Povezane vesti

Kondukterka koja je pronašla nestale tinejdžere za kojima je tragala cela Srbija: Kad su mi rekli imena, počela sam da se…

Kondukterka koja je pronašla nestale tinejdžere za kojima je tragala cela Srbija: Kad su mi rekli imena, počela sam da se…

Nova pre 10 minuta
"Krenula sam u redovni pregled karata i došla do devojčice i dečaka koji ih nisu imali. Delovali su mi nekako poznato. Pitala sam ih zašto nemaju karte, odgovorili su da su bez novca i da idu u Novi Sad. Devojčica je gledala kroz prozor, nije se… »
"Delovali su mi poznato, bili su uplašeni i umorni, a kada su mi rekli imena, počela sam da se tresem!": Kondukterka Jelena za…

"Delovali su mi poznato, bili su uplašeni i umorni, a kada su mi rekli imena, počela sam da se tresem!": Kondukterka Jelena za…

Blic pre 40 minuta
Kondukterka Jelena Nedeljkov prepoznala je tinejdžere tokom kontrole karata u vozu na relaciji Beograd centar–Petrovaradin Potraga je uspešno završena u Batajnici, a deca su pronađena živa i nepovređena, čime je okončana višednevna agonija porodica… »
"Kad su rekli imena, počela sam da se tresem": Kondukterka otkrila kako je prepoznala nestale tinejdžere iz Novog Sada

"Kad su rekli imena, počela sam da se tresem": Kondukterka otkrila kako je prepoznala nestale tinejdžere iz Novog Sada

Mondo pre 25 minuta
Kondukterka "Srbijavoza" Jelena Nedeljkov je prepoznala nestale tinejdžere iz Novog Sada u vozu na relaciji Beograd - Petrovaradin nakon čega je odmah pozvala policiju. Prethodno je aktiviran sistem "Pronađi me" zbog nestale devojčice, a zahvaljujući… »
"Glas mi je drhtao, a onda je izgovorila ime": Ovako je kondukterka otkrila nestale tinejdžere iz Novog Sada

"Glas mi je drhtao, a onda je izgovorila ime": Ovako je kondukterka otkrila nestale tinejdžere iz Novog Sada

Telegraf pre 15 minuta
"Rekli su mi konačno kako se zovu, počela sam da se tresem" Kondukterka "Srbijavoza" Jelena Nedeljkov, koja je prva prepoznala nestale tinejdžere u vozu i alarmirala policiju, nakon čega je potraga za devojčicom i dečakom, koja je trajala četiri dana… »
Koji su kriterijumi za pokretanje sistema "Pronađi me" i zašto nije aktiviran zbog nestalog dečaka (15)?

Koji su kriterijumi za pokretanje sistema "Pronađi me" i zašto nije aktiviran zbog nestalog dečaka (15)?

Newsmax Balkans pre 1 sat
Direktor Centra za zlostavljanu i nestalu decu Igor Jurić je izjavio da se sistem "Pronađi me" u slučaju deteta iz Novog Sada nije aktiviran zbog razloga lične prirode, kao i da je osnovni kriterijum za svako pokretanje sistema to da policija sumnja da… »
Sistem "Pronađi me" odigrao ključnu ulogu u pronalasku tinejdžera: Igor Jurić o slučaju koji je potresao Srbiju

Sistem "Pronađi me" odigrao ključnu ulogu u pronalasku tinejdžera: Igor Jurić o slučaju koji je potresao Srbiju

Mondo pre 2 sata
Direktor Centra za zlostavljanu i nestalu decu Igor Jurić izjavio je danas da je sistem "Pronađi me" koji je namenjen za obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnih lica, u slučaju nestanka dvoje maloletnika iz Novog Sada odigrao ključnu ulogu, prenosi… »
Jurić: Sistem Pronađi me odigrao ključnu ulogu u pronalažanju dvoje maloletnika iz Novog Sada

Jurić: Sistem Pronađi me odigrao ključnu ulogu u pronalažanju dvoje maloletnika iz Novog Sada

