Povezane vesti

Rukometašice Pirota preskočile prvu, od tri moguće prepreke do Super B lige!

Rukometašice Pirota preskočile prvu, od tri moguće prepreke do Super B lige!

Plus online pre 22 dana
Baraž za Super B ligu Hala Kej Druga liga Istok Pirot: ŽRK Pirot - ŽRK Rtanj (Boljevac) 37:29 (18:15) ŽRK Pirot: Kostić, Potić 3, Čampa 8, Filipović 5, Ćirić, Panić, Petković 3, Dimitrijević, Ristić Nikolić, Ranđelović 2, Rajković, Svetozarević, Kirov… »
Vinisijusove bravure, nemoćan i svemogući Dmitrović, Real odložio Barsino slavlje, ali sada sledi najteže - "El klasiko"…

Vinisijusove bravure, nemoćan i svemogući Dmitrović, Real odložio Barsino slavlje, ali sada sledi najteže - "El klasiko"…

Sportske.net pre 21 dana
Fudbaleri Real Madrida pobedili su u gostima ekipu Espanjola rezultatom 2:0 i tako odložili Barsinu proslavu titule. Heroj Real Madrida u odsustvu Kilijana Embapea ponovo je bio Vinisijus Žunior, strelac oba pogotka, u 55. i 66. minutu. Real Madrid je… »
(VIDEO) Kad se Vinisijusu igra, onda je to lepota fudbala

(VIDEO) Kad se Vinisijusu igra, onda je to lepota fudbala

Sport klub pre 21 dana
Dve sjajne akcije i efektni golovi Brazilca Vinisijusa odložili su šampionsko slavlje Barselone i zakazali spektal za sledeći vikend - El Klasiko na Kamp Nou! Pretposlednja utakmica 34. kola španske LaLige na stadionu Kornelja-El Prat (RCDE) u Barseloni… »
Ognjen Dobrić: Dodatna agresivnost na Čibeju, ali ništa prljavo

Ognjen Dobrić: Dodatna agresivnost na Čibeju, ali ništa prljavo

Sport klub pre 21 dana
Završena je (neočekivano) burna serija između Zvezde i Zlatibora, crveno-beli idu na završni turnir nakon ubedljive pobede u odlučujučem trećem meču u Beogradu. Zvezda n ijednog trenutka nije dozvolila protivniku da ponovi igru iz druge utakmice kada su… »
Zvezdina "osveta" Zlatiboru - 54 razlike!

Zvezdina "osveta" Zlatiboru - 54 razlike!

RTV pre 21 dana
BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras Zlatibor rezultatom 116:62 u "majstorici" četvrtfinala Superlige i plasirali se na završni turnir KLS. Zvezda je u prvom meču slavila 112:73, a Zlatibor je uzvratio u Čajetini 94:89. Zbog tuče na tom… »
"Morali smo u startu da sasečemo, na Čibeju možda dodatno": Kapiten Dobrić hoće ovakvu Zvezdu do kraja

"Morali smo u startu da sasečemo, na Čibeju možda dodatno": Kapiten Dobrić hoće ovakvu Zvezdu do kraja

Mondo pre 21 dana
Kapiten Crvene zvezde Ognjen Dobrić pohvalio je reakciju ekipe na poraz od Zlatibora u Čajetini u drugoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa. Crveno-beli su uz borbeni nastup pobedili ubedljivo, 54 razlike i plasirali se u polufinale Fajnal-fora u… »
Susret Kalinića i Čibeja: Pogledajte šta se desilo posle meča Zvezde i Zlatibora VIDEO

Susret Kalinića i Čibeja: Pogledajte šta se desilo posle meča Zvezde i Zlatibora VIDEO

Nova pre 21 dana
Crvena zvezda je rutinski osigurala plasman na Fajnal-for KLS-a pošto je u majstorici pred domaćim navijačima deklasirala Zlatibor sa ubedljivih 116:62. Iako je rezultat bio u drugom planu zbog ogromne razlike u klasi, pažnju javnosti privukao je prvi… »
"Uspeli su da Zlatibor pobede 50 razlike": Nedoviću nevažan poraz od Zvezde, podsetio na sramotu u Čajetini

"Uspeli su da Zlatibor pobede 50 razlike": Nedoviću nevažan poraz od Zvezde, podsetio na sramotu u Čajetini

