Povezane vesti

Šok otkriće: Partizan imao na stolu četiri NBA ponude za Bongu!

Šok otkriće: Partizan imao na stolu četiri NBA ponude za Bongu!

Hot sport pre 58 minuta
Rešili su da to odbiju Interesovanje klubova iz NBA lige za Isaka Bongu nije promenilo stav Partizana, koji je odlučio da odbije sve ponude i zadrži nemačkog reprezentativca u završnici sezone. Prema informacijama iz izvora bliskih klubu, na adresu… »
Partizan odbio četiri NBA ponude za Bongu: nudili su i veliko obeštećenje, ali Nemac ostaje

Partizan odbio četiri NBA ponude za Bongu: nudili su i veliko obeštećenje, ali Nemac ostaje

Mondo pre 2 sata
Isak Bonga privukao je ogromno interesovanje klubova iz NBA lige. Za potpise igrača van Amerike rok traje do 12. aprila i nemački reprezentativac je na meti nekoliko klubova. Ali, Partizan ne želi da pusti jednog od najvažnijih igrača. "Stigle su četiri… »
Da li su „ljudi u sivom“ zavili Partizan u crno?

Da li su „ljudi u sivom“ zavili Partizan u crno?

Sputnik pre 3 sata
Partizan se lavovski borio do poslednjeg sekunda protiv Real Madrida u Beogradu, i pao je u dramatičnoj završnici (77:73), ali posebno bode oči i zabrinjava podatak da su crno-beli izveli samo tri slobodna bacanja i da je rivalu dosuđeno svega 11 faulova… »
Partizan odbio četiri NBA ponude za jednog igrača! Crno-beli ni po cenu ozbiljnog obeštećenja neće da se odreknu najvažnijeg…

Partizan odbio četiri NBA ponude za jednog igrača! Crno-beli ni po cenu ozbiljnog obeštećenja neće da se odreknu najvažnijeg…

Kurir pre 3 sata
Partizan je u petak uveče u 28. kolu Evrolige pružio odličan otpor Real Madridu i ušao u neizvesnu završnicu, ali su gosti iz Španije uspeli da zabeleže pobedu. Isak Bonga je na ovoj utakmici postigao 12 poena, uz osam skokova i po dve ukradene lopte i… »
Evroliga ovo videla nije, sudije oborile rekord na meču Partizan - Real! Jasno je zašto su se crno-beli žalili

Evroliga ovo videla nije, sudije oborile rekord na meču Partizan - Real! Jasno je zašto su se crno-beli žalili

Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida u 28. kolu Evrolige sa 77:73, a sudije su i na ovom susretu bile u centru pažnje pošto su gostujućem timu tokom celog susretqa dosudili svega 11 faulova. Emin Mogulkoč, Rajn Perandi i Tomas Bisuel delili su… »
"Ako kažem šta mislim, ješću samo kod kuće" Penjaroja odbio da komentariše sudije, ali je jednom rečenicom sve rekao!

"Ako kažem šta mislim, ješću samo kod kuće" Penjaroja odbio da komentariše sudije, ali je jednom rečenicom sve rekao!

Kurir pre 6 sati
Partizan je u 28. kolu Evrolige posle velike borbe poražen od Madriđana rezultatom 73:77. Crno-beli su pružili jak otpor favorizovanom rivalu, ali su na kraju ostali poraženi. Zvuči neverovatno da je Partizan na celoj utakmici izveo samo tri slobodna… »
"Rekao sam da neću da pričam o tome, ali je teško": Fernando progovorio o suđenju i suspenziji Osetkovskog

"Rekao sam da neću da pričam o tome, ali je teško": Fernando progovorio o suđenju i suspenziji Osetkovskog

Mondo pre 5 sati
Partizan nije uspeo da napravi potpuni preokret i da pobedi Real u Areni (77:73). Jedan od igrača koji je bio posebno raspoložen je Bruno Fernando koji je bivšem timu ubacio 12 poena, uz 8 asistencija i indeks korisnosti 21. "To je košarka, bila je… »
Partizan odbio četiri ponude za Bongu

Partizan odbio četiri ponude za Bongu

Sportske.net pre 5 sati
Nije tajna da je Isak Bonga najtraženiji igrač Partizana u mesecima za nama, a sve je počelo od sjajnih partija na Evrobasketu krunisanih MVP nagradom. Kako je krenulo minulog leta, nastavilo se i u narednom periodu. "Meridian sport" javlja da su za… »
Real postavio novi rekord Evrolige: Protiv Partizana napravio najmanje faulova u istoriji

