Povezane vesti
„Saša Ilić mora da ima veći kredit od bilo koga u Partizanu“
Sport klub pre 20 dana
Centralna tema dana u srpskom fudbalu je definitivni povratak Saše Ilića u Partizan, sada na mesto šefa stručnog štaba. Partizan je u ponedeljak i definitivno potvrdio informaciju koju je Sport klub plasirao, Saša Ilić će postati novi šef stručnog štaba… »
Partizan i Srđan Blagojević se sporazumno razišli, Saša Ilić novi trener kluba
RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Saša Ilić imenovan je za novog trenera Partizana, pošto je ovaj fudbalski klub objavio da je sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim trenerom Srđanom Blagojevićem, saopštio je danas beogradski klub. Ilić će na mestu trenera Partizana zameniti… »
Saša Ilić novi trener fudbalera Partizana
RTS pre 20 dana
Saša Ilić imenovan je za novog trenera fudbalera Partizana, saopštio je beogradski klub. Saša Ilić će na mestu trenera Partizana zameniti Srđana Blagojevića, koji je ranije danas sporazumno raskinuo ugovor sa crno-belima. U saopštenju Partizana se navodi… »
Saša Ilić novi trener Partizana
Nedeljnik pre 20 dana
Nekadašnji fudbaler Partizana Saša Ilić novi je trener crno-belih, saopštio je danas beogradski klub. Ilić će na klupi Partizana naslediti dosadašnjeg šefa stručnog štaba Srđana Blagojevića i predvodiće ekipu u predstojećoj sezoni, sa ciljem da klub… »
Pukovnik ili pokojnik? Grobari ga žele, ali da li je Saša Ilić spreman za klupu Partizana? (anketa)
Kurir pre 20 dana
FK Partizan je dobio novog trenera! Legenda i rekorder po broju nastupa u dresu kluba iz Humske Saša Ilić, naslediće mestu šefa struke Srđana Blagojevića koji se preselio na klupu ruskog Akrona. Ilić se vraća u Partizan u delikatnom trenutku za klub… »
Saša Ilić imenovan za novog trenera Fudbalskog kluba Partizan
Insajder pre 20 dana
Saša Ilić imenovan je za novog trenera fudbalera Partizana, saopštio je danas beogradski klub. Stadion Partizana. FOTO: Srđan Ilić Ilić će na mestu trenera Partizana da zameni Srđana Blagojevića, koji je ranije danas sporazumno raskinuo ugovor sa… »
Danas pre 20 dana
Saša Ilić i zvanično je novi šef stručnog štaba Partizana. Po odlasku Srđana Blagojevića u Rusiju oglasio se klub iz Humske. „ Fudbalski klub Partizan ima zadovoljstvo da vas pozove na zvaničnu promociju novog šefa stručnog štaba, Saše Ilića, koja će… »
Blagojević: Odluka da napustim Partizan nije bila laka, ovaj klub za mene nikada nije bio samo posao
RTS pre 20 dana
Dosadašnji trener fudbalskog kluba iz Humske Srđan Blagojević istakao je da mu nije bilo nimalo lako da se rastane od tima crno-belih i da mu je bilo jako teško da donese tu odluku. Blagojević će u nastavku trenerske karijere preuzeti ruski Akron… »
Serbian News Media pre 20 dana
Nekadašnji fudbaler Partizana Saša Ilić novi je trener crno-belih, saopštio je danas beogradski klub. Ilić će na klupi Partizana naslediti dosadašnjeg šefa stručnog štaba Srđana Blagojevića i predvodiće ekipu u predstojećoj sezoni, sa ciljem da klub… »
Bum! Saša Ilić je zvanično novi trener Partizana! Crno-beli raspametili Grobare: "Sale se vratio kući"
Kurir pre 20 dana
Klub iz Humske potvrdio je ono što su navijači željno iščekivali, legendarni kapiten FK Partizan, Saša Ilić, seda na klupu crno-belih. PR služba beogradskog kluba najavila je da je zvanično predstavljanje novog šefa struke zakazano za utorak u podne… »
Radio sto plus pre 20 dana
Ilić će na klupi Partizana naslediti dosadašnjeg šefa stručnog štaba Srđana Blagojevića i predvodiće ekipu u predstojećoj sezoni, sa ciljem da klub vrati u borbu za trofeje i plasman u evropska takmičenja. Kao fudbaler, Ilić je najtrofejniji i jedan od… »
Sve je završeno: Poznato kada je promocija Ilića u Partizanu
Euronews pre 20 dana
Saša Ilić će na mestu trenera Partizana da zameni Srđana Blagojevića, koji je ranije danas sporazumno raskinuo ugovor sa crno-belima. Partizan je naveo da će Ilić sutra u 12 časova na stadionu u Humskoj biti zvanično promovisan kao novi trener… »
Partizan potvrdio: Saša Ilić se vratio!
