Povezane vesti

Znate li kako se zovu gruzijski batinaši? Vučić kod Kavelašvilija, a aktivistkinja iz Tbilisija za Nova.rs otkriva šta sve…

Znate li kako se zovu gruzijski batinaši? Vučić kod Kavelašvilija, a aktivistkinja iz Tbilisija za Nova.rs otkriva šta sve…

Nova pre 19 minuta
Samo šest meseci nakon što je gruzijski predsednik Mihail Kavelašvili bio u Beogradu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uzvraća posetu Tbilisiju, mimo standardnih diplomatskih protokola. Njegov odlazak u Gruziju dolazi u trenutku kada se obe zemlje već… »
MOL Grupa: Obezbedićemo dalji razvoj NIS-a i rad rafinerije ako postanemo vlasnici

MOL Grupa: Obezbedićemo dalji razvoj NIS-a i rad rafinerije ako postanemo vlasnici

Insajder pre 1 sat
MOL Grupa je danas saopštila da će obezbediti dalji razvoj Naftne industrije Srbije i sigurno snabdevanje tržišta Srbije i nastavak rada Rafinerije nafte Pančevo, ukoliko postane većinski vlasnik NIS-a. Rafinerija u Pančevu, foto: Srđan Ilić Mađarska… »

Blic pre 54 minuta
Predsednik i generalni direktor MOL Grupe Žolt Hernadi ističe da je ugovor rezultat konstruktivnih pregovora sa Vladom Srbije Jedan od ključnih uslova za zaključenje transakcije jeste dobijanje saglasnosti OFAC-a MOL Grupa će obezbediti dalji razvoj… »
Još 15 dana za NIS! Vučić iz Gruzije: Imam dojavu iz Vašingtona (video)

Još 15 dana za NIS! Vučić iz Gruzije: Imam dojavu iz Vašingtona (video)

Blic pre 1 sat
Predsednik Vučić očekuje da će SAD odobriti još petnaest dana odlaganja sankcija NIS-u On smatra da bi ovo moglo biti poslednje produženje roka za primenu sankcija Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će Sjedinjene Američke… »

Euronews pre 59 minuta
MOL Grupa će obezbediti dalji razvoj Naftne industrije Srbije, sigurno snabdevanje tržišta Srbije i nastavak rada Rafinerije nafte Pančevo ukoliko postane većinski vlasnik NIS-a, saopštila je danas mađarska kompanija nakon što je potpisala sa Vladom… »
Vučić: SAD će izvesno smanjiti prisustvo u KFOR-u ali se suštinski neće mnogo toga promeniti

Vučić: SAD će izvesno smanjiti prisustvo u KFOR-u ali se suštinski neće mnogo toga promeniti

Serbian News Media pre 54 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da će SAD „sasvim izvesno“ smanjiti prisustvo u misiji KFOR ali da to, po njegovim rečima, neće suštinski mnogo toga promeniti u pogledu položaja Srba na Kosovu i Metohiji. Evropska komanda SAD (EUCOM)… »
Mali nakon potpisivanja ugovora sa MOL-om: Ugovor će omogućiti rad rafinerije ako postane većinski vlasnik NIS-a

Mali nakon potpisivanja ugovora sa MOL-om: Ugovor će omogućiti rad rafinerije ako postane većinski vlasnik NIS-a

Kurir pre 1 sat
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će ugovor koji je danas potpisan sa MOL grupom u vezi sa budućim upravljanjem Naftnom industrijom Srbije, omogućiti dalji razvoj kompanije i rad Rafinerije u Pančevu ukoliko… »
Vučić očekuje potpisivanje ugovora o slobodnoj trgovini sa Gruzijom početkom oktobra

Vučić očekuje potpisivanje ugovora o slobodnoj trgovini sa Gruzijom početkom oktobra

Serbian News Media pre 54 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će početkom oktobra biti potpisan Ugovor o slobodnoj trgovini sa Gruzijom, u kojoj trenutno boravi, u zvaničnoj poseti. „Očekujem potpisivanje bilateralnog Ugovora o slobodnoj trgovini do… »
Mol grupa preuzima odgovornost za dalji razvoj: obezbedićemo napredak NIS-a i rad rafinerije Pančevo

Mol grupa preuzima odgovornost za dalji razvoj: obezbedićemo napredak NIS-a i rad rafinerije Pančevo

Dnevnik pre 38 minuta
BEOGRAD: MOL Grupa će obezbediti dalji razvoj Naftne industrije Srbije, sigurno snabdevanje tržišta Srbije i nastavak rada Rafinerije nafte Pančevo ukoliko postane većinski vlasnik NIS-a, saopštila je danas mađarska kompanija nakon što je potpisala sa… »
Vučić: Očekujem da ćemo iz Vašingtona dobiti još poslednjih 15 dana za NIS