Mondo pre 21 dana
Trener Zlatibora Strajin Nedović oglasio se posle ubedljivog poraza svog tima od Crvene zvezde u "majstorici" četvrtfinalne serije KLS u Pioniru. Crveno-beli su pobedili 54 razlike (116:62), a šef struke Čajetinaca govorio je posle meča o intenzivnom… »
Trener Zlatibora: "Nemojte da menjamo teze, svi su videli šta se desilo, zaslužujemo istinu"

Trener Zlatibora: "Nemojte da menjamo teze, svi su videli šta se desilo, zaslužujemo istinu"

B92 pre 21 dana
Trener Zlatibora Strajin Nedović je izneo utiske posle poraza od Zvezde u majstorici četvrtfinale serije KLS. Košarkaši Zlatibora nisu uspeli da naprave potpuno iznenađenje i eliminišu Crvenu zvezdu iz KLS-a, ali su uprkos ubedljivom porazu ostavili… »
Dobrić: "Nije bilo provokacija, nije bilo prljavih poteza" VIDEO

Dobrić: "Nije bilo provokacija, nije bilo prljavih poteza" VIDEO

B92 pre 21 dana
Kapiten Crvene zvezde Ognjen Dobrić istakao je posle ubedljive pobede nad Zlatiborom da je ekipa reagovala onako kako se očekivalo nakon poraza u prethodnom meču. KK Crvena zvezda se plasirala a F4 KLS-a pošto je u majstorici ubedljivo savladala… »
Zvezda savladala Zlatibor u "majstorici" četvrtfinala Superlige za plasman na završni turnir KLS

Zvezda savladala Zlatibor u "majstorici" četvrtfinala Superlige za plasman na završni turnir KLS

Newsmax Balkans pre 21 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Zlatibor rezultatom 116:62 u "majstorici" četvrtfinala Superlige i plasirali se na završni turnir KLS. Zvezda je u prvom meču slavila 112:73, a Zlatibor je uzvratio u Čajetini 94:89. Zbog tuče na tom meču za Zvezdu… »
Niški Radnički slavio u srpskom „el klasiku“ – borba za opstanak još traje

Niški Radnički slavio u srpskom „el klasiku“ – borba za opstanak još traje

Južne vesti pre 21 dana
Golom Aleksandra Šestjuka iz penala u 65. minutu niški Radnički je pobedio rezultatom 1:0 (0:0) ekipu Napretka u Kruševcu u 4. kolu plej-auta. Nišlije su i dalje u zoni ispadanja sa 40 bodova, a u narednom kolu dočekuje lučansku Mladost. Bolje je… »
„Rekao sam iskreno šta mislim“: Obradović otvoreno o tome koliko im je ova utakmica bila potrebna!

„Rekao sam iskreno šta mislim“: Obradović otvoreno o tome koliko im je ova utakmica bila potrebna!

Hot sport pre 21 dana
Zvezda razmontirala Zlatibor nakon poraza i incidenata u Čajetini! Crvena zvezda je posle bolnog poraza od Zlatibora u Čajetini odgovorila na pravi način – u majstorici je ubedljivo slavila rezultatom 116:62 i izborila plasman na finalni turnir u Nišu… »
Obradović posle plasmana Zvezde na F4: Ne znam da li zvučim glupo...

Obradović posle plasmana Zvezde na F4: Ne znam da li zvučim glupo...

Kurir pre 21 dana
Crvena zvezda pregazila Zlatibor u majstorici - 116:62. Crvena zvezda je iskalila bes nad Zlatiborom i osvetila se za poraz u Čajetini. Na kraju, Zvezda je slavila sa plus 54 (116:62) i tako se plasirali na fajnal-for KLS-a. Svoje impresije posle meča… »
Zlatibor se nadao scenariju iz "Rokija", ali im je Zvezda pokazala da život nije film! Crveno-beli se osvetili za poraz u…

Zlatibor se nadao scenariju iz "Rokija", ali im je Zvezda pokazala da život nije film! Crveno-beli se osvetili za poraz u…

Kurir pre 21 dana
Od najnovijeg Hronološki Pobeda nad Zlatiborom - 116:62! Posle tri odigrane deonice Zvezda protiv Zlatibora vodi sa 88:47 - plus 41! I to ubedljivo - 59:31! Zvezda je u ovaj duel ušla maksimalno ozbiljno i pregazila goste za 20 minuta košarke! Zvezda… »
Saša Obradović: Iskreno sam rekao šta mislim…

