser je odmah po završetku meča imao posebnu poruku za srpske navijače. Najveći teniser svih vremena počeo je izjavu na terenu na srpskom: - Bog… »
Neverovatno: Pogledajte kako obezbeđenje štiti Novaka Đokovića u Melburnu, ovo niste mogli da vidite na TV-u

Neverovatno: Pogledajte kako obezbeđenje štiti Novaka Đokovića u Melburnu, ovo niste mogli da vidite na TV-u

Telegraf pre 2 sata
Najbolji teniser današnjice, Novak Đoković pobedom protiv Pedra Martineza iz Španije u tri seta za manje od dva sata na terenu plasirao se u drugo kolo Australijan opena, gde ga sada čeka okršaj sa Frančeskom Maestrelijem iz Italije. Naravno, gde god da… »
Đoković savladao Martineza za 100. pobedu na Australijan openu i plasman u drugo kolo

Đoković savladao Martineza za 100. pobedu na Australijan openu i plasman u drugo kolo

Insajder pre 3 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas u Melburnu u prvom kolu pobedio Španca Pedra Martineza rezultatom 6:3, 6:2, 6:2. Srpski teniser je današnjim trijumfom došao do 100. pobede na Australijan… »

Newsmax Balkans pre 3 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je u Melburnu u prvom kolu pobedio Španca Pedra Martineza rezultatom 6:3, 6:2, 6:2. Srpski teniser je današnjim trijumfom došao do 100. pobede na Australijan openu… »
Novak se javi, Đokovićev jubilej za drugo kolo Australijan opena!

Novak se javi, Đokovićev jubilej za drugo kolo Australijan opena!

Sportske.net pre 3 sata
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena. Najtrofejniji igrač u istoriji na terenima u Melburnu na startu grend slema bio je ubedljiv protiv Španca Pedra Martinesa i savladao ga sa maksimalnih 3:0, po… »
Novak furiozno u Melburnu: Đoković bez većih problema počistio Španca za 100. pobedu na Australijan openu!

Novak furiozno u Melburnu: Đoković bez većih problema počistio Španca za 100. pobedu na Australijan openu!

Hot sport pre 3 sata
Odlična partija najboljeg svih vremena Novak Đoković je sigurnom pobedom nad Pedrom Martinesom stigao do 100. trijumfa na Australijan openu i zakazao duel sa Frančeskom Maestrelijem. Najtrofejniji teniser u istoriji bez većih problema izborio je plasman… »
Bez iznenađenja u Melburnu: Švjontek i Andrejeva u drugom kolu Australijan opena

Bez iznenađenja u Melburnu: Švjontek i Andrejeva u drugom kolu Australijan opena

Dnevnik pre 4 sati
Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u drugo kolo Australijan opena. U prvom kolu u Melburnu pobedila je Kineskinju Ju Juan 7:6 (7:5), 6:3 za dva sata igre. Švjontek je druga teniserka sveta, dok se Juan nalazi na 130. mestu VTA liste. Poljska… »
Đoković u drugom kolu Australijan opena: Stigao do 100. pobede

Đoković u drugom kolu Australijan opena: Stigao do 100. pobede

Radio 021 pre 3 sata
Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas posle tri seta pobedio Španca Pedra Martinesa 6:3, 6:2, 6:2. Đoković, četvrti teniser sveta, pobedio je 71. igrača na ATP listi posle dva sata igre. Srpski teniser je danas upisao… »
"Šta mogu da kažem..." Novak Đoković počistio Martineza za 100. pobedu na Australijan openu, pa se oglasio! Ovo su njegove…

"Šta mogu da kažem..." Novak Đoković počistio Martineza za 100. pobedu na Australijan openu, pa se oglasio! Ovo su njegove…

Kurir pre 3 sata
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, rutinski se plasirao u drugo kolo Australijan opena i to pošto je u tri seta savladao Pedra Martineza (6:3, 6:2, 6:2). Po završetku meča protiv Martineza, Novak nije krio zadovoljstvo zbog odlične igre i 100… »
Đoković: Trudio sam se da ne sagorim…

Đoković: Trudio sam se da ne sagorim…

Sport klub pre 3 sata
Novak Đoković je bio veoma zadovoljan posle pobede nad Pedrom Martinezom na startu Australijan opena. Videlo se to tokom intervjua na samom terenu. „Uvek je lepo vratiti se ovde. Hvala vam što ste me podržali“, bile su Novakove prve reči. Stigao je do… »
Đoković ubedljivo do drugog kola Australijan opena

Đoković ubedljivo do drugog kola Australijan opena

Radio sto plus pre 3 sata
Đoković, četvrti teniser sveta, pobedio je 71. igrača na ATP listi posle dva sata igre. Srpski teniser je danas upisao 100. pobedu na Australijan openu u karijeri. Od ukupno 24 osvojene grend slem titule u dosadašnjem toku karijere, Đoković e rekordnih… »
(Foto, video) Novak krenuo po 25. grend slem: Rutinski do 100. pobede u Melburnu

