Povezane vesti

Mbape udario na trenera, arbeola ga spustio na zemlju: „Ako mu se sviđa – u redu, ako ne…!“

Mbape udario na trenera, arbeola ga spustio na zemlju: „Ako mu se sviđa – u redu, ako ne…!“

Hot sport pre 1 sat
Zvezde pod pritiskom, trener bez kočnice – poruke iz Reala odjeknule širom sveta! U Real Madridu više ništa ne deluje mirno – napetost raste, a odnos između trenera Alvara Arbeloe i prve zvezde tima Kilijana Mbapea prerastao je u otvoreni sukob. Sve je… »
Mbape kaže da mu je trener rekao da je četvrti napadač, Arbeloa demantuje

Mbape kaže da mu je trener rekao da je četvrti napadač, Arbeloa demantuje

Radio sto plus pre 1 sat
Mbape, koji se oporavio od povrede, kazao je da je bio spreman da igra od početka utakmice protiv Ovijeda u Primeri, ali da je trener odlučio da ostane na klupi. Arbeloa je kasnije izjavio da nikada nije rekao Mbapeu da je četvrti napadač u timu. “Nemam… »
Mbape vs Arbeloa: Rekao mi je da sam četvrti napadač u ekipi

Mbape vs Arbeloa: Rekao mi je da sam četvrti napadač u ekipi

Sport klub pre 51 minuta
Kilijan Mbape dočekan je i ispraćen zvižducima navijača u pobedi Real Madrida protiv Ovijeda (2:0) u četvrtak uveče. Glavna tema španskih medija dan posle je javna rasprava Mbapea i trenera Reala Alvara Arbeloe. Zaustavio se Mbape pred novinarima u… »
Mbape indirektno isprozivao Arbelou: „Nisam igrao jer sam za trenera bio četvrti napadač u ekipi“

Mbape indirektno isprozivao Arbelou: „Nisam igrao jer sam za trenera bio četvrti napadač u ekipi“

Danas pre 1 sat
Najveća zvezda Reala iz Madrida Kilijan Mbape nije bio u startnoj postavi na meču protiv Real Ovijeda (2:0), a posle susreta je izneo kritike na račun trenera najtrofejnijeg španskog kluba. Kapiten Francuske nije bio spreman za meč protiv Barselone i… »
Raspad sistema u Realu - Mbape i Arbeloa se javno svađaju! VIDEO

Raspad sistema u Realu - Mbape i Arbeloa se javno svađaju! VIDEO

B92 pre 1 sat
Francuski napadač Kilijan Mbape je meč protiv Ovieda počeo sa klupe, a potom je izašao pred medije i objasnio zašto je "grejao klupu". Napadač, koji je prilikom ulaska na teren stadiona Santiago Bernabeu Stadium dočekan zvižducima domaćih navijača… »
Ceo Bernabeu zviždao Mbapeu i Vinisijusu VIDEO

Ceo Bernabeu zviždao Mbapeu i Vinisijusu VIDEO

B92 pre 1 sat
Napadač Kilijan Mbape izviždan je od strane sopstvenih navijača pri ulasku na teren stadiona Santiago Bernabeu, tokom pobede Real Madrid nad Real Ovijedom 2:0. Francuz se poslednjih nedelja našao pod lupom javnosti zbog navodne nedovoljne posvećenosti… »
Iznenađenje u Madridu! Kilijan Mbape tek četvrta opcija u napadu Reala

Iznenađenje u Madridu! Kilijan Mbape tek četvrta opcija u napadu Reala

Večernje novosti pre 1 sat
Fudbaler Real Madrida Kilijan Mbape izjavio je, nakon što nije startovao na utakmici protiv Ovijeda, da mu je trener Alvaro Arbeloa rekao da je četvrti napadač tima. Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader Mbape, koji se oporavio od povrede, kazao je da… »
Gorak ukus povratka: Navijači Reala okrenuli leđa Mbapeu – zvižduci odjekivali stadionom!

Gorak ukus povratka: Navijači Reala okrenuli leđa Mbapeu – zvižduci odjekivali stadionom!

Hot sport pre 2 sata
Povratak na teren pretvorio se u neprijatnu scenu – publika jasno pokazala nezadovoljstvo! Povratak Kilijana Mbapea na teren nije prošao onako kako je zamišljao – umesto aplauza, dočekali su ga zvižduci sa tribina „Santijago Bernabeua“. Najveća zvezda… »
Veliki brat ili Real Madrid? Embape ironično o Arbeloi, a može biti samo jedan...

Veliki brat ili Real Madrid? Embape ironično o Arbeloi, a može biti samo jedan...