RTV pre 2 sata
TBILISI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Tbilisiju da očekuje da ćemo od američkog OFACA-a dobiti još poslednjih 15 dana produženja za NIS. Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara koliko je akcionarski ugovor Srbije i MOL-a… »
Vučić očekuje da će OFAK produžiti licencu NIS-u za još 15 dana, poslednji put

Beta pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako očekuje da će Kancelarija za kontrolu imovine u inostranstvu (Office of Foreign Assets Control – OFAC) Ministarstva finansija SAD produžiti licencu za rad NIS-a, za još 15 dana i da će to biti poslednji… »

Nedeljnik pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas kako očekuje da će Kancelarija za kontrolu imovine u inostranstvu (Office of Foreign Assets Control – OFAC) Ministarstva finansija SAD produžiti licencu za rad NIS-a, za još 15 dana i da će to biti… »

Nova pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će početkom oktobra biti potpisan Ugovor o slobodnoj trgovini sa Gruzijom, u kojoj trenutno boravi, u zvaničnoj poseti. "Očekujem potpisivanje bilateralnog Ugovora o slobodnoj trgovini do… »

Danas pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da će SAD „sasvim izvesno“ smanjiti prisustvo u misiji KFOR ali da to, po njegovim rečima, neće suštinski mnogo toga promeniti u pogledu položaja Srba na Kosovu i Metohiji. Evropska komanda SAD (EUCOM)… »

Serbian News Media pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako očekuje da će Kancelarija za kontrolu imovine u inostranstvu (Office of Foreign Assets Control – OFAC) Ministarstva finansija SAD produžiti licencu za rad NIS-a, za još 15 dana i da će to biti poslednji… »
Vučić: SAD će smanjiti prisustvo u KFOR-u, ali bez većih promena na terenu

Vučić: SAD će smanjiti prisustvo u KFOR-u, ali bez većih promena na terenu

Radio 021 pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da će SAD "sasvim izvesno" smanjiti prisustvo u misiji KFOR. Dodao je da to, prema njegovim rečima, neće suštinski mnogo toga promeniti u pogledu položaja Srba na Kosovu i Metohiji. Evropska komanda SAD… »
Vučić: Verujem da će ugovor o slobodnoj trgovini sa Gruzijom biti potpisan do sredine oktobra

Vučić: Verujem da će ugovor o slobodnoj trgovini sa Gruzijom biti potpisan do sredine oktobra

Sputnik pre 2 sata
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veoma zadovoljan rezultatima posete Gruziji i da očekuje da će Srbija i Gruzija postići ugovor o slobodnoj trgovini do sredine oktobra. „Veoma sam zadovoljan dosadašnjim tokom posete Gruziji… »
Vučić: Imam dojavu, licenca NIS-u će biti produžena za 15 dana

Vučić: Imam dojavu, licenca NIS-u će biti produžena za 15 dana

Morava info pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će licenca za rad Naftne industrije Srbije (NIS) biti produžena za 15 dana, navodeći da su to dojave koje on dobija iz Vašingtona. Vučić je dodao da je to kratak vremenski period i da se… »

Radio sto plus pre 1 sat
“Očekujem da ćemo dobiti još 15 dana i to poslednjih 15 dana produženja iz Vašingtona, rekao je Vučić novinarima u Tbilisiju. On je dodao da je tu informaciju dobio kao “dojavu iz Vašingtona”. Vučić je kazao da je 15 dana mali vremenski period, ali da se… »

Pravo u centar pre 2 sata
Vučić: Imam dojavu za produženje licence za NIS

Vučić: Imam dojavu za produženje licence za NIS

Nova pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će, prema njegovim saznanjima, licenca za rad NIS-a biti produžena za još 15 dana. Vučić je izjavio novinarima da očekuje da će Srbija i Gruzija postići ugovor o slobodnoj trgovini do sredine oktobra… »
"Očekujem da ćemo dobiti još 15 dana za NIS", Vučić iz Gruzije: Imam dojavu iz Vašingtona

"Očekujem da ćemo dobiti još 15 dana za NIS", Vučić iz Gruzije: Imam dojavu iz Vašingtona

Kurir pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se iz Tbilisija rekao je da očekuje da će iz Vašingtona stići odobrenje da se licenca za rad NIS-u produži za još 15 poslednjih dana. - Odmah da vam otkrijem, ja očekujem da ćemo dobiti još 15 dana, i to… »
Veći uticaj države u NIS-u, ključni ugovor sa MOL grupom

Veći uticaj države u NIS-u, ključni ugovor sa MOL grupom

Politika pre 1 sat
Država potpisala ugovor i kupuje još pet odsto akcija. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da će danas potpisani Ugovor između akcionara sa MOL grupom, kojim se definišu budući odnosi države Srbije i potencijalnog… »
Vučić o NIS-u posle ugovora sa MOL: Očekujem još jedno produženje licence iz Vašingtona