(Foto, video) Novak krenuo po 25. grend slem: Rutinski do 100. pobede u Melburnu

Dnevnik pre 3 sata
Novak Đoković je krenuo u pohod na 25. grend slem titulu. Srpski teniser je rutinski savladao Španca Pedra Martineza u prvom kolu Australijan opena 3:0 (6:3, 6:2:6:2). U 21. pojavljivanju na prvom grend slemu u sezoni Novak je pokazao da je spreman za… »
Novaka gledao sportski superstar, a u Srbiji ne znaju za njega: Zbog najboljeg ikada se oglasio jednom rečju

Novaka gledao sportski superstar, a u Srbiji ne znaju za njega: Zbog najboljeg ikada se oglasio jednom rečju

Nova pre 3 sata
Novak Đoković je ovog ponedeljka počeo pohod na 11. titulu na Australijan openu, a na prvom meču ga je gledao slavni sportista, za kog u Srbiji nisu čuli. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Đokovićeva prva prepreka na ovom… »
Novak Đoković dominantno do drugog kola AO: Martinez nemoćan

Novak Đoković dominantno do drugog kola AO: Martinez nemoćan

Euronews pre 3 sata
Novak Đoković u velikom stilu je zakoračio na ovogodišnji Australijan Open, pošto je u prvom kolu, s puno autoriteta i rutine, a bez prekomernog trošenja, savladao nedostojnog Pedra Martineza - 3:0 (6:3, 6:2, 6:2). Razlika u klasi između rekordera AO, sa… »
Novak lako do "stotke" na Australijan openu

Novak lako do "stotke" na Australijan openu

RTS pre 3 sata
Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Španca Pedra Martineza sa 3:0 u setovima (6:3, 6:2, 6:2) u prvom kolu Australijan opena, došavši ujedno do 100. trijumfa na Otvorenom prvenstvu Australije. U noći između subote i nedelje po srednjoevropskom vremenu… »
Đoković: "Nekako se približava kraj"

Đoković: "Nekako se približava kraj"

B92 pre 3 sata
Srpski teniser Novak Đoković izneo je utiske posle plasmana u drugu rundu Australijan opena. Novak je izborio drugo kolo pošto je savladao Španca, 71. tenisera sveta Pedra Martinesa sa 3:0 u setovima. "Veliki pozdrav svima, uvek je lepo vratiti se ovde… »
"Van terena sam optimističniji nego na njemu"

"Van terena sam optimističniji nego na njemu"

B92 pre 3 sata
Danil Medvedev uspešno je otvorio sezonu pobedom nad Holanđaninom Jasperom de Jongom u tri seta (7:5, 6:2, 7:6). Ruski teniser je istakao da je zadovoljan svojim nastupom, iako je bilo momenata kada je mogao bolje, posebno na servisu. "Generalno, odigrao… »
Srbin je svetski rekorder! Novak Đoković jednim potezom u Australiji postao besmrtan

Srbin je svetski rekorder! Novak Đoković jednim potezom u Australiji postao besmrtan

Večernje novosti pre 3 sata
Novak Đoković je postao svetski rekorder i to nakon samog početka meča 1. kola Australijan opena, koje igra protiv Španca Pedra Martineza. Foto: AP Srbin 81. put zaigrao na jednom grend slemu, pa se izjednačio na večnoj listi sa Rodžerom Federerom i… »
Nećete poverovati iz koje zemlje su navijači došli na AO da bi bodrili Đokovića: Poslali su mu i moćnu poruku

Nećete poverovati iz koje zemlje su navijači došli na AO da bi bodrili Đokovića: Poslali su mu i moćnu poruku

Telegraf pre 4 sati
Sjajno izgleda na terenu Novak Đoković na startu Australijan opena i protiv španskog tenisera, Pedra Martineza nije imao baš nikakve probleme u prvom kolu. Pored toga, naš najbolji teniser imao je ogromnu podršku publike. Na tribinama "Rod Lejver Arene"… »
Šmekerski potez Novaka Đokovića nakon pobede protiv Pedra Martineza koji je malo ko primetio u Melburnu

Šmekerski potez Novaka Đokovića nakon pobede protiv Pedra Martineza koji je malo ko primetio u Melburnu

Telegraf pre 3 sata
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je na startu prvog Grend slema u kalendarskoj 2026. godini bio bolji od Pedra Martineza u tri seta - 3:0 (6:3, 6:2, 6:2). Nije se mnogo ni zadržao Novak Đoković na… »
Evo šta je Novak Đoković sve zaradio plasmanom u drugo kolo Australijan opena

Evo šta je Novak Đoković sve zaradio plasmanom u drugo kolo Australijan opena

Telegraf pre 3 sata
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se bez nekih većih problema u drugo kolo Australijan opena ubedljivom pobedom nad španskim rivalom Pedrom Martinezom na "Rod Lejver Areni" pred velikim brojem naših navijača - 3:0 (6:3, 6:2, 6:2)! Samim… »
Slavni španski fudbaler u Novakovom boksu gleda meč svog zemljaka i Đokovića

Slavni španski fudbaler u Novakovom boksu gleda meč svog zemljaka i Đokovića

Danas pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković igra protiv Španca Pedra Martineza u prvom kolu Australijna opena. U Novakovoj loži nalazi se španski fudblaer Huan Mata, 37-godišnjak koji trenutno nastupa za Melburn Viktori. Mata je u društvu Novakovog agenta Marka Madena… »
Đere nije zaustavio Vavrinkin “poslednji ples”

