Повезане вести
„Саша Илић мора да има већи кредит од било кога у Партизану“
Спорт клуб пре 43 минута
Централна тема дана у српском фудбалу је дефинитивни повратак Саше Илића у Партизан, сада на место шефа стручног штаба. Партизан је у понедељак и дефинитивно потврдио информацију коју је Спорт клуб пласирао, Саша Илић ће постати… »
Партизан и Срђан Благојевић се споразумно разишли, Саша Илић нови тренер клуба
РТВ пре 1 сат
БЕОГРАД - Саша Илић именован је за новог тренера Партизана, пошто је овај фудбалски клуб објавио да је споразумно раскинуо уговор са досадашњим тренером Срђаном Благојевићем, саопштио је данас београдски клуб. Илић ће на месту… »
Саша Илић нови тренер фудбалера Партизана
РТС пре 3 сата
Саша Илић именован је за новог тренера фудбалера Партизана, саопштио је београдски клуб. Саша Илић ће на месту тренера Партизана заменити Срђана Благојевића, који је раније данас споразумно раскинуо уговор са црно-белима. У… »
Саша Илић нови тренер Партизана
Недељник пре 2 сата
Некадашњи фудбалер Партизана Саша Илић нови је тренер црно-белих, саопштио је данас београдски клуб. Илић ће на клупи Партизана наследити досадашњег шефа стручног штаба Срђана Благојевића и предводиће екипу у предстојећој… »
Пуковник или покојник? Гробари га желе, али да ли је Саша Илић спреман за клупу Партизана? (анкета)
Курир пре 4 сати
ФК Партизан је добио новог тренера! Легенда и рекордер по броју наступа у дресу клуба из Хумске Саша Илић, наследиће месту шефа струке Срђана Благојевића који се преселио на клупу руског Акрона. Илић се враћа у Партизан у… »
Саша Илић именован за новог тренера Фудбалског клуба Партизан
Инсајдер пре 5 сати
Саша Илић именован је за новог тренера фудбалера Партизана, саопштио је данас београдски клуб. Стадион Партизана. ФОТО: Срђан Илић Илић ће на месту тренера Партизана да замени Срђана Благојевића, који је раније данас споразумно… »
Данас пре 6 сати
Саша Илић и званично је нови шеф стручног штаба Партизана. По одласку Срђана Благојевића у Русију огласио се клуб из Хумске. „ Фудбалски клуб Партизан има задовољство да вас позове на званичну промоцију новог шефа стручног… »
Благојевић: Одлука да напустим Партизан није била лака, овај клуб за мене никада није био само посао
РТС пре 5 сати
Досадашњи тренер фудбалског клуба из Хумске Срђан Благојевић истакао је да му није било нимало лако да се растане од тима црно-белих и да му је било јако тешко да донесе ту одлуку. Благојевић ће у наставку тренерске каријере… »
Сербиан Невс Медиа пре 5 сати
Некадашњи фудбалер Партизана Саша Илић нови је тренер црно-белих, саопштио је данас београдски клуб. Илић ће на клупи Партизана наследити досадашњег шефа стручног штаба Срђана Благојевића и предводиће екипу у предстојећој… »
Бум! Саша Илић је званично нови тренер Партизана! Црно-бели распаметили Гробаре: "Сале се вратио кући"
Курир пре 6 сати
Клуб из Хумске потврдио је оно што су навијачи жељно ишчекивали, легендарни капитен ФК Партизан, Саша Илић, седа на клупу црно-белих. ПР служба београдског клуба најавила је да је званично представљање новог шефа струке… »
Радио сто плус пре 5 сати
Илић ће на клупи Партизана наследити досадашњег шефа стручног штаба Срђана Благојевића и предводиће екипу у предстојећој сезони, са циљем да клуб врати у борбу за трофеје и пласман у европска такмичења. Као фудбалер, Илић је… »
Све је завршено: Познато када је промоција Илића у Партизану
Еуроневс пре 5 сати
Саша Илић ће на месту тренера Партизана да замени Срђана Благојевића, који је раније данас споразумно раскинуо уговор са црно-белима. Партизан је навео да ће Илић сутра у 12 часова на стадиону у Хумској бити званично промовисан… »
Партизан потврдио: Саша Илић се вратио!
Спорт клуб пре 5 сати
Саша Илић се дефинитивно вратио у Партизан. Клуб из Хумске је у понедељак потврдио да ће легендарни фудбалер наследити Срђана Благојевића на клупи црно-белих. Клуба је представницима медија проследио информацију да ће званична… »
Саша Илић именован за новог тренера Партизана
Невсмакс Балканс пре 5 сати
Саша Илић именован је за новог тренера фудбалера Партизана, саопштио је београдски клуб. Илић ће на месту тренера Партизана да замени Срђана Благојевића, који је раније споразумно раскинуо уговор са "црно-белима", преноси Арена… »
Партизан дочекао легенду! Саша Илић је нови тренер црно-белих!