Sport klub pre 20 dana
Saša Ilić se definitivno vratio u Partizan. Klub iz Humske je u ponedeljak potvrdio da će legendarni fudbaler naslediti Srđana Blagojevića na klupi crno-belih. Kluba je predstavnicima medija prosledio informaciju da će zvanična promociju novog šefa… »
Saša Ilić imenovan za novog trenera Partizana
Newsmax Balkans pre 20 dana
Saša Ilić imenovan je za novog trenera fudbalera Partizana, saopštio je beogradski klub. Ilić će na mestu trenera Partizana da zameni Srđana Blagojevića, koji je ranije sporazumno raskinuo ugovor sa "crno-belima", prenosi Arena sport. U saopštenju… »
Partizan dočekao legendu! Saša Ilić je novi trener crno-belih!
Večernje novosti pre 20 dana
Proslavljeni kapiten nasledio je Srđana Blagojevića, koji preuzima ruski Akron. FOTO: Grigoriy Sokolov / Sputnik / Profimedia Saša Ilić imenovan je za novog trenera fudbalera Partizana, saopštio je danas beogradski klub. Ilić će na mestu trenera… »
Blagojević: „Nastojao sam da budem faktor stabilnosti u teškom periodu za klub“
Serbian News Media pre 20 dana
Dosadašnji trener Partizana Srđan Blagojević izjavio je danas da odluka o odlasku nije bila laka i da je tokom mandata nastojao da bude faktor stabilnosti u teškom periodu za crno-bele. „Došao je trenutak da se rastanemo. Odluka da napustim Partizan nije… »
Srđan Blagojević se oglasio nakon odlaska iz Partizana! Pogledajte na koji način se oprostio od Parnog valjka!
Kurir pre 20 dana
"Došao je trenutak da se rastanemo. Odluka da napustim Partizan nije bila laka, jer ovaj klub za mene nikada nije bio samo posao. Svaki put kada sam ponovo preuzimao odgovornost u Partizanu, činio sam to vođen iskrenom željom da pomognem klubu, verujući… »
Zvanično: Saša Ilić na klupi Partizana umesto Srđana Blagojevića
Politika pre 20 dana
Promocija sutra u 12 časova. Saša Ilić imenovan je za novog trenera fudbalera Partizana, saopštio je danas beogradski klub. Ilić će na mestu trenera Partizana da zameni Srđana Blagojevića, koji je ranije danas sporazumno raskinuo ugovor sa „crno-belima"… »
Blagojević: Bio sam faktor stabilnosti, na to sam ponosan
Sport klub pre 20 dana
Nakon sporazumnog raskida saradnje sa Partizanom, sada već bivši trener crno-belih oglasio se pismom navijačima i igračima koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba. Evo šta je poručio novi trener Akrona: „Došao je trenutak da se rastanemo. Odluka da… »
Blagojević se biranim rečima ponosno oprostio od Partizana: "Ovaj klub za mene nikada nije bio samo posao, odlazim miran"
Nova pre 20 dana
Srđan Blagojević, srpski trener, zvanično je napustio Partizan i prešao u ruski Akron, te se tim povodom obratio crno-beloj porodici. Njegovo pismo prenosimo u celosti, a ne treba zaboraviti da je Partizan vodio u dva mandata u toku jedne sezone, te da… »
Blagojević se rastao s Partizanom: Evo šta je poručio navijačima u oproštajnoj poruci!
Večernje novosti pre 20 dana
"Odluka da napustim Partizan nije bila laka, jer ovaj klub za mene nikada nije bio samo posao, izjavio je dosadašnji trener fudbalskog kluba iz Humske Srđan Blagojević, koji je ranije danas sporazumno raskinuo saradnju sa crno-belima. Foto: Dusan… »
Blagojević se oprostio od Partizana: Odlazim sa poštovanjem prema svima i sa iskrenom željom da Partizan pronađe mir!
Hot sport pre 20 dana
Vreme je za nove izazove u njegovoj karijeri! Kao što je bilo i najavljeno, Srđan Blagojević je napustio Partizan, po drugi put. Ovog puta, razlog je malo lepši, jer ovog puta odlazi u inostranstvo, a klub mu je za to dao zeleno svetlo. Blagojević se tim… »
Oproštajne reči Blagojevića: "Odlazim miran, a vreme će pokazati"
B92 pre 20 dana
Dosadašnji trener Partizana Srđan Blagojević oglasio se nakon zvaničnog rastanka sa klubom iz Humske, drugom po redu. Ovog puta, Blagojević nije otpušten, već odlazi uz obeštećenje u ruski Akron, gde je dobio trogodišnji ugovor. Partizan se zadovoljio… »
Srđan Blagojević se biranim rečima oprostio od Partizana: "Ponosan sam, ovaj klub za mene ima posebno mesto"
Telegraf pre 20 dana
Gotova je još jedna epizoda Srđana Blagojevića u Partizanu. On se danas i zvanično rastao sa crno-belima, pošto će u nastavku karijere predvoditi ekipu Akrona iz Toljatija. Vest je potvrdio i sam Partizan putem svojih zvaničnih kanala. Nakon toga, sada… »
Vesti dana »
Orlići danas počinju svoju misiju na Evropskom prvenstvu! Evo gde možete da gledate meč Srbija - Italija!
Kurir pre 36 minutajoš 2 povezane
Oboreni rekordi: U Češkoj 41,9 stepeni Celzijusa, u Poljskoj 40,5 stepeni
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
‘Još verujem da je moj sin živ’: Razorni zemljotresi u Venecueli, više od 1.400 mrtvih
Danas pre 8 satijoš 1 povezana