Đere nije zaustavio Vavrinkin “poslednji ples”

Vesti online pre 4 sati
Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je već u prvom kolu Australijan opena, porazom od vremešnog Stena Vavrinke rezultatom 3:1 (5:7, 6:3, 6:4, 7:6). Posle više od tri sata velike borbe, Švajcarac je uspeo da preokrene i prelomi Đerea, iako je u 41… »
Đoković se prekrstio, nije mogao da veruje šta je uradio: Odmah je podigao ruke da se izvini protivniku

Đoković se prekrstio, nije mogao da veruje šta je uradio: Odmah je podigao ruke da se izvini protivniku

Mondo pre 4 sati
Novak Đoković započeo je takmičenje na Australijan openu protiv Pedra Martineza. Meč je u toku na "Rod Lejver areni", a već u prvom setu dogodila se jedna veoma zanimljiva situacija. Zbog toga je Srbin podigao ruke, izvinio se rivalu, pa se onda… »
Čuveni fudbaler u Novakovom boksu, bio je jedan od najboljih FOTO

Čuveni fudbaler u Novakovom boksu, bio je jedan od najboljih FOTO

Nova pre 5 sati
Huan Mata, čuveni španski fudbaler, nalazio se u boksu Novaka Đokovića tokom 1. kola Australijan opena. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Đoković je nastupao protiv Martineza na startu prvog grend slema, a u boksu se našao… »
Medvedev prekinuo „grend slem post“ i slavio posle godinu dana – lak zadatak i za Rubljova

Medvedev prekinuo „grend slem post“ i slavio posle godinu dana – lak zadatak i za Rubljova

Sputnik pre 4 sati
Posle tačno godinu dana Danil Medvedev, ruski teniser, upisao je pobedu na jednom grend slemu odnosno na Australijan openu gde je u prvom kolu savladao De Jonga rezultatom 7:5, 6:2, 7:6. Plasman u drugo kolo obezbedio je i Andrej Rubljov koji je savladao… »
Iga Švjontek sigurna: Poljakinja u drugom kolu Australijan opena!

Iga Švjontek sigurna: Poljakinja u drugom kolu Australijan opena!

Kurir pre 5 sati
Druga teniserka sveta, Poljakinja Iga Švjontek plasirala se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedila Kineskinju Jue Juen sa 7:6(5), 6:3. Švjontek je protiv 130. igračice sveta slavila posle dva sata igre. Njena… »
Novak saznao ime potencijalnog rivala u drugom kolu Australijan opena! Đokovića čeka anonimni Italijan!

Novak saznao ime potencijalnog rivala u drugom kolu Australijan opena! Đokovića čeka anonimni Italijan!

Kurir pre 4 sati
Novak Đoković u prvom kolu Australijan opena igra protiv Španca Pedra Martineza, a ukoliko ga prođe, u drugoj rundi čeka ga anonimni Italijan Frančesko Maestreli. Maestreli je posle velike borbe i pet setova dobio Francuza Atmanea na startu Australijan… »
(FOTO) Slavni španski fudbaler u Novakovom boksu

(FOTO) Slavni španski fudbaler u Novakovom boksu

Sport klub pre 4 sati
Novak Đoković igra sa Špancem, a u Novakovom boksu - Španac. I to ne bilo koji. Sve o Novakovom startu na Australijan openu Na startu Australijan opena, u Novakovoj loži nalazi se Huan Mata, 37-godišnjak koji trenutno nastupa za Melburn Viktori. Mata je… »
Senzacija na Australijan openu! Ispao veliki favorit od 198. igrača sveta i to kako

Senzacija na Australijan openu! Ispao veliki favorit od 198. igrača sveta i to kako

Večernje novosti pre 4 sati
JOŠ jedno iznenađenje na Australijan openu! FOTO: Depositphotos Slabo poznati Artur Gea eliminisao je velikog favorita Jiržija Lehečku već u prvom kolu prvog gren slema u sezoni i to maksimalnim rezultatom 3:0 - 7:5, 7:6, 7:5. Momak koji je do glavnog… »
Đere: "Definitivno nisam na svom maksimumu"

Đere: "Definitivno nisam na svom maksimumu"

B92 pre 4 sati
Laslo Đere nije uspeo da ostvari pobedu protiv švajcarskog veterana Stana Vavrinke, ali je pružio snažan otpor u meču u četiri seta. Srpski teniser poražen je od 40-godišnjeg veterana sa 5:7, 6:3, 6:4, 7:6. "Fizički nisam bio u najboljoj formi… »
Teže nego što je očekivala, Iga prošla u drugo kolo

Teže nego što je očekivala, Iga prošla u drugo kolo

Sport klub pre 4 sati
Iga Švjontek je verovatno zamišljala da će manje od puna dva sata provesti na terenu u duelu provog kola Otvorenog prvenstva Australije. Ipak toliko joj je trebalo da dobije Jue Juan iz Kine u dva seta 7:6 i 6:3. Kvalifikantkinja iz Kine je imala sasvim… »
Retko ko je uspeo da ga prepozna: Čuveni fudbaler u loži Novaka Đokovića, navija protiv svog sunarodnika

Retko ko je uspeo da ga prepozna: Čuveni fudbaler u loži Novaka Đokovića, navija protiv svog sunarodnika