Telegraf pre 2 sata
Direktor Centra za zlostavljanu i nestalu decu Igor Jurić izjavio je danas da je sistem "Pronađi me" koji je namenjen za obaveštavanje javnosti o nestanku maloletnih lica, u slučaju nestanka dvoje maloletnika iz Novog Sada odigrao ključnu ulogu. "Sistem… »
MUP: Pronađeni nestali petnaestogodišnjaci iz Novog Sada, zatvoren sistem Pronađi me

MUP: Pronađeni nestali petnaestogodišnjaci iz Novog Sada, zatvoren sistem Pronađi me

Ist media pre 4 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da je večeras pronađena 15-godišnja devojčica Dunja Necić iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila. Ona je, kako se navodi u saopštenju, pronađena u društvu 15-godišnjaka čiji je nestanak u… »
"Još smo uplašeni, malo stvari znamo": Oglasio se otac nestale devojčice nakon što je pronađena, evo kako je ona sada

"Još smo uplašeni, malo stvari znamo": Oglasio se otac nestale devojčice nakon što je pronađena, evo kako je ona sada

Mondo pre 6 sati
Otac nestale D. N. (15) koja je sinoć pronađena u društvu tinejdžera (15) u vozu na relaciji Petrovaradin-Beograd, nakon neprospavane noći kaže za medije da se ona oseća dobro. "Sinoć sam po pozivu policije išao u Batajnicu po ćerku i vratio se oko… »
Potraga završena u vozu: Nestala devojčica Dunja Necić pronađena zahvaljujući kondukterki

Potraga završena u vozu: Nestala devojčica Dunja Necić pronađena zahvaljujući kondukterki

Euronews pre 6 sati
Tokom sinoćne vožnje na liniji voza 2416, kondukterka Jelena Nedeljkov prepoznala je devojčicu Dunju Necić, na osnovu informacija iz sistema Pronađi me, i odmah obavestila nadležne službe, saopštila je danas kompanija Srbijavoz. "Zahvaljujući savesnoj i… »
Oglasio se otac devojčice koja je pronađena u vozu! Dobio je poziv za važan razgovor

Oglasio se otac devojčice koja je pronađena u vozu! Dobio je poziv za važan razgovor

Telegraf pre 6 sati
Otac nestale devojčice (15) koja je sinoć pronađena u društvu tinejdžera (15) u vozu na relaciji Petrovaradin-Beograd, nakon neprospavane noći kaže da se devojčica oseća dobro. - Sinoć sam po pozivu policije išao u Batajnicu po ćerku i vratio se oko… »
Otkrivamo sve detalje drame: Kako je zaista pronađena nestala devojčica i šta se desilo u vozu

Otkrivamo sve detalje drame: Kako je zaista pronađena nestala devojčica i šta se desilo u vozu

Telegraf pre 6 sati
Devojčica (15) koja je nestala 29. aprila pronađena je živa i zdrava u vozu na relaciji Beograd-Petrovaradin, i Srbija je mogla da odahne. Zahvaljujući poruci sistema "Pronađi me", nju je u vozu prepoznala kondukterka Jelena Nedeljkov. Telegraf otkriva… »
"Srbijavoz": Kondukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu

N1 Info pre 7 sati
Tokom sinoćne vožnje na liniji voza 2416, kondukterka Jelena Nedeljkov prepoznala je devojčicu D. N. na osnovu informacija iz sistema Pronađi me, i odmah obavestila nadležne službe, saopštila je kompanija "Srbijavoz". "Zahvaljujući savesnoj i… »
"Srbijavoz": Kondukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu iz Novog Sada

"Srbijavoz": Kondukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu iz Novog Sada

Radio 021 pre 7 sati
Tokom sinoćne vožnje na liniji voza 2416, kondukterka Jelena Nedeljkov prepoznala je devojčicu iz Novog Sada na osnovu informacija iz sistema "Pronađi me", i odmah obavestila nadležne službe, saopštio je "Srbijavoz". "Zahvaljujući savesnoj i… »
Kondukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu i pozvala policiju: "Srbijavoz" o pronalasku tinejdžerke

Kondukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu i pozvala policiju: "Srbijavoz" o pronalasku tinejdžerke

