Povezane vesti
ISPOVEST „Izabrao sam da budem šraf bez koga se ne može“: Sin Čede Markovića ekskluzivno o deceniji rada u „Zvezdama Granda“…
Nova pre 4 sati
Miloš Marković, profesor pevanja i dugogodišnji saradnik “Zvezda Granda”, jedan je od ljudi koji najčešće ostaju “iza kamere”, a presudno utiču na to kako kandidati zvuče na velikoj sceni. U emisiji “ Ispovest” autora i voditelja Nemanje Vasiljevića… »
Bio je u takmičenju „Ja imam talenat“, snimio duet sa Tijanom Dapčević, pa se povukao: Naš pevač danas je jedan od…
Nova pre 6 sati
Večeras u 20 časova na Nova.rs pratite emisiju "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića. Svoju životnu priču po prvi put otkriće Miloš Marković, profesor pevanja koji već više od deset godina radi sa takmičarima „ Zvezda Granda„. Ove sezone… »
Vesti dana »
Poruka žene Nemanje Vica nasmejala sve u Areni: Na finalu Evropskog prvenstva u vaterpolu Jelena otkrila šta je njen san (Foto)
Blic pre 47 minutajoš 5 povezanih
Lokalizovan požar na Terazijama. Oglasio se MUP: Na terenu bilo čak 30 vatrogasaca-spasilaca, jedna osoba prevezena u bolnicu.
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Zvezdini stranci daju podršku vaterpolistima Srbije na finalu protiv Mađarske (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski: Dokument o američkim bezbednosnim garancijama 100 odsto spreman
Danas pre 4 satijoš 1 povezana