Saša Obradović: Iskreno sam rekao šta mislim…

Sport klub pre 21 dana
Zvezda je bez zbog bolnog poraza od Zlatibora u Čajetini, iskalila na istom rivalu u majstorici – 116:62. Izborila je plasman na finalni turnir koji će se igrati u Nišu. Zvezda će na finalnom turniru igrati protiv boljeg iz serije između Spartaka i Borca… »
"Da ne zvučim glupo, ali ovo nam je bilo potrebno": Saša Obradović o Zvezdinim naučenim lekcijama u Čajetini

"Da ne zvučim glupo, ali ovo nam je bilo potrebno": Saša Obradović o Zvezdinim naučenim lekcijama u Čajetini

Mondo pre 21 dana
Trener Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da je njegovom timu možda i bio potreban poraz od Zlatibora u petak, kao šamar i otrežnjenje pred završnicu sezone u ABA i KLS. Crveno-beli su reagovali na taj neuspeh i u nedelju uveče pregazili Zlatibor u… »
Pamtiće se ova konferencija! Žestoka izjava trenera Zlatibora posle debakla od Zvezde! Govorio o tuči u Čajetini i odbrusio…

Pamtiće se ova konferencija! Žestoka izjava trenera Zlatibora posle debakla od Zvezde! Govorio o tuči u Čajetini i odbrusio…

Kurir pre 21 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su u majstorici četvrtfinala KLS-a ekipu Zlatibora sa 116:62 i plasirali se na fajnal-for. Posle meča govorio je i trener Zlatibora, Strajin Nedović: - Ja bih čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi. Kao što sam rekao i… »
Obradović: "Ja sam posle drugog meča iskreno rekao šta mislim"

Obradović: "Ja sam posle drugog meča iskreno rekao šta mislim"

B92 pre 21 dana
Trener Zvezde Saša Obradović je na konferenciji za medije izneo utiske nakon plasmana crveno-belih na F4 KLS-a. Košarkaši Crvene zvezde na dominantan način su odgovorili na bolan poraz u Čajetini i u majstorici deklasirali Zlatibor rezultatom 116:62… »
Pala osveta: Nemilosrdna Zvezda deklasirala Zlatibor sa 50+ razlike i plasirala se na F4!

Pala osveta: Nemilosrdna Zvezda deklasirala Zlatibor sa 50+ razlike i plasirala se na F4!

B92 pre 21 dana
Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo savladali ekipu Zlatibora u majstorici četvrtfinale serije KLS-a i slavili rezultatom 116:62. Košarkaši Crvene zvezde izborili su plasman na završni turnir KLS nakon ubedljive pobede nad Zlatiborom u odlučujućem meču… »
Saša Obradović posle pobede Zvezde: Ponašam se kako mi srce govori i tako će uvek biti

Saša Obradović posle pobede Zvezde: Ponašam se kako mi srce govori i tako će uvek biti

Večernje novosti pre 21 dana
NIJE bilo nikakve neizvesnosti. Crvena zvezda je razbila Zlatibor (116:62) u majstorici četvrtfinala KLS-a. Zadovoljan prikazanim bio je Saša Obradović. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Trener crveno-belih je istakao da je ekipi trebao jedan ovakav meč… »
Trener Zlatibora oštro odgovorio na pitanje o incidentu u Čajetini: "Mislim da je tu najveća sramota..."

Trener Zlatibora oštro odgovorio na pitanje o incidentu u Čajetini: "Mislim da je tu najveća sramota..."

Telegraf pre 21 dana
Zlatibor nije uspeo da napravi potpunu senzaciju i izbaci Crvenu zvezdu iz KLS, ali je jednom pobedom potpuno premašio očekivanja. Strajin Nedović bio je ponosan na svoju ekipu, a govorio je i o svemu što se dešavalo nakon skandala u Čajetini. Nedović je… »
Obradović se posle ubedljive pobede osvrnuo na incidente iz Čajetine: "Posao trenera je da kontroliše..."

Obradović se posle ubedljive pobede osvrnuo na incidente iz Čajetine: "Posao trenera je da kontroliše..."