Nova pre 7 sati
Tokom sinoćne vožnje na liniji voza 2416, kondukterka Jelena Nedeljkov prepoznala je devojčicu Dunju Necić, na osnovu informacija iz sistema Pronađi me, i odmah obavestila nadležne službe, saopštila je kompanija "Srbijavoz". Zahvaljujući savesnoj i… »
Kondukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu (15): „Zahvaljujući brzoj reakciji uspešno je pronađena“

Kondukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu (15): „Zahvaljujući brzoj reakciji uspešno je pronađena“

Newsmax Balkans pre 7 sati
Kondukterka "Srbijavoza" prepoznala je u vozu devojčicu (15) za kojom je bila raspisana potraga putem sistema "Pronađi me" i odmah obavestila policiju. Devojčica je pronađena i bezbedno zbrinuta zahvaljujući brzoj reakciji. Tokom večernje vožnje na… »
Koliko je efikasan sistem „Pronađi me“

Koliko je efikasan sistem „Pronađi me“

Vreme pre 7 sati
Sistem „Pronađi me“, što je srpska verzija Amber Alerta aktiviran je najmanje pet puta od kako je pušten u rad oktobra 2023. godine. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nakon intenzivne potrage pronašli su u subotu uveče petnaestogodišnju… »
Ona je prepoznala nestalu Dunju: Kondukterka iz voza je primetila na osnovu podataka iz sistema Pronađi me, policija je…

Ona je prepoznala nestalu Dunju: Kondukterka iz voza je primetila na osnovu podataka iz sistema Pronađi me, policija je…

Blic pre 8 sati
Dunja je locirana 2. maja oko 20.40 časova u vozu na relaciji Petrovaradin–Beograd, zajedno sa tinejdžerom Danijelom sa kojim je nestala Brzom reakcijom zaposlenih Srbijavoza i policije, devojčica je pronađena i bezbedno predata nadležnim organima Tokom… »
"Još smo uplašeni i zatečeni" Oglasio se otac nestale Dunje nakon što je pronađena: Otkrio u kakvom je stanju devojčica

"Još smo uplašeni i zatečeni" Oglasio se otac nestale Dunje nakon što je pronađena: Otkrio u kakvom je stanju devojčica

Blic pre 7 sati
Nakon opsežne i temeljne potrage policije uz pomoć građana Dunja N. (15) je pronađena sinoć u vozu na relaciji Petrovaradin-Beograd Sa njom je bio i tinejdžer Danijel sa kojim je otišla iz škole pre 5 dana. Otac nestale Dunje N. (15) koja je sinoć… »
🚨 HITNO SAOPŠTENJE MUP-a: Pronađena petnaestogodišnja Dunja Necić nakon intenzivne potrage Pronađena Dunja Necić

🚨 HITNO SAOPŠTENJE MUP-a: Pronađena petnaestogodišnja Dunja Necić nakon intenzivne potrage Pronađena Dunja Necić

Volim Zrenjanin pre 7 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su sinoć oko 20.40 časova petnaestogodišnju Dunju Necić iz Novog Sada, čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine. Prema dostupnim… »
Jurić: Sistem "Pronađi me" pokazao svoju efikasnost

Jurić: Sistem "Pronađi me" pokazao svoju efikasnost

Euronews pre 7 sati
Direktor Centra za zlostavljanu i nestalu decu Igor Jurić izjavio je danas da je upotreba sistema "Pronađi me" u slučaju nestanka Dunje Necić (15) iz Novog Sada školski primer njegove efikasnosti u slučajevima nestanka dece. Jurić je za RTS naveo da se… »
Kako je pronađena nestala devojčica iz Novog Sada: Kondukterka je prepoznala u vozu zajedno sa nestalim dečakom

Kako je pronađena nestala devojčica iz Novog Sada: Kondukterka je prepoznala u vozu zajedno sa nestalim dečakom

NIN pre 7 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su sinoć oko 20.40 časova petnaestogodišnju devojčicu iz Novog Sada, čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine. Ona je pronađena u društvu… »
„Srbijavoz“: Kodndukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu Dunju

