Povezane vesti

Đoković: Mislim da sam za Vimbldon mnogo bolje pripremljen nego za Rolan Garos

RTV pre 2 sata
LONDON - Srpski teniser Novak Đoković rekao je pred početak jedinog grend slem turnira na travi da je za Vimbldon mnogo bolje pripremljen nego što je to bio za nedavni Rolan Garos. "Moje fizičko stanje je drugačije u odnosu na period kada sam dolazio na… »

Newsmax Balkans pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković rekao je pred početak jedinog grend slem turnira na travi da je za Vimbldon mnogo bolje pripremljen nego što je to bio za nedavni Rolan Garos. "Moje fizičko stanje je drugačije u odnosu na period kada sam dolazio na Rolan… »
Đoković: Za Vimbldon sam mnogo bolje pripremljen nego za Rolan Garos

Đoković: Za Vimbldon sam mnogo bolje pripremljen nego za Rolan Garos

Politika pre 2 sata
Trava će mi svakako odgovarati, rekao je najbolji srpski teniser. Srpski teniser Novak Đoković izjavio je pred početak Vimbldona da na treći grend slem turnir sezone dolazi fizički spremniji nego što je bio pred Rolan Garos i istakao da mu igra na travi… »
Novak progovorio o neverovatnom problemu na Vimbldonu, Đokovića kasnije upitali za Mundijal: “Igrao bih meč…”

Novak progovorio o neverovatnom problemu na Vimbldonu, Đokovića kasnije upitali za Mundijal: “Igrao bih meč…”

Telegraf pre 3 sata
Najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković, privodi kraju pripreme za treći Grend slem u sezoni, Vimbldon, koji počinje u ponedeljak. Srbin će u prvom kolu igrati protiv Kineza Jibinga Vua, dok je potencijalni susret sa Janikom Sinerom moguć u… »
Novak pred Vimbldon: "Spremniji sam nego na Rolan Garosu"

Novak pred Vimbldon: "Spremniji sam nego na Rolan Garosu"

Sportske.net pre 5 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da je mnogo bolje pripremljen za Vimbldon nego što je to bio za Rolan Garos i dodao da mu dosadašnji rezultati na trećem grend slem turniru u sezoni daju veću dozu samopouzdanja. "Mislim da je situacija… »
"Naravno, navijam za BiH i Hrvatsku": Novak Đoković oduševio region, pa otkrio ko osvaja Mundijal

"Naravno, navijam za BiH i Hrvatsku": Novak Đoković oduševio region, pa otkrio ko osvaja Mundijal

Mondo pre 5 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković priprema se za pohod na 25. grend slem turnir u karijeri, a pre toga je imao veoma zanimljive dane u Londonu. Prvo je pažnju privukao sastanak sa Arinom Sabalenkom na kojem nisu postigli dogovor, pa zatim… »
Đoković: "Naravno - navijam za Hrvatsku i BiH na Mundijalu"

Đoković: "Naravno - navijam za Hrvatsku i BiH na Mundijalu"

B92 pre 5 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković je otkrio za koje reprezentacije navija na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Novak Đoković i ovog leta juri trofej na Vimbldonu, a zanimljivo je da se njegov pohod na pehar ponovo poklapa sa održavanjem Svetskog… »
Đoković pred Vimbldon: Mnogo sam bolje pripremljen nego za Rolan Garos

Đoković pred Vimbldon: Mnogo sam bolje pripremljen nego za Rolan Garos

Večernje novosti pre 4 sati
NOVAK Đoković je spreman za Vimbldon. Srbin je istakao šta očekuje od nastupa na trećem grend slemu. FOTO: Tanjug/AP/Kirsty Wigglesworth Trenutno su u glavnom gradu Engleske velike vrućine. - Koliko sam razumeo, vreme bi trebalo da se stabilizuje sledeće… »
Đoković: „Bolje sam pripremljen nego pred Rolan Garos“

Đoković: „Bolje sam pripremljen nego pred Rolan Garos“

Serbian News Media pre 6 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da je mnogo bolje pripremljen za Vimbldon nego što je to bio za Rolan Garos i dodao da mu dosadašnji rezultati na trećem grend slem turniru u sezoni daju veću dozu samopouzdanja. „Mislim da je situacija… »
Đoković prekinuo intervju zbog Srbije i Mundijala 2026: "Hvala ljudi, bilo je lepo pričati sa vama"

Đoković prekinuo intervju zbog Srbije i Mundijala 2026: "Hvala ljudi, bilo je lepo pričati sa vama"