Telegraf pre 21 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su i više nego ubedljivo ekipu Zlatibora u majstorici četvrtfinala KLS, a Saša Obradović bio je daleko zadovoljniji u odnosu na prethodni meč. Trener crveno-belih istakao je da je Zvezdi ovakva utakmica bila potrebna: -… »
Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo savladali Zlatibor za plasman na završni turnir KLS

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo savladali Zlatibor za plasman na završni turnir KLS

Insajder pre 21 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras Zlatibor rezultatom 116:62 u "majstorici" četvrtfinala Superlige i plasirali se na završni turnir KLS. Košarkaši Crvene zvezde, foto; Tanjug/Miloš Milivojević Zvezda je u prvom meču slavila 112:73, a Zlatibor… »
Zlatibor nemoćan u majstorici, ubedljiva pobeda Zvezde

Zlatibor nemoćan u majstorici, ubedljiva pobeda Zvezde

RTS pre 21 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u majstorici ekipu Zlatibora 116:62 u trećoj utakmici četvrtfinala KLS-a i tako se plasirali u polufinale. Zvezda je ovaj put kontrolisala meč od prvog do poslednjeg minuta i nije dozvolila padove u igri kakvi su joj… »
Motivacija kao da je Evroliga, Zvezda pokazala klasu i sa +54 ide u Niš!

Motivacija kao da je Evroliga, Zvezda pokazala klasu i sa +54 ide u Niš!

Sportske.net pre 21 dana
Crvena zvezda je furiozno stigla do Fajnal fora u Nišu u okviru KLS-a, pošto su danas u četvrtfinalnoj majstorici savladali ekipu Zlatibora rezultatom 116:62! Veliki zvižduci za košarkaše Zlatibora na početku utakmice kao da su zbunili ekipu iz Čajetine… »
Osveta je slatka kad se servira hladna: Zvezda pregazila Zlatibor sa 50+ razlike i vratila im za sve!

Osveta je slatka kad se servira hladna: Zvezda pregazila Zlatibor sa 50+ razlike i vratila im za sve!

Hot sport pre 21 dana
Nije manjkalo motiva crveno-belima! Košarkaši Crvene zvezde savladali su u revanš meču majstorice Košarkaške lige Srbije Zlatibor rezultatom 116:62. Ovom pobedom crveno-beli su izborili F4 koji se ove godine igra u Nišu! Utakmica počinje veoma agresivno… »
Košarkaši Crvene zvezde na Fajnal-foru Superlige Srbije, Zlatibor ipak nemoćan

Košarkaši Crvene zvezde na Fajnal-foru Superlige Srbije, Zlatibor ipak nemoćan

Dnevnik pre 21 dana
Crvena zvezda se plasirala na Fajnal for Superlige, pošto je u majstorici četvrtfinala nadigrala Zlatibor 116:62 na svom parketu. Za razliku od duela u Čajetini, Crvena zvezda je odlučila da ništa ne prepusti slučaju i da u ranoj fazi susreta napravi… »
POLUVREME - Zvezda superiorna!

POLUVREME - Zvezda superiorna!

Sportske.net pre 21 dana
U majstorici četvrtfinala KLS-a, odnosno u duelu koji direktno odlučuje o tome ko će na Fajnal for u Niš, ekipa Crvene zvezde vodi protiv Zlatibora posle prvog poluvremena rezultatom 59:31. Veliki zvižduci za košarkaše Zlatibora na početku utakmice kao… »
(VIDEO) Selta ubedljiva protiv Elčea

(VIDEO) Selta ubedljiva protiv Elčea

Sport klub pre 21 dana
Prvi nedeljni meč La Lige doneo nam je pobedu Selte protiv Elćea. Tim iz Viga slavio je rezultatom 3:1. Alvarez i Aspas pogodili su za Seltu u prvom poluvremenu, Andre Silva je sa penala smanjio na 2:1 u 82. minutu, a Iglesijas je samo tri minuta kasnije… »
(VIDEO) Selti bilo dovoljno pola sata, ali vredelo je čekati i finiš zbog Svedbergove majstorije!

(VIDEO) Selti bilo dovoljno pola sata, ali vredelo je čekati i finiš zbog Svedbergove majstorije!