„Srbijavoz“: Kodndukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu Dunju

In medija pre 7 sati
Tokom sinoćne vožnje na liniji voza 2416, kondukterka Jelena Nedeljkov prepoznala je devojčicu Dunju Necić, na osnovu informacija iz sistema Pronađi me, i odmah obavestila nadležne službe, saopštila je kompanija „Srbijavoz“. Zahvaljujući reakciji… »
Brza reakcija u vozu: Kondukterka prepoznala nestalu devojčicu Dunju i odmah obavestila nadležne

Brza reakcija u vozu: Kondukterka prepoznala nestalu devojčicu Dunju i odmah obavestila nadležne

Dnevnik pre 8 sati
Tokom sinoćne vožnje na liniji voza 2416, kondukterka Jelena Nedeljkov prepoznala je devojčicu Dunju Necić, na osnovu informacija iz sistema „Pronađi me“, i odmah obavestila nadležne službe, saopštila je danas kompanija Srbijavoz. „Zahvaljujući savesnoj… »

RTS pre 8 sati
Tokom sinoćne vožnje na liniji voza 2416, kondukterka Jelena Nedeljkov prepoznala je devojčicu Dunju Necić, na osnovu informacija iz sistema Pronađi me, i odmah obavestila nadležne službe, saopštila je kompanija "Srbijavoz". Zahvaljujući savesnoj i… »
"Još smo uplašeni i zatečeni": Oglasio se otac nestale Dunje nakon što je pronađena

"Još smo uplašeni i zatečeni": Oglasio se otac nestale Dunje nakon što je pronađena

Nova pre 7 sati
Otac nestale Dunje N. (15) koja je sinoć pronađena u društvu tinejdžera Danijela (15) u vozu na relaciji Petrovaradin-Beograd, nakon neprospavane noći kaže za "Blic" da se Dunja oseća dobro. "Sinoć sam po pozivu policije išao u Batajnicu po ćerku i… »
Otkriveno ko je prvi prepoznao Dunju (15)! Ovo je bio ključni trenutak potrage za devojčicom, sve se odigralo u vozu

Otkriveno ko je prvi prepoznao Dunju (15)! Ovo je bio ključni trenutak potrage za devojčicom, sve se odigralo u vozu

Mondo pre 7 sati
"Zahvaljujući savesnoj i profesionalnoj reakciji zaposlenih kompanije Srbijavoz, devojčica Dunja Necić, za kojom je bila aktivirana potraga putem sistema Pronađi me, uspešno je pronađena i bezbedno predata nadležnim organima", navodi se u saopštenju… »
Kondukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu, Igor Jurić: "Pronađi me" dao rezultate

Kondukterka u vozu prepoznala nestalu devojčicu, Igor Jurić: "Pronađi me" dao rezultate

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Tokom sinoćne vožnje na liniji voza 2416, kondukterka Jelena Nedeljkov prepoznala je devojčicu Dunju Necić, na osnovu informacija iz sistema Pronađi me, i odmah obavestila nadležne službe, saopštila je danas kompanija Srbijavoz. "Zahvaljujući… »
Devojčica iz Novog Sada pronađena zahvaljujući dojavi građana

Devojčica iz Novog Sada pronađena zahvaljujući dojavi građana

Nedeljnik pre 8 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je brzom i efikasnom reakcijom policije uspešno okončana potraga za maloletnom Dunjom Necić iz Novog Sada, čiji je nestanak bio prijavljen 29. aprila. „Zahvaljujući pravovremenoj dojavi građana i… »
Pronađena nestala devojčica iz Novog Sada: MUP potvrdio da je u dobrom stanju

Pronađena nestala devojčica iz Novog Sada: MUP potvrdio da je u dobrom stanju

In medija pre 9 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, pronašli su sinoć oko 20.40 časova petnaestogodišnju Dunju Necić iz Novog Sada, čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine, saopštio je MUP. Kako se navodi… »
Školski primer efikasnosti „Pronađi me“ ponovo dokazao snagu, sistem pomogao da se deci iz Novog Sada brzo uđe u trag

Školski primer efikasnosti „Pronađi me“ ponovo dokazao snagu, sistem pomogao da se deci iz Novog Sada brzo uđe u trag