Вечерње новости пре 6 сати
Прослављени капитен наследио је Срђана Благојевића, који преузима руски Акрон. ФОТО: Григории Соколов / Спутник / Профимедиа Саша Илић именован је за новог тренера фудбалера Партизана, саопштио је данас београдски клуб. Илић ће… »
Благојевић: „Настојао сам да будем фактор стабилности у тешком периоду за клуб“
Сербиан Невс Медиа пре 6 сати
Досадашњи тренер Партизана Срђан Благојевић изјавио је данас да одлука о одласку није била лака и да је током мандата настојао да буде фактор стабилности у тешком периоду за црно-беле. „Дошао је тренутак да се растанемо. Одлука… »
Срђан Благојевић се огласио након одласка из Партизана! Погледајте на који начин се опростио од Парног ваљка!
Курир пре 6 сати
"Дошао је тренутак да се растанемо. Одлука да напустим Партизан није била лака, јер овај клуб за мене никада није био само посао. Сваки пут када сам поново преузимао одговорност у Партизану, чинио сам то вођен искреном жељом да… »
Званично: Саша Илић на клупи Партизана уместо Срђана Благојевића
Политика пре 6 сати
Промоција сутра у 12 часова. Саша Илић именован је за новог тренера фудбалера Партизана, саопштио је данас београдски клуб. Илић ће на месту тренера Партизана да замени Срђана Благојевића, који је раније данас споразумно раскинуо… »
Благојевић: Био сам фактор стабилности, на то сам поносан
Спорт клуб пре 7 сати
Након споразумног раскида сарадње са Партизаном, сада већ бивши тренер црно-белих огласио се писмом навијачима и играчима које је објављено на званичном сајту клуба. Ево шта је поручио нови тренер Акрона: „Дошао је тренутак да… »
Благојевић се бираним речима поносно опростио од Партизана: "Овај клуб за мене никада није био само посао, одлазим миран"
Нова пре 7 сати
Срђан Благојевић, српски тренер, званично је напустио Партизан и прешао у руски Акрон, те се тим поводом обратио црно-белој породици. Његово писмо преносимо у целости, а не треба заборавити да је Партизан водио у два мандата у… »
Благојевић се растао с Партизаном: Ево шта је поручио навијачима у опроштајној поруци!
Вечерње новости пре 7 сати
"Одлука да напустим Партизан није била лака, јер овај клуб за мене никада није био само посао, изјавио је досадашњи тренер фудбалског клуба из Хумске Срђан Благојевић, који је раније данас споразумно раскинуо сарадњу са… »
Благојевић се опростио од Партизана: Одлазим са поштовањем према свима и са искреном жељом да Партизан пронађе мир!
Хот спорт пре 8 сати
Време је за нове изазове у његовој каријери! Као што је било и најављено, Срђан Благојевић је напустио Партизан, по други пут. Овог пута, разлог је мало лепши, јер овог пута одлази у иностранство, а клуб му је за то дао зелено… »
Опроштајне речи Благојевића: "Одлазим миран, а време ће показати"
Б92 пре 8 сати
Досадашњи тренер Партизана Срђан Благојевић огласио се након званичног растанка са клубом из Хумске, другом по реду. Овог пута, Благојевић није отпуштен, већ одлази уз обештећење у руски Акрон, где је добио трогодишњи уговор… »
Срђан Благојевић се бираним речима опростио од Партизана: "Поносан сам, овај клуб за мене има посебно место"
Телеграф пре 8 сати
Готова је још једна епизода Срђана Благојевића у Партизану. Он се данас и званично растао са црно-белима, пошто ће у наставку каријере предводити екипу Акрона из Тољатија. Вест је потврдио и сам Партизан путем својих званичних… »
Вести дана »
Петковић: Честитка Марте Кос на "победи" Аљбину Куртију непримерена из више разлога
РТВ пре 3 сатајош 71 повезана
Две недеље од хаварије на “Рзаву”: Укинута ванредна ситуација на територијама Чачка и Горњег Милановца
Вечерње новости пре 2 сатајош 28 повезаних
Америчке снаге напале танкер под заставом Палауа јер се кретао ка Ирану
Политика пре 18 минутајош 39 повезаних
Цене нафте нагло скочиле после нових окршаја Израела и Ирана
Нова економија пре 5 сатијош 46 повезаних