Telegraf pre 5 sati
Najbolji teniser današnjice, Novak Đoković igra danas svoj prvi meč na Australijan openu protiv španskog rivala Pedra Martineza na čuvenoj "Rod Lejver Areni", a može se reći da mu je krenulo i više nego dobro, pošto je poveo sa 3:0 na početku prvog seta… »
Međedović u drugom kolu Australijan opena

Međedović u drugom kolu Australijan opena

RTV Novi Pazar pre 5 sati
Teniser Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo Australijan opena pobedom nad Argentincem Marijanom Navoneom rezultatom 3:1. Međedović je posle nešto više od tri sata uspeo da trijumfalno započne prvi grend slem u sezoni.… »
(Foto) Međedović uspešan, Đere izgubio od Vavrinke u prvom kolu Australijan opena

(Foto) Međedović uspešan, Đere izgubio od Vavrinke u prvom kolu Australijan opena

Newsmax Balkans pre 6 sati
Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je u prvom kolu pobedio Argentinca Marijana Navonea sa 3:1. Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo, pošto je u Melburnu u prvom kolu izgubio od Švajcarca Stena… »
Novak Đoković dobio protivnika ukoliko prođe u drugo kolo Australijan opena

Novak Đoković dobio protivnika ukoliko prođe u drugo kolo Australijan opena

Danas pre 5 sati
Srspki teniser Novak Đoković je saznao ime potencijalnog rivala u drugom kolu, ukoliko savlada Španca Pedra Martineza. Novak će ukoliko eliminiše Martineza ukrstiti rekete sa kvalifikantom Italijanom Frančeskom Maestrelijem, koji je posle pet setova… »
Međedović upisao prvu ovakvu pobjedu u karijeri: Čeka ga potencijalni spektakl protiv šestog na svijetu

Međedović upisao prvu ovakvu pobjedu u karijeri: Čeka ga potencijalni spektakl protiv šestog na svijetu

Sandžak press pre 6 sati
Hamad Međedović je po prvi put u karijeri zaigrao u glavnom žrebu Australijan opena i odmah upisao pobedu nad Marijanom Navoneom sa 6:2, 6:7(3), 6:4, 6:2. Momak iz Novog Pazara se od početka do kraja pitao za sve što se dešavalo na ovom susretu, a… »
Impresivna pobeda Čilića

Impresivna pobeda Čilića

Vesti online pre 5 sati
Hrvatski veteran Marin Čilić (70. na ATP) plasirao se u drugo kolo Australijan opena. Ovaj 37-godišnjak je savladao deset godina mlađeg Nemca Danijela Altmajera (44. ATP) sa 6:0, 6:0, 7:6 Ovo je prvi put u Čilićevoj karijeri da je otvorio Grend slem sa… »
Đoković saznao ime potencijalnog rivala u drugom kolu

Đoković saznao ime potencijalnog rivala u drugom kolu

Sport klub pre 5 sati
Novak Đoković je saznao ime potencijalnog rivala u drugom kolu, ukoliko savlada Španca Martineza. Srbin će ukrstiti rekete sa kvalifikantom Italijanom Frančeskom Maestrelijem, koji je posle pet setova dobio Francuza Atmanea 6:4, 3:6, 6:7, 6:1, 6:1… »
Švjontek završila posao, a sada na teren izlazi Novak!

Švjontek završila posao, a sada na teren izlazi Novak!

Sportske.net pre 5 sati
Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u drugo kolo Australijan opena. Ona je na "Rod Lejver Areni" savladala kvalifikantkinju iz Kine Jue Juan sa 2:0, po setovima 7:6(5), 6:3. Meč je trajao sat i 57 minuta igre. Ostavila je sjajan utisak na… »
Međedović pobedio – čeka ga „Demon“

Međedović pobedio – čeka ga „Demon“

Vesti online pre 6 sati
Srpski teniser Hamad Međedović ostvario je pobedu u prvom kolu Australijan opena, nakon što je u meču koji je trajao preko tri sata bio uspešniji od Argentinca Marijana Navonea rezultatom 6:2, 6:7, 6:4, 6:2. Naredni rival Novopazarcu biće domaći… »
Hamad Međedović u drugom kolu Australijan opena

Hamad Međedović u drugom kolu Australijan opena

Sandžak haber pre 6 sati
Hamad Međedović u drugom kolu Australijan opena pretraganaslovnaSocial19. januar 2026.Hamad Međedović u drugom kolu Australijan openaMELBURN – Teniser iz Novog Pazara Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo Australijan opena, nakon što je u prvom kolu… »
"Moraću da potražim pomoć stručnjaka" Srbin utučen izašao pred novinare: Progovorio o bolnoj eliminaciji, pa otkrio zašto neće…

"Moraću da potražim pomoć stručnjaka" Srbin utučen izašao pred novinare: Progovorio o bolnoj eliminaciji, pa otkrio zašto neće…

Kurir pre 6 sati
Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo danas da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je izgubio od švajcarskog veterana Stana Vavrinke sa 7:5, 3:6, 4:6, 6:7(4). Ako se uzme u obzir da je popularni “Stenimal” (40) dobio… »
Novak Đoković zna ime potencijalnog rivala u nastavku AO: sledi Italijan