Dnevnik pre 8 sati
Direktor Centra za zlostavljanu i nestalu decu Igor Jurić izjavio je danas da je upotreba sistema „Pronađi me“ u slučaju nestanka Dunje Necić (15) iz Novog Sada školski primer njegove efikasnosti u slučajevima nestanka dece. Jurić je za RTS naveo da se… »
Pronađeni tinejdžeri iz Novog Sada: Devojčica i dečak locirani u vozu Beograd–Petrovaradin

Pronađeni tinejdžeri iz Novog Sada: Devojčica i dečak locirani u vozu Beograd–Petrovaradin

Ozon pre 8 sati
NOVI SAD – Petnaestogodišnja devojčica iz Novog Sada, čiji je nestanak prijavljen 29. aprila, pronađena je zajedno sa vršnjakom u vozu na relaciji Beograd–Petrovaradin, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Prema navodima ministra unutrašnjih… »
Ključni trag stigao od građana: Ovo su svi detalji pronalaska devojčice Dunje, za kojom se tragalo danima

Ključni trag stigao od građana: Ovo su svi detalji pronalaska devojčice Dunje, za kojom se tragalo danima

Nova pre 8 sati
Dunja N. (15) iz Novog Sada, za kojom je prethodno bio aktiviran sistem za "Pronađi me", uspešno je pronađena sinoć živa i zdrava nakon intenzivne potrage. Pripadnici policije locirali su devojčicu 2. maja oko 20.40 časova, u vozu na relaciji… »
Otkriveno ko je prepoznao nestalu devojčicu Dunju Necić! Sve se desilo u vozu

Otkriveno ko je prepoznao nestalu devojčicu Dunju Necić! Sve se desilo u vozu

Telegraf pre 8 sati
Tokom sinoćne vožnje na liniji voza 2416, kondukterka Jelena Nedeljkov prepoznala je devojčicu Dunju Necić, na osnovu informacija iz sistema Pronađi me, i odmah obavestila nadležne službe, saopštila je danas kompanija Srbijavoz. "Zahvaljujući savesnoj i… »
Igor Jurić otkrio najvažniju stvar u slučaju nestale devojčice iz Novog Sada

Igor Jurić otkrio najvažniju stvar u slučaju nestale devojčice iz Novog Sada

Telegraf pre 8 sati
Direktor Centra za zlostavljanu i nestalu decu Igor Jurić izjavio je danas da je upotreba sistema "Pronađi me" u slučaju nestanka Dunje Necić (15) iz Novog Sada školski primer njegove efikasnosti u slučajevima nestanka dece. Jurić je za RTS naveo da se… »

Glas Zaječara pre 9 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da je sinoć pronađena 15-godišnja devojčica Dunja Necić iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila. Ona je, kako se navodi u saopštenju, pronađena u društvu 15-godišnjaka čiji je nestanak u… »
Pronađeni petnaestogodišnjaci iz Novog Sada

Pronađeni petnaestogodišnjaci iz Novog Sada

NoviSad.com pre 9 sati
Novi Sad – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, nakon intenzivne potrage, pronašli su sinoć oko 20.40 časova petnaestogodišnju Dunju Necić iz Novog Sada čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine. Zahvaljujući… »
Ovako je rešena misterija nestanka Dunje (15) iz Novog Sada: Devojčica pronađena u vozu, jedna stvar je bila ključna

Ovako je rešena misterija nestanka Dunje (15) iz Novog Sada: Devojčica pronađena u vozu, jedna stvar je bila ključna

Mondo pre 9 sati
Dunja N. (15) iz Novog Sada, za kojom je prethodno bio aktiviran sistem za "Pronađi me", uspešno je pronađena sinoć živa i zdrava nakon intenzivne potrage. Pripadnici policije locirali su nestalu devojčicu 2. maja oko 20.40 časova, u vozu na relaciji… »
Jurić objasnio zašto sistem "Pronađi me" nije aktiviran odmah po nestanku dece iz Novog Sada

Jurić objasnio zašto sistem "Pronađi me" nije aktiviran odmah po nestanku dece iz Novog Sada