Vučić o NIS-u posle ugovora sa MOL: Očekujem još jedno produženje licence iz Vašingtona

Euronews pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će iz Vašingtona stići još jedno, poslednje produženje licence za poslovanje Naftne industrije Srbije (NIS), i to u trajanju od 15 dana. Komentarišući današnje potpisivanje akcionarskog ugovora… »
Vučić: Imam dojavu iz Vašingtona da će licenca za rad NIS biti produžena za 15 dana

Vučić: Imam dojavu iz Vašingtona da će licenca za rad NIS biti produžena za 15 dana

N1 Info pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će licenca za rad Naftne industrije Srbije (NIS) biti produžena za 15 dana, navodeći da su to dojave koje on dobija iz Vašingtona. "Ovo su moji kontakti koji mi govore da će tako biti… »
Kao u kladionici: Vučić kaže da ima dojavu za NIS

Kao u kladionici: Vučić kaže da ima dojavu za NIS

Vranje news pre 2 sata
Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak da očekuje da će licenca za rad Naftne industrije Srbije (NIS) biti produžena za 15 dana, navodeći da su to dojave koje on dobija iz Vašingtona. "Ovo su moji kontakti koji mi govore da će… »

Sputnik pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Tbilisiju da očekuje da ćemo od američkog OFAK-a dobiti još poslednjih 15 dana produženja za NIS. Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara koliko je akcionarski ugovor Srbije i MOL-a, koji je… »
Vučić: Imam dojavu iz Vašingtona, produžiće licencu za NIS

Vučić: Imam dojavu iz Vašingtona, produžiće licencu za NIS

Danas pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će licenca za rad Naftne industrije Srbije (NIS) biti produžena za 15 dana, navodeći da su to dojave koje on dobija iz Vašingtona. „Ovo su moji kontakti koji mi govore da će tako biti… »
Vučić iz Gruzije: Sporazum o slobodnoj trgovini do oktobra, otvorili smo nova vrata saradnje

Vučić iz Gruzije: Sporazum o slobodnoj trgovini do oktobra, otvorili smo nova vrata saradnje

NIN pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje novo produženje američkih sankcija Naftnoj industriji Srbije (NIS) na još 15 dana, navodeći da je takvu informaciju dobio od svojih kontakata iz Vašingtona. On je tokom obraćanja medijima u… »
Vučić: Očekujem da će SAD odobriti novo, petnaestodnevno odlaganje primene sankcija NIS-u

Vučić: Očekujem da će SAD odobriti novo, petnaestodnevno odlaganje primene sankcija NIS-u

NIN pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će Sjedinjene Američke Države odobriti novo, petnaestodnevno odlaganje primene sankcija Naftnoj industriji Srbije (NIS), ali je ocenio da bi to moglo da bude poslednje produženje. Govoreći… »
"Imam 'dojavu' iz Vašingtona": Aleksandar Vučić o produženju licence za NIS

"Imam 'dojavu' iz Vašingtona": Aleksandar Vučić o produženju licence za NIS

Mondo pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se predstavnicima medija iz Gruzije nakon drugog dana službene posete ovoj zemlji. Komentarisao je sporazum Vlade Srbije sa mađarskim MOL-om. "Očekujem još 15 dana produženja, to bi bilo poslednjih 15 dana. Moja… »
Vučić: Imam dojavu iz Vašingtona da će licenca NIS-u biti produžena za 15 dana

Vučić: Imam dojavu iz Vašingtona da će licenca NIS-u biti produžena za 15 dana

Radio 021 pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će licenca za rad Naftne industrije Srbije (NIS) biti produžena za 15 dana, navodeći da su to dojave koje on dobija iz Vašingtona. "Ovo su moji kontakti koji mi govore da će tako biti… »
Vučić iz Tbilisija: "Očekujem da ćemo iz Vašingtona dobiti još poslednjih 15 dana za NIS"

Vučić iz Tbilisija: "Očekujem da ćemo iz Vašingtona dobiti još poslednjih 15 dana za NIS"

B92 pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Tbilisiju da očekuje da ćemo od američkog OFACA-a dobiti još poslednjih 15 dana produženja za NIS. Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara koliko je akcionarski ugovor Srbije i MOL-a, koji je… »
NIS pred ključnim odbrojavanjem: Vučić pomenuo poslednjih 15 dana iz Vašingtona!

NIS pred ključnim odbrojavanjem: Vučić pomenuo poslednjih 15 dana iz Vašingtona!

Telegraf pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će Naftna industrija Srbije (NIS) dobiti još samo kratko, poslednje produženje od 15 dana, nakon informacija koje je, kako je naveo, dobio iz Vašingtona. „Očekujem da ćemo dobiti 15 dana… »

Vesti dana »