Sportske.net pre 2 sata
Real Madrid ostvario je pobedu nad Ovijedom pošto je u okviru 36. kola Primere na domaćem terenu slavio rezultatom 2:0, ali daleko od toga da je trijumf “kraljevskog kluba” bila udarna vest protekle večeri. Strelcima Gonsalu Garsiji i Džudu Beligemu šou… »
"Rekao mi je da sam četvrti napadač u Realu": Mbape opleo po treneru, pa dobio brutalan odgovor

"Rekao mi je da sam četvrti napadač u Realu": Mbape opleo po treneru, pa dobio brutalan odgovor

Mondo pre 3 sata
U Real Madridu sve puca po šavovima. Kilijan Mbape je stao pred novinare posle pobede protiv Ovijeda (2:0). Kada je ulazio u igru u 69. minutu ceo "Santijago Bernabeu" ga je izviždao i to je bio jedan od razloga što je tražio da priča sa medijima… »
Mbapea izviždao ceo stadion Reala: Pravio se da je sve OK, ali više ga neće u Madridu

Mbapea izviždao ceo stadion Reala: Pravio se da je sve OK, ali više ga neće u Madridu

Mondo pre 3 sata
Najvećoj zvezdi Real Madrida Kilijanu Mbapeu (27) priređen je veoma neprijatan doček na terenu stadiona "Santjago Bernabeu". U domu kraljevskog kluba, Francuz je izviždan čim je kročio na teren u 69. minutu utakmice protiv Ovijeda (2:0). Bio je to njegov… »
Ovakav blam velika zvezda nikad nije doživela: Ovu noć će pamtiti do kraja života

Ovakav blam velika zvezda nikad nije doživela: Ovu noć će pamtiti do kraja života

Kurir pre 3 sata
Real Madrid je u četvrtak uveče u okviru 36. kola Primere savladao Ovijedo sa 2:0. Poraz od Barselone u prethodnom kolu značio je oproštaj od titule, pa će "kraljevski" klub i drugu uzastopnu sezonu završiti bez trofeja. No, povrh svega, navijače Reala… »
Mbape progovorio, a bolje da je ćutao: Ostavio sve u Realu u šoku prvim rečima, skala bahatosti će eksplodirati

Mbape progovorio, a bolje da je ćutao: Ostavio sve u Realu u šoku prvim rečima, skala bahatosti će eksplodirati

Nova pre 2 sata
Kilijan Mbape nije mogao da dozvoli da svetla reflektora ne budu na njemu. Nije mu se dopalo što nije bio u startnoj postavi na meču Real Madrida i Real Ovijeda (2:0), pa je odlučio da bude bezobrazan. Znamo, i mi smo šokirani. Kapiten Francuske nije bio… »
Opšti haos u Madridu! Kilijan Mbape stao pred novinare, pa izneo niz žestokih optužbi: "Trener mi je rekao..."

Opšti haos u Madridu! Kilijan Mbape stao pred novinare, pa izneo niz žestokih optužbi: "Trener mi je rekao..."

Kurir pre 3 sata
Kriza u Real Madridu uzdrmala je sve delove kluba, a Kilijan Mbape se ne trudi da požar ugasi. Čak naprotiv, Francuz je svojim izjavama za novinare dodatno rasplamsao vatru! Real je savladao Ovijedo sa 2:0 i to bez Mbapea u startnih 11, što je francuskoj… »
Haos u Madridu se nastavlja, Embape otvorio dušu: "Trener mi je rekao da sam tek četvrti napadač"

Haos u Madridu se nastavlja, Embape otvorio dušu: "Trener mi je rekao da sam tek četvrti napadač"

Telegraf pre 3 sata
Haos u Real Madridu ne jenjava! Iako je "kraljevski klub" upisao pobedu protiv Ovijeda rezultatom 2:0, glavna tema svetskih medija nije rezultat, već Kilijan Embape. Francuski napadač, koji prolazi kroz najteži period od dolaska u Španiju, izašao je pred… »
Čitav svet priča o onome što je trener Reala javno rekao Kilijanu Embapeu

Čitav svet priča o onome što je trener Reala javno rekao Kilijanu Embapeu

Telegraf pre 3 sata
Situacija u svlačionici madriskog Reala trenutno podseća na tempiranu bombu! Glavni akteri su trener Alvaro Arbeloa i prva zvezda tima Kilijan Embape, a njihova prepiska preko medija nakon poslednjeg meča šokirala je fudbalsku planetu. Sve je počelo… »
Real pobedio nakon što je predao titulu Barseloni u El klasiku, Embapeu zvižduci celog Bernabeua

Real pobedio nakon što je predao titulu Barseloni u El klasiku, Embapeu zvižduci celog Bernabeua

Telegraf pre 9 sati
Fudbaleri Real Madrida savladali su večeras na domaćem terenu Real Ovijedo u meču 36. kola španske La Lige u susretu koji apsolutno nije značio Kraljevićima ništa sem da se iskupe navijačima za poraz u El Klasiku od Barselone pre nekoliko dana kada su i… »

Vesti dana »