Novak Đoković zna ime potencijalnog rivala u nastavku AO: sledi Italijan

Euronews pre 5 sati
Dok čeka početak svog meča prvog kola Otvorenog prvenstva Australije (18. januar), najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković, saznao je ko ga čeka u sledećoj rundi, ukoliko pokaže Pedru Martinezu zbog čega je baš on jedini osvajač 24 Grend slem… »
Novak saznao ime potencijalnog rivala: Lajovićev dželat čeka u drugom kolu u Melburnu

Novak saznao ime potencijalnog rivala: Lajovićev dželat čeka u drugom kolu u Melburnu

Dnevnik pre 5 sati
Italijanski teniser Frančesko Maestreli plasirao se u drugo kolo Australijan opena. Pobedio je u Melburnu u prvom kolu Francuza Terensa Atmana 6:4, 3:6, 6:7 (4:7), 6:1, 6:1. Meč je trajao tri sata i 28 minuta. Maestreli je 141. teniser sveta, dok se… »
Teniserku u Melburnu izneli sa terena u kolicima

Teniserku u Melburnu izneli sa terena u kolicima

B92 pre 5 sati
Kanadska teniserka Marina Stakušić neće po dobrom pamtiti svoj prvi nastup na grend slemu, u Australiji. Ona je u prvom kolu "Ozi opena" igrala protiv Prisile Hon, ali je u trećem setu osetila jake grčeve zbog kojih je morala da preda meč. I ne samo to… »
Švjontek uz dosta muke do drugog kola Australijan opena

Švjontek uz dosta muke do drugog kola Australijan opena

B92 pre 6 sati
Poljska teniserka Iga Švjontek je savladala Kineskinju Jue Juan sa 2:0 u setovima i plasirala se u drugo kolo Australijan opena. Švjontek, druga teniserka sveta je protiv Juen koja je 130. na WTA listi slavila sa (5)6:7, 3:6, posle jednog sata i 57… »
Rubljov uspešan na startu AO

Rubljov uspešan na startu AO

B92 pre 6 sati
Ruski teniseri Danil Medvedev i Andrej Rubljov plasirali su se u drugo kolo Australijan opena lakim pobedama u uvodnim mečevima. Medvedev je u Melburnu u prvom kolu pobedio Holanđanina Jespera de Jonga 7:5, 6:2, 7:6 (7:2). Medvedev će u drugom kolu… »
Australijan open! Novak Đoković saznao potencijalnog rivala u drugom kolu

Australijan open! Novak Đoković saznao potencijalnog rivala u drugom kolu

Večernje novosti pre 5 sati
Italijanski teniser Frančesko Maestreli plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas u Melburnu u prvom kolu pobedio Francuza Terensa Atmana 6:4, 3:6, 6:7 (4:7), 6:1, 6:1. FOTO: Tanjug/AP/Thanassis Stavrakis Meč je trajao tri sata i 28… »
Druga teniserka sveta se mučila protiv autsajderke: Zbog nje je Novak Đoković na terenu kasnije nego što treba

Druga teniserka sveta se mučila protiv autsajderke: Zbog nje je Novak Đoković na terenu kasnije nego što treba

Telegraf pre 5 sati
Trenutno druga najbolja teniserka na planeti, Iga Švjontek posle dosta muka plasirala se u drugo kolo Australijan opena nakon pobede protiv potpune autsajderke, Jue Juan iz Kine u dva seta na "Rod Lejver Areni", što je potpuno poremetilo večerašnji… »
Postao je poznat nakon što je "počistio" Đokovića u oktobru, sada je prošao u drugo kolo Australijan opena

Postao je poznat nakon što je "počistio" Đokovića u oktobru, sada je prošao u drugo kolo Australijan opena

Telegraf pre 6 sati
Doskora skoro potpuno anonimni teniser iz Monaka, Valentan Vašero, koji je postao poznat nakon neverovatnog turnira u Šangaju gde je neočekivano stigao do titule i gde je na putu ka peharu izbacio Novaka Đokovića, sada nastavlja da ređa dobre rezultate… »
Maestreli čeka Đokovića, veliki preokret Italijana protiv Atmana

Maestreli čeka Đokovića, veliki preokret Italijana protiv Atmana

RTS pre 6 sati
Italijanski teniser Frančesko Maestreli plasirao se u drugo kolo Australijan opena trijumfom nad Francuzom Terensom Atmanom rezultatom 3:2, po setovima 6:4, 3:6, 6:7 (4:7), 6:1 i 6:1. Maestreli je posle skoro tri i po sata borbe napravio iznenađenje i… »
Vavrinka zaustavio Đerea u prvom kolu Australijan opena

Vavrinka zaustavio Đerea u prvom kolu Australijan opena

Radio sto plus pre 6 sati
Meč Đerea i Vavrinke, 92. i 139. igrača sveta, trajao je tri sata i 23 minuta. Đere je dobio prvi set pošto je odlučujući brejk napravio u 11. gemu, ali je Vavrinka potom osvojio naredna dva seta. U i drugom i trećem setu, 40-godišnjem Švajcarcu je bio… »
Poznat potencijalni protivnik Novaka Đokovića u drugom kolu Australijan opena