Real postavio novi rekord Evrolige: Protiv Partizana napravio najmanje faulova u istoriji

Mondo pre 6 sati
Real Madrid uspeo je da pobedi Partizan u dramatičnoj završnici (77:73). Trojku za pobedu dao je Andres Feliz, a posle meča su mnogi u redovima crno-belih bili besni na suđenje. Srpski tim izveo je ukupno tri slobodna bacanja na utakmici koju je igrao… »
Topić odigrao prvi meč za Oklahomu

Topić odigrao prvi meč za Oklahomu

Politika pre 6 sati
Skoro dve godine pošto je draftovan, povrede ligamenata i lečenja od raka testisa naš mladi košarkaš debitovao za Tandere u pobedi nad Milvokijem od 110:93. – Ovacije navijača i igrača oba tima. Košarkaši Oklahome poraženi su na svom terenu od Milvokija… »
Kupio navijače Partizana, Bruno Fernando se oglasio: "Imam mnogo toga što bih rekao, ali neću"

Kupio navijače Partizana, Bruno Fernando se oglasio: "Imam mnogo toga što bih rekao, ali neću"

Telegraf pre 6 sati
Košarkaši Partizana nisu uspeli da dođu do potpunog preokreta i pobede protiv Reala u Beogradskoj areni u petak u okviru utakmice 28. kola Evrolige. Rival je slavio 77:73. Najbolji pojedinac u ekipi crno-belih, koja je sada opet na pretposlednjem mestu… »
Bruno ipak miran posle bolnog poraza: "Svašta bih mogao da kažem, ali neću"

Bruno ipak miran posle bolnog poraza: "Svašta bih mogao da kažem, ali neću"

Sportske.net pre 8 sati
Partizan je bolno poražen od Real Madrida u Beogradu, u utakmici zbog koje će crno-beli tražiti ekspertizu suđenja i za koju navijači listom kažu - "krađa". Da stvari budu gore, sve se desilo u istom danu kada je objavljeno da je Dilan Osetkovski… »
"Ima mnogo toga što bih mogao da kažem..." Bruno Fernando jedva ostao miran posle bolnog poraza Partizana od Reala: "Naravno…

"Ima mnogo toga što bih mogao da kažem..." Bruno Fernando jedva ostao miran posle bolnog poraza Partizana od Reala: "Naravno…

Kurir pre 8 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida sa 77:73 u 28. kolu Evrolige. Gledali smo neverovatno borben i dramatičan meč u Areni, a Partizan je za 40 minuta košarke izveo svega tri penala i to na svom parketu što je zaista podatak iz rubrike… »
"Vi ste sve rekli, bolje da ćutim": Vašington se ujeo za jezik zbog pitanja o suđenju protiv Reala

"Vi ste sve rekli, bolje da ćutim": Vašington se ujeo za jezik zbog pitanja o suđenju protiv Reala

Mondo pre 8 sati
Partizan je bio veoma blizu da napravi iznenađenje i da u Areni pobedi Real Madrid (77:73). U dramatičnoj završnici španski tim se bolje snašao i slavio. Dvejn Vašington bio je drugi najefikasniji igrač u redovima crno-belih (14, 3as, 2sk). "Odigrali smo… »
Penjaroja posle poraza: „Ponosan sam kako smo se borili“

Penjaroja posle poraza: „Ponosan sam kako smo se borili“

Sputnik pre 9 sati
Trener košarkaša Partizana Đoana Penjaroja izjavio je posle poraza od Real Madrida da se njegova ekipa borila do kraja i da su detalji odlučili pobednika utakmice. Košarkaši Partizana poraženi su u Beogradu od Reala rezultatom 77:73 u meču 28. kola… »
"Neću da kažem previše, da me ne kazne!" Dven Vašington ogorčen posle sudijskog haosa na meču Partizana i Reala: "Ovakvu…

"Neću da kažem previše, da me ne kazne!" Dven Vašington ogorčen posle sudijskog haosa na meču Partizana i Reala: "Ovakvu…

Kurir pre 8 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida sa 77:73 u 28. kolu Evrolige. Gledali smo neverovatno borben i dramatičan meč u Areni, a Partizan je za 40 minuta košarke izveo svega tri penala i to na svom parketu što je zaista podatak iz rubrike… »
Real i dalje nepremostiva prepreka

