Povezane vesti

(Foto) Šta je opasna "šahid taktika"? Nebeski kalašnjikov seje strah od Bahreina do Kipra, nakon gubitka stotine lansera Iran…

(Foto) Šta je opasna "šahid taktika"? Nebeski kalašnjikov seje strah od Bahreina do Kipra, nakon gubitka stotine lansera Iran…

Kurir pre 8 sati
Zapadni zvaničnici izjavili su da Iran smanjuje broj lansiranja balističkih raketa dok se sve više oslanja na jeftinije dronove "šahid". Prema izvorima iz "Fajnenšal tajmsa" učestalost lansiranja raketa opala je nakon izraelsko-američkih udara na iranske… »
Dva helikoptera Velike Britanije stigla na Kipar nakon obećanja Starmera da će da ojača odbranu

Dva helikoptera Velike Britanije stigla na Kipar nakon obećanja Starmera da će da ojača odbranu

Euronews pre 8 sati
Dva britanska helikoptera tipa "vajldket" stigla su na Kipar nakon što je britanski premijer Kir Starmer obećao da će da ojača bezbednost britanskih snaga na Kipru. Starmer je juče rekao da Velika Britanija šalje helikoptere opremljene za borbu protiv… »
Britanski helikopteri stigli na Kipar, Starmer jača odbranu

Britanski helikopteri stigli na Kipar, Starmer jača odbranu

Politika pre 9 sati
Odluka je doneta u trenutku dok Britanija pojačava odbranu svoje vazdušne baze RAF-a na Kipru. Dva britanska helikoptera tipa "vajldket" stigla su danas na Kipar nakon što je britanski premijer Kir Starmer obećao da će da ojača bezbednost britanskih… »
Iranska vojska tvrdi: U američkoj bazi ima poginulih VIDEO

Iranska vojska tvrdi: U američkoj bazi ima poginulih VIDEO

B92 pre 11 sati
U iranskom napadu na američku vojnu bazu u Bahreinu ima poginulih i povređenih, javlja iranska agencija Tasnim, pozivajući se na Centralni komandni štab Iranskih oružanih snaga Hatam al-Anbiju. Šef Centralne komande Oružanih snaga Sjedinjenih Američkih… »
Donald Tramp u Beloj kući dočekao Mesija, pomenuo Ronalda i rekao nešto što nijedan predsednik SAD nije

Donald Tramp u Beloj kući dočekao Mesija, pomenuo Ronalda i rekao nešto što nijedan predsednik SAD nije

Telegraf pre 12 sati
Predsednik Donald Tramp ugostio je u Beloj kući šampione MLS kupa 2025, ekipu Intera iz Majamija, a među igračima je bio i argentinski superstar Lionel Mesi. Pred fudbalerima Intera, predsednik SAD je održao govor, a posebno je istakao Lionela Mesija. On… »
Mesi poklonio Trampu ružičastu loptu na prijemu u Beloj kući

Mesi poklonio Trampu ružičastu loptu na prijemu u Beloj kući

Serbian News Media pre 16 sati
Argentinski fudbaler Lionel Mesi uručio je američkom predsedniku Donaldu Trampu ukrašenu ružičastu fudbalsku loptu tokom ceremonije u Beloj kući, gde je ekipa Intera iz Majamija primljena povodom osvajanja titule u američkoj MLS ligi prošle godine… »
VIDEO Mesi doneo poklon Trampu, ovaj mu uzvratio posebnim rečima, pa usput najavio nova bombardovanja

VIDEO Mesi doneo poklon Trampu, ovaj mu uzvratio posebnim rečima, pa usput najavio nova bombardovanja

Nova pre 15 sati
Argentinski fudbaler Lionel Mesi uručio je američkom predsedniku Donaldu Trampu ukrašenu ružičastu fudbalsku loptu tokom ceremonije u Beloj kući, gde je ekipa Intera iz Majamija primljena povodom osvajanja titule u američkoj MLS ligi prošle godine… »
Mesi stajao mirno, a Maradona vređao Trampa: Od Palestine do Irana, svuda je uperio prstom u Ameriku

