Povezane vesti

Afrička selekcija je završila bajkovito učešće na Mundijalu: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva za…

Afrička selekcija je završila bajkovito učešće na Mundijalu: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva za…

Danas pre 3 sata
Branilac titule fudbalska reprezentacija Argentine plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto je u Majamiju posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva 3:2, nakon što je posle regularnog dela utakmice bilo 1:1. Argentina je povela u 29… »
Svetski šampion drhtao pred Zelenortskim Ostrvima - Argentina posle drame i produžetaka prošla dalje

Svetski šampion drhtao pred Zelenortskim Ostrvima - Argentina posle drame i produžetaka prošla dalje

RTS pre 4 sati
Argentina je posle velike borbe izborila plasman u osminu finala Svetskog prvenstva, savladavši Zelenortska Ostrva rezultatom 3:2 (1:0, 1:1) nakon produžetaka. Iako je važila za apsolutnog favorita, selekcija Lionela Skalonija naišla je na izuzetno čvrst… »
Selektor Skaloni: Ovo je Argentina... Ako to ne razumeš, teško je...

Selektor Skaloni: Ovo je Argentina... Ako to ne razumeš, teško je...

Kurir pre 6 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni izjavio je da njegova ekipa nikada ne odustaje, posle pobede nad Zelenortskim Ostrvima posle produžetaka i plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva i pohvalio je afričku ekipu, rekavši da je… »
Bubista ponosan na svoje igrače: Dostojno predstavljamo našu zemlju

Bubista ponosan na svoje igrače: Dostojno predstavljamo našu zemlju

Kurir pre 6 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Zelenortskih Ostrva Bubista rekao je da njegova ekipa dostojno predstavlja svoju zemlju, nakon što je takmičenje na Svetskom prvenstvu završila porazom od branioca trofeja Argentine posle produžetaka u šesnaestini… »
Mesi: Delovali smo nepovezano

Mesi: Delovali smo nepovezano

Radio sto plus pre 7 sati
“Mislim da nismo dobro vršili pritisak. Naše linije su u pojedinim trenucima bile previše razvučene. Kada bismo krenuli u presing iz zone zadnjeg veznog reda, rastojanje do štopera bilo je preveliko, pa smo delovali nepovezano. Zbog toga su uvek imali… »
Australijanci nisu razočarani posle eliminacije: Mabil ponosan na postignuto na SP

Australijanci nisu razočarani posle eliminacije: Mabil ponosan na postignuto na SP

Kurir pre 7 sati
Australijski fudbaler Aver Mabil rekao je da bi ekipa trebalo da bude ponosna na ostvaren rezultat na Svetskom prvenstvu, na kome je eliminisana u šesnaestini finala posle jedanaesteraca u utakmici protiv Egipta. "Trebalo bi da budemo veoma ponosni na… »
Mesi samokritičan: Delovali smo nepovezano, terali su nas da trčimo

Mesi samokritičan: Delovali smo nepovezano, terali su nas da trčimo

Kurir pre 6 sati
Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi rekao je da je ekipa delovala nepovezano i da nije dobro vršila pritisak na selekciju Zelenortskih Ostrva, u pobedi posle produžetaka i plasmanu u osminu finala Svetskog prvenstva. "Mislim da nismo… »
Selektor Argentine: Nama ništa ne dolazi lako, ali nikad ne odustajemo

Selektor Argentine: Nama ništa ne dolazi lako, ali nikad ne odustajemo

“Bila je to zaista teška utakmica, ali uvek treba gledati ono pozitivno. Ovaj tim nikada ne odustaje. Moram da odam priznanje i našem protivniku, istina je da, kada ljudi kažu da ne postoje laki protivnici, danas su Zelenortska Ostrva pokazala da su… »
Skaloni se poklonio protivniku: "Pokazali su..."

Skaloni se poklonio protivniku: "Pokazali su..."

Nova pre 7 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni izjavio je da njegova ekipa nikada ne odustaje, posle pobede nad Zelenortskim Ostrvima posle produžetaka i plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva. "Bila je to zaista teška utakmica, ali uvek… »
Salah ponosan: Ispisali smo istoriju, rekao sam momcima da je ovo najveća utakmica koju mogu da igraju

Salah ponosan: Ispisali smo istoriju, rekao sam momcima da je ovo najveća utakmica koju mogu da igraju

Kurir pre 8 sati
Egipatski fudbaler Mohamed Salah rekao je da je njegova ekipa ispisala istoriju, prvom pobedom u nokaut fazi na svetskim prvenstvima, nakon što je posle jedanaesteraca bila bolja od Australije, u utakmici šesanestine finala. "Ovo je istorija. Rekao sam… »
Selektor Zelenortskih Ostrva: Dostojno predstavljamo našu zemlju

Selektor Zelenortskih Ostrva: Dostojno predstavljamo našu zemlju

“Dostojno predstavljamo našu zemlju. Dva puta smo izjednačili protiv svetskih prvaka, odveli smo utakmicu u produžetke… Iznad svega, ponosan sam na naše igrače, koji su na ovom Svetskom prvenstvu igrali dostojanstveno i časno. Pokazali smo svoj… »
Salah ponosan, zaplakao je posle pobede: "Rekao sam momcima..."

Salah ponosan, zaplakao je posle pobede: "Rekao sam momcima..."

Nova pre 10 sati
Egipatski fudbaler Mohamed Salah rekao je da je njegova ekipa ispisala istoriju, prvom pobedom u nokaut fazi na svetskim prvenstvima, nakon što je posle jedanaesteraca bila bolja od Australije, u utakmici šesanestine finala. "Ovo je istorija. Rekao sam… »
Egipat u osmini finala posle drame u penal seriji i autogola koji je ušao u almanahe Mundijala

Egipat u osmini finala posle drame u penal seriji i autogola koji je ušao u almanahe Mundijala

Danas pre 11 sati
Fudbalska reprezentacija Egipta plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva pobedom nad Australijom posle penal serije. U ukupnom skoru je bilo 5:3 (1:1, 1:1, 4:2) za veliko slavlje Mohameda Salaha i saigrača. Egipat je poveo u ranoj fazi meča. Dugo… »

Vesti dana »