Real i dalje nepremostiva prepreka

Politika pre 8 sati
Partizan je dao sve od sebe, ali na kraju nije mogao da izbegne deveti uzastopni poraz od Madriđana – ovog puta rezultatom 77:73 (20:19, 23:14, 19:28, 15:12). Ostavio je Partizan sve što je imao na parketu Beogradske arene, ali protiv tradicije se ne… »
Vašington upitan za Osetkovskog, pa otvorio dušu: "Ne želim da me kazne, ovakvu sezonu u životu nisam imao"

Vašington upitan za Osetkovskog, pa otvorio dušu: "Ne želim da me kazne, ovakvu sezonu u životu nisam imao"

Telegraf pre 9 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od madridskog Reala 77:73 u Beogradu u 28. kolu Evrolige uprkos tome što su istopili minus petnaest na kraju treće deonice i poveli početkom četvrte. Košarkaš crno-belih Dvejn Vašington žali za određenim šutevima. - Igrali… »
(VIDEO) Vašington: Neću ništa da kažem, da ne bih bio kažnjen

(VIDEO) Vašington: Neću ništa da kažem, da ne bih bio kažnjen

Sport klub pre 10 sati
Partizan je u stresnoj završnici ostao bez pobede. Jedan od najzapaženijih bio je Duejn Vašington, koji je dobio pitanje oko činjenice da su crno-beli izveli samo tri slobodna bacanja, naspram 18 Reala. Smatra Vašington da je tim odigrao dobru utakmicu i… »
"Ne želim da me kazne..." Dvejn Vašington nakon meča Partizan-Real

"Ne želim da me kazne..." Dvejn Vašington nakon meča Partizan-Real

Večernje novosti pre 10 sati
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington sumirao je utiske nakon poraza od Reala u Evroligi. FOTO: Ataimages "Igrali smo dobro. Bili smo u zaostatku u prvom poluvremenu, gubili smo i 15 razlike, ali smo uspeli da smanjimo i da se vratimo, da napravimo da bude… »
Jedan košarkaš Partizana potezom je kupio sve navijače posle poraza od Reala, na terenu je bio najbolji

Jedan košarkaš Partizana potezom je kupio sve navijače posle poraza od Reala, na terenu je bio najbolji

Telegraf pre 9 sati
Košarkaši Partizana poraženi su u 28. kolu Evrolige od madridskog Reala u Beogradskoj areni 77:73 i tako sa skorom 9-19 pali na devetnaesto mesto na tabeli, sa istim skorom kao Efes i Baskonija iznad njih. Nisu crno-beli uspeli da naplate sjajan ritam u… »
Tabela Evrolige: Zvezda u plej-in zoni, Partizan pretposlednji

Tabela Evrolige: Zvezda u plej-in zoni, Partizan pretposlednji

Danas pre 17 sati
U najjačem klupskom košarkaškom takmičenju u Evropi odigrani su mečevi 28. kola. Srpski predstavnici su doživeli poraze u pomenutom kolu. Crvena zvezda je poražena na gostovanju od ekipe Olimpijakosa rezultatom 92:86. Imali su crveno-beli svoju šansu u… »
Partizan bio blizu preokreta, ali je Real nastavio pobednički niz protiv crno-belih (VIDEO)

Partizan bio blizu preokreta, ali je Real nastavio pobednički niz protiv crno-belih (VIDEO)

Danas pre 17 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od ekipe Real Madrida na domaćem terenu u meču 28. kola Evrolige rezultatom 77:73 (19:20, 14:23, 28:19, 12:15). Poveo je Real na startu meča sa 6:2, a onda je Partizan došao do prednosti od 15:12 na četiri minuta do kraja… »
Penjaroja: Ponosan sam kako smo se borili, odlučili su detalji

Penjaroja: Ponosan sam kako smo se borili, odlučili su detalji

Politika pre 17 sati
Trener košarkaša Partizana Đoana Penjaroja izjavio je večeras posle poraza od Real Madrida da se njegova ekipa borila do kraja. Trener košarkaša Partizana Đoana Penjaroja izjavio je večeras posle poraza od Real Madrida da se njegova ekipa borila do kraja… »
Penjaroja otkrio koji segment igre je bio ključan za Partizanov poraz

Penjaroja otkrio koji segment igre je bio ključan za Partizanov poraz

Danas pre 17 sati
Košarkaši Partizana izgubili su na svom terenu u Beogradu od Real Madrida 73:77 (19:20, 14:23, 28:19, 12:15), u utakmici 28. kola Evrolige. Utakmica je ušla u neizvesnu završnicu, ali je Real uspeo da deveti put zaredom savlada Partizan. Svoje utiske je… »

Vesti dana »