Mesi stajao mirno, a Maradona vređao Trampa: Od Palestine do Irana, svuda je uperio prstom u Ameriku

Mondo pre 15 sati
Cela planeta je gledala kako Lionel Mesi stoji pored Donalda Trampa dok se u Beloj kući predsednik Amerike hvali uspesima svog rata sa Iranom, ali i otmicom Nikolasa Madura i planiranjem invazije na Kubu... Sada je to moglo tako da prođe, mogao je Donald… »
"Tramp crta novu mapu - od Grenlanda do Američkog zaliva" Predsednik SAD sada pravi veliku Severnu Ameriku! Novi detalji…

"Tramp crta novu mapu - od Grenlanda do Američkog zaliva" Predsednik SAD sada pravi veliku Severnu Ameriku! Novi detalji…

Kurir pre 19 sati
"je rekao da Vašington oblikuje novu geopolitičku mapu koja obuhvata područje od Grenlanda do Panamskog kanala. Govorio je sinoć u sedištu Južne komande SAD u Doralu, Florida, na Američkoj konferenciji protiv kartela. Hegset je predstavio širu viziju… »
Hegset: Tramp nacrtao novu stratešku mapu od Grenlanda do Panamskog kanala

Hegset: Tramp nacrtao novu stratešku mapu od Grenlanda do Panamskog kanala

Insajder pre 21 sat
Američki ministar odbrane Pit Hegset izjavio je da predsednik Donald Tramp redefiniše bezbednosnu strategiju Sjedinjenih Država u zapadnoj hemisferi, poručivši da Vašington oblikuje novu geopolitičku mapu koja obuhvata prostor od Grenlanda do Panamskog… »
Donald Tramp dočekao Mesija i poručio mu: Ne znam, možda si bolji od Pelea

Donald Tramp dočekao Mesija i poručio mu: Ne znam, možda si bolji od Pelea

Danas pre 21 sat
Lionel Mesi i fudbaleri Inter Majamija sastali su se sa predsednikom Sjedinjenih Država Donaldom Trampom u Beloj kući kako bi obeležili trijumf kluba u MLS kupu prošlog decembra. Klub, čiji je suvlasnik bivši kapiten Engleske Dejvid Bekam, dobio je poziv… »
Američki ministar odbrane: Napadi na Iran uskoro će se dramatično pojačati

Američki ministar odbrane: Napadi na Iran uskoro će se dramatično pojačati

Danas pre 21 sat
Američki ministar odbrane Pit Hegset izjavio je da će se napadi Sjedinjenih Američkih Država (SAD) na Iran uskoro dramatično povećati.Hegset, admiral Centralne komande Bred Kuper i predsednik SAD Donald Tramp sinoć su imali brifing o američkim… »
Ministar odbrane SAD: Napadi na Iran uskoro će se dramatično povećati

Ministar odbrane SAD: Napadi na Iran uskoro će se dramatično povećati

N1 Info pre 21 sat
Američki ministar odbrane Pit Hegset izjavio je da će se napadi Sjedinjenih Američkih Država (SAD) na Iran uskoro dramatično povećati. Hegset, admiral Centralne komande Bred Kuper i predsednik SAD Donald Tramp sinoć su imali brifing o američkim… »
Scena za pamćenje: Sastali se Mesi i Tramp u Beloj kući!

Scena za pamćenje: Sastali se Mesi i Tramp u Beloj kući!