Sportske.net pre 21 dana
Današnji program u okviru 34. kola španske La Lige počeo je utakmicom na ''Balaidosu'' u Vigu, gde je Selta rutinski savladala ekipu Elćea rezultatom 3:1 i tako prekinula niz od tri uzastopna poraza. Ovo je dvanaesta pobeda Selte od početka sezone, čime… »
Aspas gura Seltu - sa Balaidosa se vidi Evropa

Aspas gura Seltu - sa Balaidosa se vidi Evropa

B92 pre 21 dana
Fudbaleri Selte pobedili su Elče 3:1 u 34. kolu La Lige. Ekipa sa "Balaidosa" održala se na šestom mestu sa velikim izgledima da i naredne godine igra Evropu. Ka tom cilju vodi je legendarni Jago Aspas koji je i ovog puta doprineo važnoj pobedi… »
Prvi poraz Vranjanaca u plej aut-u: Smederevo 1924 - Dinamo Jug 2:1

Prvi poraz Vranjanaca u plej aut-u: Smederevo 1924 - Dinamo Jug 2:1

Vranje news pre 21 dana
Fudbaleri Dinamo Jug-a iz Vranja zabeležili su prvi negativan rezultat u okviru plej aut faze šampionata Prve lige, porazom na gostovanju od ekipe Smederevo 1924 rezultatom 2:1 (2:1), u utakmici 34. kola. Dinamo Jug je vodio od 31. minuta golom Petra… »
Srbin iskoristio veliki kiks protivnika! Joveljić došao do novog gola, ali...

Srbin iskoristio veliki kiks protivnika! Joveljić došao do novog gola, ali...

Kurir pre 21 dana
U MLS je u centru pažnje bila spektakularnma utakmica u Majamiju, gde je Inter Lionela Mesija ispustio vođstvo od 3:0 i na kraju izgubio od Orlanda. U senci tog spektakla, naš Dejan Joveljić je postigao svoj peti gol od početka sezone u ovom takmičenju… »
Dejan Joveljić strelac za Sporting u remiju protiv Sijetla u MLS ligi

Dejan Joveljić strelac za Sporting u remiju protiv Sijetla u MLS ligi

Dnevnik pre 21 dana
Fudbaleri Sporting Kanzas Sitija i Sijetl Saundersa odigrali su nerešeno - 1:1 u utakmici MLS lige. Sijetl je poveo u drugom minutu pogotkom Pola Rotroka, a Sporting je izjednačio u 18. minutu golom srpskog fudbalera Dejana Joveljića, koji je odigrao ceo… »
Drama na V puku, pobeda Radničkog protiv užičke Slobode

Drama na V puku, pobeda Radničkog protiv užičke Slobode

ObjektiVa pre 21 dana
Fudbaleri Radničkog savladali su nakon velike drame ekipu Slobode iz Užića rezultatom 3:2 (1:0) pred prepunim tribinama stadiona „Komšija Rade“ na V puku u utakmici 25. kola Srpske lige zapad. Utakmica je za goste bila biti ili ne biti jer Sloboda tavori… »
Rukometašice Radničkog izborile povratak u elitu

Rukometašice Radničkog izborile povratak u elitu

Ritam grada Kg pre 21 dana
Rukometašice Radničkog su u susretu 21. kola Super B rukometne lige, savladale ekipu RK Zaječar 1949 rezultatom 38:16 (17:5), upisale i deveti uzastopni trijumf ovog proleća, a što je najvažnije i zvanično osvojile titulu ovogodišnjeg prvaka Super B… »
Rukomet: ŽRK Radnički ponovo u eliti

Rukomet: ŽRK Radnički ponovo u eliti

Kragujevačke pre 21 dana
Rukometašice Radničkog su u susretu 21. kola Super B rukometne lige, savladale ekipu RK Zaječar 1949 rezultatom 38:16 (17:5), upisale i deveti uzastopni trijumf ovog proleća, a što je najvažnije i zvanično osvojile titulu ovogodišnjeg prvaka Super B… »
Kragujevčanke se vratile u društvo najboljih (FOTO)

Kragujevčanke se vratile u društvo najboljih (FOTO)

Glas Šumadije pre 21 dana
Rukometašice Radničkog su u susretu 21. kola Super B rukometne lige, savladale ekipu RK Zaječar 1949 iz Zaječara rezultatom 38:16, poluvreme 17:5, upisale i deveti uzastopni trijumf ovog proleća, a što je najvažnije i zvanično osvojile titulu… »
Barselona se mučila i slomila Osasunu, u "El klasiku" može da osvoji titulu

Barselona se mučila i slomila Osasunu, u "El klasiku" može da osvoji titulu

Nova pre 22 dana
Fudbaleri Barselone pobedili su u gostima Osasunu sa 1:2, u utakmici 34. kola španske Primere i tako napravili još jedan korak ka tituli prvaka Španije. Golova nije bilo sve do 81. minuta kada je Robert Levandovski slomio otpor Osasune, da bi pet minuta… »

Vesti dana »