Poznat potencijalni protivnik Novaka Đokovića u drugom kolu Australijan opena

Sportske.net pre 6 sati
Italijanski teniser Frančesko Maestreli plasirao se u drugo kolo Australijan opena. Momak koji je prošao u glavni žreb kroz kvalifikacije na tom putu eliminisavši srpskog tenisera Dušana Lajovića zablistao je u prvoj rundi i posle velike borbe sa 3:2, po… »
AO - Medvedev odradio posao, sedmi nosilac mora kući

AO - Medvedev odradio posao, sedmi nosilac mora kući

Sportske.net pre 7 sati
Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobedio Holanđanina Jespera De Jonga sa 7:5, 6:2, 7:6(2). Medvedev je tako poboljšao svoj skor na 6:0 na početku godine, pošto je sezonu započeo… »
„Potražiću stručnjaka, ovo nema smisla“: Đere utučen nakon poraza od Vavrinke, otkrio zašto neće igrati za Srbiju

„Potražiću stručnjaka, ovo nema smisla“: Đere utučen nakon poraza od Vavrinke, otkrio zašto neće igrati za Srbiju

Nova pre 7 sati
Laslo Đere je potpuno iskreno govorio nakon poraza od Stena Vavrinke sa 5:7, 6:3, 6:4, 7:6(4) u prvom kolu Australijan opena, a očekivano je bio i te kako potišten. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. „Fizički sam bio u… »
Amerikanke sigurne na otvaranju AO

Amerikanke sigurne na otvaranju AO

B92 pre 6 sati
Američka teniserka Džesika Pegula plasirala se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas u prvom kolu u Melburnu pobedila Ruskinju Anastasiju Zaharovu 6:2, 6:1. Meč je trajao 67 minuta. Pegula je šesta teniserka sveta, dok se Zaharova nalazi na 105… »
Đoković saznao mogućeg rivala - čeka ga Lajovićev "dželat"

Đoković saznao mogućeg rivala - čeka ga Lajovićev "dželat"

B92 pre 6 sati
Novak Đoković čeka svoj prvi izlazak na teren na ovogodišnjem Australijan openu, ali je već poznato protiv koga bi igrao u 2. rundi, ukoliko eliminiše Španca Pedra Martinesa. Protivnik bi mu bio Italijan Frančesko Maestreli, koji je posle maratona u pet… »
​Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u drugo kolo Australijan opena

​Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u drugo kolo Australijan opena

Politika pre 7 sati
​Danas je u Melburnu u prvom kolu pobedio Holanđanina Jespera de Jonga. Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas u Melburnu u prvom kolu pobedio Holanđanina Jespera de Jonga 7:5, 6:2, 7:6 (7:2). Medvedev će… »
​Najbolji srpski teniser Novak Đoković zadržao je četvrto mesto na ATP listi

​Najbolji srpski teniser Novak Đoković zadržao je četvrto mesto na ATP listi

Politika pre 6 sati
​Nemac Aleksandar Zverev se i dalje nalazi na trećoj poziciji. Najbolji srpski teniser Novak Đoković zadržao je četvrto mesto na najnovijoj ATP listi sa 4.780 bodova, dok je Španac Karlos Alkaraz i dalje prvi sa 12.050 poena. Italijan Janik Siner je… »
Srpsko čudo od deteta najavilo velike stvari na Australijan openu!

Srpsko čudo od deteta najavilo velike stvari na Australijan openu!

Telegraf pre 6 sati
Američka teniserka srpskog porekla, Iva Jović, pobedom je započela Australijan open, pošto je u prvom kolu savladala Amerikanku Kejti Volinec sa 6:2, 6:3. Iva je pre mesec dana napunila 18 godina i trenutno ima renking karijere, jer je 30. na svetu i po… »
Ludilo u Melburnu: Đokovića u drugom kolu Australijan Opena čeka momak koji prvi put igra na Grend slemu!

Ludilo u Melburnu: Đokovića u drugom kolu Australijan Opena čeka momak koji prvi put igra na Grend slemu!

Telegraf pre 6 sati
Novak Đoković od ovog momenta zna sa kim bi se borio za treću rundu Australijan Opena i ne da nikada nije igrao protiv ovog Italijana, nego velika verovatnoća postoji i da nikada nije ni čuo za njega! U pitanju je Frančesko Maestreli, teniser koji se… »
Izašla nova ATP lista! Evo gde se nalazi Novak Đoković pred prvi meč na Australijan openu

Izašla nova ATP lista! Evo gde se nalazi Novak Đoković pred prvi meč na Australijan openu

Večernje novosti pre 6 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković zadržao je četvrto mesto na najnovijoj ATP listi sa 4.780 bodova, dok je Španac Karlos Alkaraz i dalje prvi sa 12.050 poena. FOTO: Profimedia Italijan Janik Siner je drugi teniser sveta sa 11.500 bodova, dok se Nemac… »
Ostvario prvu pobedu na AO i igraće protiv Đokovića: Italijan plakao kao kiša, nije mogao da se zaustavi!

Ostvario prvu pobedu na AO i igraće protiv Đokovića: Italijan plakao kao kiša, nije mogao da se zaustavi!