Hot sport pre 20 sati
Fudbaleri Intera iz Majamija posetili su Belu kuću nakon istorijskog uspeha u MLS ligi, a centralna figura svečanosti bio je Lionel Mesi. Šampion iz 2025. godine dobio je tradicionalni prijem kod predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa… »
Američki ministar najavljuje još jače napade, Iran gađao Izrael kasetnom municijom

Američki ministar najavljuje još jače napade, Iran gađao Izrael kasetnom municijom

Radio 021 pre 20 sati
Američki ministar odbrane Pit Hegset izjavio je da će se napadi Sjedinjenih Američkih Država na Iran uskoro dramatično povećati. Hegset, admiral Centralne komande Bred Kuper i predsednik SAD Donald Tramp sinoć su imali brifing o američkim operacijama… »
Tramp ugostio Mesija i Inter: 'Star sam, gledao sam Pelea, ali možda si ti bolji'

Tramp ugostio Mesija i Inter: 'Star sam, gledao sam Pelea, ali možda si ti bolji'

BBC News pre 22 sata
Lionel Mesi je Donaldu Trampu uručio dres Intera sa brojem 47 i loptu sa potpisima igrača prvaka MLS lige. Lionel Mesi i njegovi saigrači iz Intera iz Majami bili su gosti američkog predsednika Donalda Trampa u Beloj kući. Američki lider ih je ugostio u… »
Tramp ugostio Mesija i Inter Majami u Beloj kući

Tramp ugostio Mesija i Inter Majami u Beloj kući

RTS pre 22 sata
Fudbaleri Inter Majamija, predvođeni argentinskom superzvezdom Lionelom Mesijem, prisustvovali su svečanom prijemu u Beloj kući, gde ih je ugostio predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp povodom osvajanja titule u MLS-u prošle sezone. Ekipa… »

Radio 021 pre 22 sata
Lionel Mesi je Donaldu Trampu uručio dres Intera sa brojem 47 i loptu sa potpisima igrača prvaka MLS lige. Getty Images Lionel Mesi i njegovi saigrači iz Intera iz Majami bili su gosti američkog predsednika Donalda Trampa u Beloj kući. Američki lider ih… »
Mesi i ekipa kao dekor za Trampove priče o uništavanju Irana

Mesi i ekipa kao dekor za Trampove priče o uništavanju Irana

Sport klub pre 22 sata
Očekivano, jer nije prvi put, predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp iskoristio je fudbalere (ovoga puta Intera iz Majamija, prethodnog puta Juventusa) kao dekor za svoju spoljnopolitičku propagandu. Fudbaleri Intera iz Majamija, predvođeni… »
Tramp ugostio Mesija i Inter: ‘Star sam, gledao sam Pelea, ali možda si ti bolji’

Tramp ugostio Mesija i Inter: ‘Star sam, gledao sam Pelea, ali možda si ti bolji’

Danas pre 22 sata
Lionel Mesi i njegovi saigrači iz Intera iz Majami bili su gosti američkog predsednika Donalda Trampa u Beloj kući. Američki lider ih je ugostio u čast Interovog trijumfa u MLS kupu, najvažnijem fudbalskom takmičenju u Sjedinjenim Državama. Inter je… »

Južne vesti pre 21 sat
Getty Images Lionel Mesi i njegovi saigrači iz Intera iz Majami bili su gosti američkog predsednika Donalda Trampa u Beloj kući. Američki lider ih je ugostio u čast Interovog trijumfa u MLS kupu, najvažnijem fudbalskom takmičenju u Sjedinjenim Državama… »
Trampov skandal pred očima Mesija! Leo ostao u neverici, ovakva neprijatnost dugo nije viđena! Pogledajte snimak...

Trampov skandal pred očima Mesija! Leo ostao u neverici, ovakva neprijatnost dugo nije viđena! Pogledajte snimak...

