Povezane vesti

Novakov dželat iz Pariza počišćen: Nije znao da li će ikada više igrati tenis, a sada oduvao Brazilca!

Novakov dželat iz Pariza počišćen: Nije znao da li će ikada više igrati tenis, a sada oduvao Brazilca!

Hot sport pre 51 minuta
Zaista divna priča ruskog tenisera! Jedan od najtalentovanijih tenisera sveta Žoao Fonseka završio je nastup na Vimbldonu već u trećem kolu. Brazilsko čudo od deteta zaustavio je Roman Safijulin, ruski kvalifikant koji je odigrao gotovo savršen meč i… »
Rodik potpuno ubeđen: Ovaj turnir je poseban za Novaka, Vimbldon može biti 25.!

Rodik potpuno ubeđen: Ovaj turnir je poseban za Novaka, Vimbldon može biti 25.!

Hot sport pre 3 sata
Amerikanac je rekao svoje! Novak Đoković je protiv Stefanosa Cicipasa odigrao jedan od onih mečeva posle kojih se ponovo menja ton priče o njegovim šansama na Vimbldonu. Srpski teniser je rutinski prošao u treće kolo, a posebno oduševljen njegovim… »
„Siner se muči, Novak igra izuzetno… stvarno ima šanse!“

„Siner se muči, Novak igra izuzetno… stvarno ima šanse!“

Sport klub pre 3 sata
Trostruki finalista Vimbldona Endi Rodik smatra da Novak Đoković ima veoma dobru priliku da osvoji svoj 25. grend slem u Londonu. Američki teniser gledao je najboljeg ikada protiv Stefanosa Cicipasa iz posebne perspektive, u bunkeru kraj samog terena… »
Panika na Vimbldonu! Svi su u zanemeli nakon ove izjave legendarnog tenisera o Novaku Đokoviću!

Panika na Vimbldonu! Svi su u zanemeli nakon ove izjave legendarnog tenisera o Novaku Đokoviću!

Večernje novosti pre 3 sata
Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik ne krije oduševljenje partijama Novaka Đokovića na ovogodišnjem Vimbldonu. FOTO: Tanjug/John Walton/PA via AP Američki as smatra da srpski teniser izgleda moćno na terenu i veruje da ima realne šanse da osvoji… »
Endi Rodik: "Gledao sam Novaka izbliza i još ne verujem šta sam video"

Endi Rodik: "Gledao sam Novaka izbliza i još ne verujem šta sam video"

Mondo pre 7 sati
Slavni američki teniser Endi Rodik prati uživo ovogodišnji Vimbldon i ne libi se da iznese svoja zapažanja o nastupima tenisera i teniserki, a nas uvek najviše zanima šta misli o partijama Novaka Đokovića. Tako je Rodik istakao šta mu se posebno dopada u… »
"Realno ili nerealno? Njega bih doveo u Zvezdu": Đoković rekao želju svakog navijača

"Realno ili nerealno? Njega bih doveo u Zvezdu": Đoković rekao želju svakog navijača

Mondo pre 10 sati
Košarkaški klub Crvena zvezda se trenutno pojačava za novu sezonu, a njen veliki navijač Novak Đoković bori se u Londonu za rekordnu 25. grend slem titulu u karijeri. Čak i dok igra najprestižniji turnir u svetu tenisa, Đoković ima vremena da razmišlja o… »

Vesti dana »