Radio 021 pre 10 sati
Sistem "Pronađi me" sinoć je zatvoren posle četiri sata - policija je pronašla dvoje tinejdžera iz Novog Sada za kojima je tragala, a čiji je nestanak prijavljen 29. aprila. Direktor Centra za zlostavljanu i nestalu decu Igor Jurić objasnio je za RTS… »
(Foto) Otišla iz škole, a nađena posle 4 dana u vozu za Beograd! Ovako je pronađena nestala Dunja (15) zbog koje je 5. put u…

(Foto) Otišla iz škole, a nađena posle 4 dana u vozu za Beograd! Ovako je pronađena nestala Dunja (15) zbog koje je 5. put u…

Blic pre 10 sati
Petnaestogodišnja Dunja N. iz Novog Sada uspešno je pronađena živa i zdrava nakon intenzivne potrage Potraga je trajala od 29. aprila i uključivala je aktiviranje sistema 'Pronađi me' zbog ozbiljnosti situacije i posebnih potreba devojčice Dunja N. (15)… »
DRAMA OKONČANA SREĆNO: Pronađena Dunja (15) iz Novog Sada – bila sa vršnjakom, oboje dobro

DRAMA OKONČANA SREĆNO: Pronađena Dunja (15) iz Novog Sada – bila sa vršnjakom, oboje dobro

Glas juga pre 10 sati
Kako je saopšteno, devojčica je pronađena u društvu petnaestogodišnjaka čiji je nestanak takođe prijavljen istog dana u Novom Sadu. Prema prvim informacijama, oboje su u dobrom opštem stanju, a dalji rad nadležnih organa je u toku. Policija nastavlja sa… »
Igor Jurić o tome zašto sistem "Pronađi me" nije pokrenut odmah

Igor Jurić o tome zašto sistem "Pronađi me" nije pokrenut odmah

RTS pre 10 sati
Sistem "Pronađi me" sinoć je zatvoren posle četiri sata – policija je pronašla dvoje tinejdžera za kojima je tragala, a čiji je nestanak prijavljen 29. aprila. Direktor Centra za zlostavljanu i nestalu decu Igor Jurić objasnio je u razgovoru za RTS zašto… »
Dačić: Devojčica i dečak iz Novog Sada pronađeni u vozu Beograd-Petrovaradin zahvaljujući dojavi građana

Dačić: Devojčica i dečak iz Novog Sada pronađeni u vozu Beograd-Petrovaradin zahvaljujući dojavi građana

Radio 021 pre 10 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je brzom i efikasnom reakcijom policije uspešno okončana potraga za petnaestogodišnjom devojčicom iz Novog Sada, čiji je nestanak bio prijavljen 29. aprila. "Zahvaljujući pravovremenoj dojavi građana… »
Dačić: Devojčica iz Novog Sada i drugi maloletnik pronađeni u vozu Beograd-Petrovaradin, zahvaljujući dojavi građana

Dačić: Devojčica iz Novog Sada i drugi maloletnik pronađeni u vozu Beograd-Petrovaradin, zahvaljujući dojavi građana

Danas pre 17 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je brzom i efikasnom reakcijom policije uspešno okončana potraga za maloletnom D. N. iz Novog Sada, čiji je nestanak bio prijavljen 29. aprila. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio… »
Igor Jurić o nestanku dvoje tinejdžera u Novom Sadu: Situacija je izuzetno kompleksna

Igor Jurić o nestanku dvoje tinejdžera u Novom Sadu: Situacija je izuzetno kompleksna

Danas pre 17 sati
Nakon pokretanja sistema Pronađi me zbog nestanka petnaestogodišnje devojčice D. N. iz Novog Sada direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu izjavio je da je situacija izuzetno kompleksna. „U kontaktu smo sa pojedinim članovima porodica nestalih… »
Zatvoren sistem „Pronađi me“, pronađeni tinejdžeri iz Novog Sada

Zatvoren sistem „Pronađi me“, pronađeni tinejdžeri iz Novog Sada

Danas pre 17 sati
Sistem Pronađi me je zatvoren nakon četiri sata. Policija je pronašla dvoje tinejdžera za kojima je tragala, a čiji je nestanak prijavljen 29. aprila 2026. godine, saopštio je MUP. Kako se navode u saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Vesti dana »