Повезане вести
РГ- Костјук изненадила Швјонтек и прошла у четвртфинале
Спортске.нет пре 12 минута
Украјинска тенисерка Марта Костјук пласирала се данас у четвртфинале Отвореног првенства Француске у Паризу, пошто је победила Пољакињу Игу Швјонтек са 7:5, 6:1. Тренутно 15. тенисерка света је против треће на ВТА листи славила… »
„Не памтим кад је била лошија!“ Још једна шокантна елиминација
Спорт клуб пре 42 минута
Ролан Гарос је завршен за четвороструку шампионкуи Игу Швјонтек, неочекивано, већ у осмини финала. Некада прва тенисерка света поражена је од Украјинке Марте Костјук у два сета, резултатом 7:5, 6:1 за сат и 38 минута игре. „Не… »
Румунка пред пензијом у четвртфиналу Ролан Гароса
Б92 пре 37 минута
Румунска тенисерка Сорана Кирстеа остварила је најбољи резултат у каријери на Ролан Гаросу. Победом над Кинескињом Сију Ван резултатом 6:3, 7:6 (4) пласирала се у четвртфинале. Ова 36-годишњакиња иде у пензију на крају сезоне… »
Костјук елиминисала Швјонтек у осмини финала Ролан Гароса
Радио сто плус пре 1 сат
Тренутно 15. тенисерка света је против треће на ВТА листи славила после сат и 40 минута игре и тако се пласирала у своје друго гренд слем четвртфинале, прво на Ролан Гаросу. Обе тенисерке су држале свој сервис у првих шест… »
Шок на Ролан Гаросу: Испала четворострука шампионка, шта се ово дешава?
Нова пре 1 сат
Украјинска тенисерка Марта Костјук приредила је прворазредну сензацију на Ролан Гаросу, пошто је у мечу осмине финала елиминисала трећу играчицу света и четвороструку шампионку Игу Швјонтек. Тренутно 15. тенисерка на ВТА листи… »
Шта се ово дешава у Паризу?! Нема краја сензацијама, пала је и краљица шљаке!
Курир пре 1 сат
Овогодишњи Ролан Гарос претворио се у прави фестивал изненађења! После низа неочекиваних резултата и елиминација великих фаворита, турнир је остао без још једног огромног имена – Иге Швјонтек. Пољска тенисерка, годинама… »
Нова сензација на Ролан Гаросу: Марта Костјук разбила Игу Швјонтек!
Телеграф пре 1 сат
Украјинска тенисерка Марта Костјук направила је још једну сензацију на Ролан Гаросу, који је ове године донео никад више изненађења. Украјинка је савладала Игу Швјонтек са 7:5, 6:1 и пласирала се у своје прво четвртфинале на… »
Вести дана »
(Фото/видео) Свечаност поводом Дана МУП и Дана полиције: "Полицијски службеници стуб државе, плате ће значајно порасти"
Невсмакс Балканс пре 7 минутајош 28 повезаних
"Ми не управљамо немирима, ми их трпимо": Градоначелница Париза против славља навијача ПСЖ на Јелисејским пољима
Невсмакс Балканс пре 7 минутајош 37 повезаних
Дачић: Ако социјалисти желе да останем председник ја сам спреман, нисам узалуд поново рођен
Бета пре 4 сатијош 12 повезаних