Telegraf pre 6 sati
Italijanski teniser Frančesko Maestreli doživljava životnu i renesansnu priču na Australijan Openu. Čeka Novaka Đokovića u drugom kolu i ubira plodove prve pobede ikada u karijeri na Grend slemu. Maestreli je nakon trijumfa nad Terensom Atmanom iz… »
Vavrinka zaustavio Đerea u prvom kolu Australijan Opena

Vavrinka zaustavio Đerea u prvom kolu Australijan Opena

Nedeljnik pre 7 sati
Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo danas da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je izgubio od Švajcarca Stana Vavrinke sa 7:5, 3:6, 4:6, 6:7(4). Meč Đerea i Vavrinke, 92. i 139. igrača sveta, trajao je tri sata i 23… »
Australijan open, rezultati drugog dana – dame: Velika pobeda Ive Jović, Filipinka izazvala ludnicu

Australijan open, rezultati drugog dana – dame: Velika pobeda Ive Jović, Filipinka izazvala ludnicu

Nova pre 7 sati
Svi rezultati drugog dana Australijan opena na jednom mestu, a dame su priredila zaista spektakl. Iva Jović, Amerikanka srpskog porekla, pobedila je sunarodnicu Volinets sa 6:2, 6:3 i tako osigurala prolaz u drugo kolo. Potom su Filipinci izazvali pravu… »
(Video) Međedović u drugom kolu AO: Srušio bolje plasiranog Argentinca, Đere nije mogao protiv Vavrinke

(Video) Međedović u drugom kolu AO: Srušio bolje plasiranog Argentinca, Đere nije mogao protiv Vavrinke

Dnevnik pre 7 sati
Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo Australijan opena, dok je Laslo Đere zaustavljen odmah na početku prvog grend slema u sezoni. Međedović je u prvom kolu u Melburnu pobedio Argentinca Marijana Navonea 6:2, 6:7 (3:7), 6:4, 6:2 nakon… »
(VIDEO) Luđu scenu iz Melburna danas nećete videti

(VIDEO) Luđu scenu iz Melburna danas nećete videti

Sport klub pre 8 sati
Tzv. grounds pass, tj. ulaznica za manje terene i za šetnju po kompleksu, znatno je jeftinija na Australijan openu nego na US openu. Košta 30-40 evra, zavisno od dana. Ipak, gledaoci se masovno žale da organizatori jednostavno puštaju previše ljudi i da… »
Legenda slavila protiv Đerea, preokret grend slem šampiona protiv Srbina

Legenda slavila protiv Đerea, preokret grend slem šampiona protiv Srbina

Nova pre 7 sati
Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo Australijan opena, pošto je izgubio od Švajcarca Stana Vavrinke sa 7:5, 3:6, 4:6, 6:7(4). WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Meč Đerea i Vavrinke, višestrukog… »
Đere zaustavljen na startu Australijan opena

Đere zaustavljen na startu Australijan opena

Radio 021 pre 8 sati
Laslo Đere nije uspeo danas da se plasira u drugo kolo Australijan opena pošto je izgubio od Švajcarca Stana Vavrinke sa 7:5, 3:6, 4:6, 6:7(4). Meč Đerea i Vavrinke, 92. i 139. igrača sveta, trajao je tri sata i 23 minuta. Đere je dobio prvi set pošto je… »
Medvedev blista na startu nove sezone! Ostvario ubedljiv trijumf u prvom kolu AO, pa se raspričao na konferenciji!

Medvedev blista na startu nove sezone! Ostvario ubedljiv trijumf u prvom kolu AO, pa se raspričao na konferenciji!

Kurir pre 7 sati
Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobedio Holanđanina Jespera De Jonga sa 7:5, 6:2, 7:6(2). Medvedev je tako poboljšao svoj skor na 6:0 na početku godine, pošto je sezonu započeo… »
Olgu čeka težak posao: S trećom teniserkom sveta u sledećem meču na Australijan openu

Olgu čeka težak posao: S trećom teniserkom sveta u sledećem meču na Australijan openu

Dnevnik pre 7 sati
Američka teniserka Koko Gof igraće protiv Srpkinje Olge Danilović u drugom kolu Australijan opena. Amerikanka je na startu prvog grend slem turnira u sezoni u Melburnu pobedila Kamilu Rahimovu iz Uzbekistana 6:2, 6:3. Meč je trajao jedan sat i 40 minuta… »
Polufinalista prošlogodišnjeg US opena i sedmi nosilac predao meč prvog kola u Melburnu

Polufinalista prošlogodišnjeg US opena i sedmi nosilac predao meč prvog kola u Melburnu

Danas pre 7 sati
Sedmi nosilac Australijan opena, Feliks Ože-Alijasim, morao je da preda meč prvog kola Portugalcu Nunu Boržesu koji je u tom trenutnku vodio sa 2:1 u setovima (3:6, 6:4, 6:4). Ože-Alijasim (25), koji je prošle godine stigao do polufinala US Opena… »
Australijan open, rezultati drugog dana – muškarci: Perfektan meč Medvedeva, Ože predao meč

Australijan open, rezultati drugog dana – muškarci: Perfektan meč Medvedeva, Ože predao meč

Nova pre 8 sati
Svi rezultati drugog dana Australijan opena na jednom mestu. Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je pobedio Holanđanina Jespera De Jonga sa 7:5, 6:2, 7:6(2). Medvedev je tako poboljšao svoj skor na 6:0 na… »
Đere ispao sa australija opena! Vavrinka i u petoj deceniji prejak za Srbina! (video)