Kurir pre 22 sata
Predsednik Donald Tramp ugostio je u Belој kući igrače Inter Majamija, osvajače MLS kupa, među kojima je bio i argentinski fudbaler Lionel Mesi. Međutim, prijem je ubrzo skrenuo s proslave sportskog uspeha na političku temu kada je Tramp počeo da govori… »

NIN pre 22 sata
Lionel Mesi i njegovi saigrači iz Intera iz Majami bili su gosti američkog predsednika Donalda Trampa u Beloj kući. Američki lider ih je ugostio u čast Interovog trijumfa u MLS kupu, najvažnijem fudbalskom takmičenju u Sjedinjenim Državama. Inter je… »
Inter na prijemu u Beloj kući, Tramp poručio Mesiju: "Mislim da si bolji od Pelea"

Inter na prijemu u Beloj kući, Tramp poručio Mesiju: "Mislim da si bolji od Pelea"

Sportske.net pre 21 sat
Aktuelni osvajač MLS lige Inter iz Majamija, koji će predstojećeg vikenda gostovati ekipi DC junajteda u Vašingtonu, bio je u četvrtak popodne na zvaničnom prijemu u Beloj kući kod predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa. Prvi čovek… »
Mesi i ekipa kod Trampa u Beloj kući: "Imate li vi nekog ružnog igrača?" VIDEO

Mesi i ekipa kod Trampa u Beloj kući: "Imate li vi nekog ružnog igrača?" VIDEO

B92 pre 21 sat
Šampioni MLS lige, fudbaleri Intera iz Majamija, bili su gosti kod Donalda Trampa u Beloj kući. Među zvanicama bio je naravno i Lionel Mesi koji je Trampu uručio specijalnu ružičastu fudbalsku loptu sa potpisima igrača, dok su mu predstavnici kluba… »
Potopljeno više od trideset brodova

Potopljeno više od trideset brodova

Vesti online pre 22 sata
Komandant Centralne komande Oružanih snaga Sjedinjenih Američkih Država admiral Bred Kuper saopštio je da je američka vojska od početka rata SAD i Izraela protiv Irana potopila više od 30 iranskih brodova i da su iranska lansiranja balističkih raketa… »
Mesi video Trampa, Bekam morao na modnu reviju (Galerija)

Mesi video Trampa, Bekam morao na modnu reviju (Galerija)

Forbes pre 24 sata
Fudbalska legenda Lionel Mesi i klub Inter Majami posetili su u juče Belu kuću kako bi obeležili osvajanje MLS kupa prošle godine. Predsednik Donald Tramp ugostio je tim i sastao se sa igračima i trenerima. Nakon predstavljanja ekipe, Tramp je rekao da… »
Susret Trampa i Mesija u Beloj kući! Slavni Argentinac u društvu predsednika Amerike: Fotografije i snimci obišli planetu…

Susret Trampa i Mesija u Beloj kući! Slavni Argentinac u društvu predsednika Amerike: Fotografije i snimci obišli planetu…

Kurir pre 23 sata
Ekipa Intera iz Majamija postala je šampion Amerike pošto je osvojila titulu u MLS-u, a posle svega u Belu kuću primio ih je predsednik SAD, Donald Tramp. Lionel Mesi, Luis Suarez i ostatak ekipe stigli su kod Trampa i fotografije i snimci ovog susreta… »
Mesijev potez koji će izazvati dosta polemike, otišao tamo gde su mnogi odbijali VIDEO

Mesijev potez koji će izazvati dosta polemike, otišao tamo gde su mnogi odbijali VIDEO

Nova pre 1 dan
Lionel Mesi, zvezda Intera iz Majamija i jedan od najboljih fudbalera u istoriji, našao se među članovima delegacije tima sa Floride kojoj je, nakon osvojene titule prvaka MLS lige, upriličen doček u Beloj kući. Inter je do titule stigao redom pregazivši… »
Starmer: I dalje postoji „specijalni odnos“ sa SAD, na meni je da donosim odluke u interesu Velike Britanije

Starmer: I dalje postoji „specijalni odnos“ sa SAD, na meni je da donosim odluke u interesu Velike Britanije

Danas pre 1 dan
Britanski premijer Kir Starmer je danas rekao da šalje još četiri borbena aviona „tajfun“ u Katar, a na Kipar helikoptere „vajldket“ sa sredstvima za odbranu od dronova. Starmer je rekao novinarima da je dozvoljeno da SAD koriste britanske aerodrome za… »

Vesti dana »