Povezane vesti

Šok u Parizu: Đoković ispao posle pet sati drame

Šok u Parizu: Đoković ispao posle pet sati drame

Dojče vele pre 1 sat
Nakon prvog favorita Janika Sinera, još jedan pretendent na titulu Rolan Garosa pakuje kofere. Rekorder po broju grend slem titula, Novak Đoković, eliminisan je u dramatičnom meču od supertalentovanog Žoaoa Fonseke. Sa kesama leda prislonjenim na obraze… »
Apsolutno 1. favorit za pehar RG posle ispadanja Đokovića prošao dalje, najveći maler tenisa ima šansu života

Apsolutno 1. favorit za pehar RG posle ispadanja Đokovića prošao dalje, najveći maler tenisa ima šansu života

Telegraf pre 3 sata
Nažalost, Novak Đoković nije izdržao petočasovnu borbu protiv Žoaa Fonseka, pa je put najvećeg malera modernog tenisa sada čist. Aleksander Zverev je dočekao da u osminu finala Rolan Garosa prođe kao jedini pravi favorit, bez Srbina, Janika Sinera i… »
Fonseka: Đoković igra kao mladić, izgledao je spremnije od mene na kraju

Fonseka: Đoković igra kao mladić, izgledao je spremnije od mene na kraju

Danas pre 6 sati
Brazilski teniser Žoao Fonseka se plasirao u osminu finala Rolan Garosa pošto je napravio drugi uzastopni preokret na ovom turniru. U trećem kolu je gubio sa 2:0 u setovima od najuspešnijeg tenisera u istoriji ovog sporta, Novaka Đokovića, ali je posle… »
Đoković: Ne znam da li ću se vratiti sledeće godine

Đoković: Ne znam da li ću se vratiti sledeće godine

Danas pre 7 sati
Trostruki osvajač Rolan Garosa Novak Đoković završio je učešće na ovom turniru u trećem kolu. Iako je vodio sa 2:0 u setovima, Žoao Fonseka je uspeo da preokrene meč i slavi posle pet sati igre sa 4:6, 4:6, 6:3, 7:5, 7:5. – Neverovatan meč. Teško je… »
„Kompetentnost sudije ne određuje pol, već profesionalizam i sposobnost“: Organizatori Rolan Garosa će novčano kazniti…

„Kompetentnost sudije ne određuje pol, već profesionalizam i sposobnost“: Organizatori Rolan Garosa će novčano kazniti…

Danas pre 8 sati
Paragvajski teniser Adolfo Danijel Valjeho završio je ušešće na Rolan Garosu nakon drugog kola, pošto je poražen od domaćeg tenisera Moiza Kuamea posle iscrpljujuće borbe u pet setova, koja je trajala gotovo pet sati na terenu „Suzan Lenglen“. Bilo je… »
(VIDEO) Đokoviću zasmetao potez kamermana

(VIDEO) Đokoviću zasmetao potez kamermana

Danas pre 10 sati
Srpski teniser Novak Đoković igra na centralnom terenu „Filip Šatrije“ meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Žoaa Fonseke iz Brazila. Đoković trenunto vodi sa 2:1 u setovima (6:4, 6:4, 3:6), a jedna situacija na meču se nije dopala srpskom asu. U trenutku… »

Vesti dana »