Повезане вести
Ратови звезда у Реалу, Скајвокер на тамној страни илити како је Мбапе уздрмао Реал
РТС пре 20 дана
Расправа између прве звезде Реал Мадрида Килијана Мбапеа и тренера Алвара Арбелое након меча са Овиједом открила је кризу у тиму, који се већ суочава са једном од најтурбулентнијих сезона у новијој историји. Однос између Мбапеа и… »
Жозе Мурињо о кризи у Реалу: Португалац емотивно о свом бившем (будућем) клубу...
Курир пре 20 дана
Цео свет бруји о дешавањима у Реалу, а ситуацију је сада прокоментарисао и један од најконтроверзнијих тренера модерног фудбала – Жозе Мурињо, који је већ виђен као нови тренер "краљевског клуба". Мбапе, који је у игру ушао са… »
Мурињо о сукобу Мбапеа и Арбелое: "Боли ме..."
Б92 пре 20 дана
Драма у Реал Мадриду добила је нову димензију након што је Килијан Мбапе јавно критиковао тренера Алвара Арбелое после победе над Овиједом 2:0. Цео случај сада је прокоментарисао и један од најконтроверзнијих тренера модерног… »
"Боли ме кад то чујем": Муриња погодио сукоб Арбелоа - Мбапе!
Вечерње новости пре 20 дана
ДРАМА у Реал Мадриду не престаје. Нови "прљав веш" изашао је из свлачионице шпанског великана. Килијан Мбапе је јавно критиковао тренера Алвара Арбелоу, а због целе ситуације огласио се Жозе Мурињо. Пхото: Валтер Гоувеиа/СПП /… »
Арбелоа није дуго чекао да одговори Килијану Мбапеу
Данас пре 21 дана
Фудбалери Реала из Мадрида су остали без трофеја ове сезоне и зато је лоша ситуација у клубу, а у „мали рат“ су ушли највећа звезда тима Килијан Мбапе и тренер Алваро Арбелоа. Мбапе је после уласка у игру против Овиједа у 68… »
Криза у Реалу се продубљује: Мбапе и тренер у различитим причама
ИндексОнлине пре 21 дана
Нападач Килијан Мбапе изјавио је да му је тренер Алваро Арбелоа рекао како је тренутно „четврти нападач“ у екипи Реал Мадрида, након што је француски фудбалер меч против Реал Овиједа почео са клупе. Мбапе се вратио на терен после… »
Бура у Реалу се наставља: Мбапе јавно оптужио тренера – одмах стигао демант
Спутник пре 21 дана
Килијан Мбапе, нападач Реал Мадрида, ушао је у игру у 69. минуту меча са Овиједом, а за улазак са клупе окривио је Алвара Арбелоу док су га навијачи на „Сантјаго Бернабеу“ дочекали звиждуцима. Ситуација у Реал Мадриду је изузетно… »
Килијан Мбапе кренуо у рат! ВИДЕО
Б92 пре 21 дана
Француски нападач Килијан Мбапе је меч против Овиеда почео са клупе, а потом је изашао пред медије и објаснио зашто је "грејао клупу". Нападач, који је приликом уласка на терен стадиона Сантиаго Бернабеу Стадиум дочекан… »
Мбапе ударио на тренера, арбеола га спустио на земљу: „Ако му се свиђа – у реду, ако не…!“
Хот спорт пре 21 дана
Звезде под притиском, тренер без кочнице – поруке из Реала одјекнуле широм света! У Реал Мадриду више ништа не делује мирно – напетост расте, а однос између тренера Алвара Арбелое и прве звезде тима Килијана Мбапеа прерастао је у… »
Мбапе каже да му је тренер рекао да је четврти нападач, Арбелоа демантује
Радио сто плус пре 21 дана
Мбапе, који се опоравио од повреде, казао је да је био спреман да игра од почетка утакмице против Овиједа у Примери, али да је тренер одлучио да остане на клупи. Арбелоа је касније изјавио да никада није рекао Мбапеу да је… »
Мбапе индиректно испрозивао Арбелоу: „Нисам играо јер сам за тренера био четврти нападач у екипи“
Данас пре 21 дана
Највећа звезда Реала из Мадрида Килијан Мбапе није био у стартној постави на мечу против Реал Овиједа (2:0), а после сусрета је изнео критике на рачун тренера најтрофејнијег шпанског клуба. Капитен Француске није био спреман за… »
Мбапе вс Арбелоа: Рекао ми је да сам четврти нападач у екипи
Спорт клуб пре 21 дана
Килијан Мбапе дочекан је и испраћен звиждуцима навијача у победи Реал Мадрида против Овиједа (2:0) у четвртак увече. Главна тема шпанских медија дан после је јавна расправа Мбапеа и тренера Реала Алвара Арбелое. Зауставио се… »
Цео Бернабеу звиждао Мбапеу и Винисијусу ВИДЕО
Б92 пре 21 дана
Нападач Килијан Мбапе извиждан је од стране сопствених навијача при уласку на терен стадиона Сантиаго Бернабеу, током победе Реал Мадрид над Реал Овиједом 2:0. Француз се последњих недеља нашао под лупом јавности због наводне… »
Изненађење у Мадриду! Килијан Мбапе тек четврта опција у нападу Реала
Вечерње новости пре 21 дана
Фудбалер Реал Мадрида Килијан Мбапе изјавио је, након што није стартовао на утакмици против Овиједа, да му је тренер Алваро Арбелоа рекао да је четврти нападач тима. Фото: Тањуг/АП Пхото/Маттхиас Сцхрадер Мбапе, који се опоравио… »
Горак укус повратка: Навијачи Реала окренули леђа Мбапеу – звиждуци одјекивали стадионом!