Đere ispao sa australija opena! Vavrinka i u petoj deceniji prejak za Srbina! (video)

Kurir pre 7 sati
Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo danas da se plasira u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je izgubio od Švajcarca Stana Vavrinke sa 7:5, 3:6, 4:6, 6:7(4). Meč Đerea i Vavrinke, 92. i 139. igrača sveta, trajao je tri sata i 23… »
Đerea eliminisao 40-godišnji veteran! VIDEO

Đerea eliminisao 40-godišnji veteran! VIDEO

B92 pre 7 sati
Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je već u prvom kolu Australijan opena, porazom od vremešnog Stena Vavrinke rezultatom 3:1 (5:7, 6:3, 6:4, 7:6). Posle više od tri sata velike borbe, Švajcarac je uspeo da preokrene i prelomi Đerea, iako je u 41… »
Laslo Đere eliminisan u prvom kolu Australijan opena

Laslo Đere eliminisan u prvom kolu Australijan opena

Politika pre 7 sati
Đere je 92. teniser sveta. MELBURN - Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas u Melburnu u prvom kolu izgubio od Švajcarca Stena Vavrinke 5:7, 6:3, 6:4, 7:6 (7:4). Meč je trajao tri sata i 20… »
Drama u Melburnu! Crnogorku u kolicima izveli sa Australijan opena

Drama u Melburnu! Crnogorku u kolicima izveli sa Australijan opena

Večernje novosti pre 7 sati
Teška povreda na Australijan openu... Foto: Profimedia Marina Stakušić, kanadska igračica crnogorskog porekla morala je da preda meč prvog kola Australijan opena zbog teške povrede. Kanađanka je u kvalifikacijama za prvi grend slem sezone savladala… »
Ovo samo on može: Pogledajte neverovatan ritern Medvedeva iz prvog reda tribina

Ovo samo on može: Pogledajte neverovatan ritern Medvedeva iz prvog reda tribina

Telegraf pre 7 sati
Danil Medvedev rutinski je savladao Jespera De Jonga u prvom kolu rezultatom 3:0 (7:5, 6:2, 7:6), a o poslednjem poenu na meču još se priča. Ruski teniser zabeležio je tek prvu pobedu na grend slem turnirima posle godinu dana i to je učinio u stilu… »
Novak Đoković kreće u pohod na novu grend slem titulu: Australijan open dočekao Srbina

Novak Đoković kreće u pohod na novu grend slem titulu: Australijan open dočekao Srbina

Euronews pre 9 sati
Čak i površni poznavaoci tenisa znaju da je jedan čovek sinonim za Otvoreno prvenstvo Australije, jer su njegovo ime i prezime rekordnih 10 puta ugravirani na trofej u singl konkurenciji, uz niz "sitnijih" rekorda AO, a Srbija ima sreću da se radi o naše… »
Veteran Vavrinka savladao Đerea na startu AO

Veteran Vavrinka savladao Đerea na startu AO

Euronews pre 8 sati
Srpski teniser Laslo Đere poražen je u prvom kolu Australijan opena od veterana iz Švajcarske Stena Vavrinku sa 4:1 po setovima (7:5, 3:6, 4:6, 6:7 (4:7). Meč je trajao tri časa i 23 minuta. U prvom setu igralo se gem za gem sve do devetog, kada je… »
Koko Gof protivnica Olge Danilović u drugom kolu Australijan opena

Koko Gof protivnica Olge Danilović u drugom kolu Australijan opena

RTS pre 8 sati
Američka teniserka Koko Gof igraće protiv Olge Danilović u drugom kolu Australijan opena, pošto je na startu prvog grend slem turnira u sezoni u Melburnu pobedila Kamilu Rahimovu iz Uzbekistana sa 2:0, po setovima 6:2 i 6:3. Meč je trajao jedan sat i 40… »
Novak danas postaje svetski rekorder tenisa i napada dostignuće koje niko pre nije ostvario

Novak danas postaje svetski rekorder tenisa i napada dostignuće koje niko pre nije ostvario

Nova pre 9 sati
Impresivno je šta bi sve Novak Đoković mogao da postigne danas. Jednu će postići čim kroči na teren, a drugu u slučaju da trijumfuje. Obe su istorijske. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Sve ostalo u najavi ovog meča smo… »
Kanadska igračica crnogoroskog porekla doživela tešku povredu, teren napustila u kolicima

Kanadska igračica crnogoroskog porekla doživela tešku povredu, teren napustila u kolicima

Telegraf pre 9 sati
Marina Stakušić, kanadska igračica crnogorskog porekla morala je da preda meč prvog kola Australijan opena zbog teške povrede. Kanađanka je u kvalifikacijama za prvi grend slem sezone savladala Teodoru Kostović, a u prvom kolu rivalka joj je bila Priscil… »
Veliki maler Kanađanke poreklom sa ovih prostora

Veliki maler Kanađanke poreklom sa ovih prostora

Sport klub pre 10 sati
Marina Stakušić, kanadska teniserka čiji je otac iz Crne Gore a majčini roditelji iz Srbije, nije imala sreće na startu Australijskog opena. Uspešno je 127. teniserka sveta prošla kvalifikacije, igrala neizvestan meč prvog kola protiv domaće Priscile Hon… »

Vesti dana »