Mondo pre 6 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i najbolji teniser današnjice Janik Siner zajedno su trenirali pred početak takmičenja na Vimbldonu. Dve najveće zvzede u svetskom tenisu istovremeno su odgovarale na pitanja koja im je postavljao organizator… »
Novak o Mundijalu: Navijam za BiH i Hrvatsku

Novak o Mundijalu: Navijam za BiH i Hrvatsku

Sport klub pre 6 sati
Već ste sigurno negde pročitali – poslednja tri Mundijala, Novak Đoković je osvajao Vimbldon (2014, 2018, 2022). Neka tako bude i ovoga puta, a i Đoković je veliki fan drugih sportova, pa tako prati sva dešavanja sa Svetskog prvenstva. Dešavalo se pre da… »
Muk na Vimbldonu: Đoković prekinuo obraćanje čim je čuo šta sledi!

Muk na Vimbldonu: Đoković prekinuo obraćanje čim je čuo šta sledi!

Kurir pre 6 sati
Novak Đoković još jednom je pokazao da, osim vrhunskog tenisa, ume da priredi i sjajnu atmosferu gde god se pojavi. Srpski as i prvi teniser sveta Janik Siner odradili su zajednički trening na terenu broj 1 pred početak Vimbldona, a upravo je jedan… »
Đoković: Bolje sam pripremljen nego pred Rolan Garos

Đoković: Bolje sam pripremljen nego pred Rolan Garos

Radio sto plus pre 6 sati
“Mislim da je situacija drugačija u pogledu mog ukupnog fizičkog stanja. Smatram da sam ovde bolje pripremljen nego što sam bio za Rolan Garos. Očigledno, igranje na travi, u poređenju sa šljakom, ne zahteva toliki fizički napor. Tako da je to bolje za… »
Novak Đoković otvorio dušu pred prvi meč na Vimbldonu! Nikad opširnija konferencija srpskog asa, otkrio šta mu daje veću dozu…

Novak Đoković otvorio dušu pred prvi meč na Vimbldonu! Nikad opširnija konferencija srpskog asa, otkrio šta mu daje veću dozu…

Kurir pre 7 sati
Rekli ste da vaša deca trenutno nemaju pristup telefonima. Kao teniser i roditelj, kako balansirate upotrebu tehnologije, naročito sada kada dolazi veštačka inteligencija i sve ostalo? Novak Đoković je krenuo sa svojim izlaganjem: - Pozdrav svima. Drago… »
Đoković prekinuo intervju kad je dobio pitanje zašto Srbija ne igra na Svetskom prvenstvu!

Đoković prekinuo intervju kad je dobio pitanje zašto Srbija ne igra na Svetskom prvenstvu!

Telegraf pre 6 sati
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, redovno pravi šou gde god se pojavi, a često pokaže i koliko je duhovit. Tako je bilo i na Vimbldonu, gde su on i Janik Siner imali priliku da treniraju na netaknutoj travi na Terenu broj 1 pred početak Grend… »
Novak Đoković otkrio zašto Stefan i Tara nemaju mobilne telefone: "Lep način da se otvori konferencija"

Novak Đoković otkrio zašto Stefan i Tara nemaju mobilne telefone: "Lep način da se otvori konferencija"

Telegraf pre 7 sati
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, održao je konferenciju za medije na Vimbldonu pred start Grend slem turnira u Londonu, gde ga u prvom kolu čeka Kinez Jibing Vu, a taj meč je na programu u ponedeljak, kao treći na Centralnom terenu, koji od… »
Novak dobio nikad čudnije prvo pitanje na konferenciji, pa pričao o legendama i Mundijalu

Novak dobio nikad čudnije prvo pitanje na konferenciji, pa pričao o legendama i Mundijalu

Nova pre 7 sati
Novak Đoković je održao zvaničnu komnferenciju pred start Vimbldona na kojoj se obratio medijima. Tek Đoković otvorio uvodnu konferenciju za medije rečima - drago mi je što sam ponovo ovde - usledilo je jedno od najčudnijih prvih pitanja "sedme sile"… »
Novak objasnio zbog čega Stefan i Tara nemaju mobilne telefone

Novak objasnio zbog čega Stefan i Tara nemaju mobilne telefone

Sport klub pre 8 sati
Sedmostruki šampion Vimbldona doputovao je u London, seo pred punu konferencijsku salu, zahvalio se moderatoru na lepim rečima i dobrodošlici i počeo da odgovara na pitanja reportera, a prvo se ticalo - roditeljstva. Prvo pitanje Novaku Đokoviću pred… »

Vesti dana »