Хот спорт пре 21 дана
Повратак на терен претворио се у непријатну сцену – публика јасно показала незадовољство! Повратак Килијана Мбапеа на терен није прошао онако како је замишљао – уместо аплауза, дочекали су га звиждуци са трибина „Сантијаго… »
Велики брат или Реал Мадрид? Ембапе иронично о Арбелои, а може бити само један...
Спортске.нет пре 21 дана
Реал Мадрид остварио је победу над Овиједом пошто је у оквиру 36. кола Примере на домаћем терену славио резултатом 2:0, али далеко од тога да је тријумф “краљевског клуба” била ударна вест протекле вечери. Стрелцима Гонсалу… »
"Рекао ми је да сам четврти нападач у Реалу": Мбапе оплео по тренеру, па добио бруталан одговор
Мондо пре 21 дана
У Реал Мадриду све пуца по шавовима. Килијан Мбапе је стао пред новинаре после победе против Овиједа (2:0). Када је улазио у игру у 69. минуту цео "Сантијаго Бернабеу" га је извиждао и то је био један од разлога што је тражио да… »
Мбапе проговорио, а боље да је ћутао: Оставио све у Реалу у шоку првим речима, скала бахатости ће експлодирати
Нова пре 21 дана
Килијан Мбапе није могао да дозволи да светла рефлектора не буду на њему. Није му се допало што није био у стартној постави на мечу Реал Мадрида и Реал Овиједа (2:0), па је одлучио да буде безобразан. Знамо, и ми смо шокирани… »
Општи хаос у Мадриду! Килијан Мбапе стао пред новинаре, па изнео низ жестоких оптужби: "Тренер ми је рекао..."
Курир пре 21 дана
Криза у Реал Мадриду уздрмала је све делове клуба, а Килијан Мбапе се не труди да пожар угаси. Чак напротив, Француз је својим изјавама за новинаре додатно распламсао ватру! Реал је савладао Овиједо са 2:0 и то без Мбапеа у… »
Овакав блам велика звезда никад није доживела: Ову ноћ ће памтити до краја живота
Курир пре 21 дана
Реал Мадрид је у четвртак увече у оквиру 36. кола Примере савладао Овиједо са 2:0. Пораз од Барселоне у претходном колу значио је опроштај од титуле, па ће "краљевски" клуб и другу узастопну сезону завршити без трофеја. Но… »
Мбапеа извиждао цео стадион Реала: Правио се да је све ОК, али више га неће у Мадриду
Мондо пре 21 дана
Највећој звезди Реал Мадрида Килијану Мбапеу (27) приређен је веома непријатан дочек на терену стадиона "Сантјаго Бернабеу". У дому краљевског клуба, Француз је извиждан чим је крочио на терен у 69. минуту утакмице против… »
Хаос у Мадриду се наставља, Ембапе отворио душу: "Тренер ми је рекао да сам тек четврти нападач"
Телеграф пре 21 дана
Хаос у Реал Мадриду не јењава! Иако је "краљевски клуб" уписао победу против Овиједа резултатом 2:0, главна тема светских медија није резултат, већ Килијан Ембапе. Француски нападач, који пролази кроз најтежи период од доласка… »
Читав свет прича о ономе што је тренер Реала јавно рекао Килијану Ембапеу
Телеграф пре 21 дана
Ситуација у свлачионици мадриског Реала тренутно подсећа на темпирану бомбу! Главни актери су тренер Алваро Арбелоа и прва звезда тима Килијан Ембапе, а њихова преписка преко медија након последњег меча шокирала је фудбалску… »
Реал победио након што је предао титулу Барселони у Ел класику, Ембапеу звиждуци целог Бернабеуа
Телеграф пре 21 дана
Фудбалери Реал Мадрида савладали су вечерас на домаћем терену Реал Овиједо у мечу 36. кола шпанске Ла Лиге у сусрету који апсолутно није значио Краљевићима ништа сем да се искупе навијачима за пораз у Ел Класику од Барселоне пре… »
Вести дана »
Вучић: Важан састанак са Фон дер Лајен, Костом, Макроном и Мерцом о ЕУ перспективи Србије
РТВ пре 7 минутајош 27 повезаних
Сутра испраћај Појаса Пресвете Богородице за манастир Ватопед (ФОТО)
Инсајдер пре 57 минутајош 25 повезаних
Песков: Половични изгледи за састанак Путина и Трампа овог лета; најмање четворо мртвих у нападу на Кијевску област
РТС пре 2 минутајош 24 повезане