Povezane vesti

Kurijer o Đokoviću: Setimo se prošle godine...

Kurijer o Đokoviću: Setimo se prošle godine...

Sputnik pre 20 dana
Nekadašnji prvi teniser sveta i četvorostruki Grend slem šampion Džim Kurijer smatra da Novak Đoković, uprkos porazu od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona, i dalje pripada samom vrhu svetskog tenisa. Italijan je slavio u tri seta (6:4, 6:4, 6:4), ali… »
Oglasila se Jelena Đoković i poslala emotivnu poruku Novaku

Oglasila se Jelena Đoković i poslala emotivnu poruku Novaku

Nova pre 20 dana
Jelena Đoković se oglasila i na društvenim mrežama poslala emotivnu poruku svom suprugu, Novaku Đokoviću. Đoković je učešće na Vimbldonu završio u petak porazom u polufinalu od Janika Sinera rezultatom 6:4, 6:4, 6:4. Jelena se oglasila uz poseban snimak… »
Jelenina emotivna poruka Novaku u teškom trenutku za njega

Jelenina emotivna poruka Novaku u teškom trenutku za njega

Sport klub pre 20 dana
Ne radi to često, ali ovog puta je osetila da treba. Jelena Đoković poslala je i javno reči podrške suprugu Novaku posle teškog poraza u polufinalu Vimbldona. Ona je na mreži Instagram, uz video tate Noleta sa kćerkicom Tarom i sinom Stefanom, napisala… »
Legendarni teniser poručio Novaku: "Trebalo bi da nam najavi kad ide u penziju"

Legendarni teniser poručio Novaku: "Trebalo bi da nam najavi kad ide u penziju"

Telegraf pre 20 dana
Posle poraza Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona ponovo su se pojavile spekulacije o tome koliko će još najbolji srpski teniser igrati na najvećoj sceni. Dok jedni smatraju da je vreme za kraj, legendarni australijski teniser Pat Keš ima potpuno… »
„I sa 39 godina iz Đokovića i dalje izbija veličina“

„I sa 39 godina iz Đokovića i dalje izbija veličina“

Sport klub pre 20 dana
Nekadašnji prvi teniser sveta i četvorostruki Grend slem šampion Džim Kurijer smatra da Novak Đoković, uprkos porazu od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona, i dalje pripada samom vrhu svetskog tenisa. Sponzor izveštavanja sa Wimbledona Mozzart. Važno je… »
"Novače, blagosloveni smo što zajedno idemo dalje": Jelena se dirljivim snimkom oglasila sa Vimbldona

"Novače, blagosloveni smo što zajedno idemo dalje": Jelena se dirljivim snimkom oglasila sa Vimbldona

Mondo pre 20 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković završio je takmičenje na Vimbldonu porazom u polufinalu protiv Janika Sinera (3.0), a nakon meča imao je nekoliko izjava koje će se pamtiti. Govorio je da mu nije potreban dodatni pritisak, da je karijera… »
Zverev pred podvigom kakav nema ni velika trojka

Zverev pred podvigom kakav nema ni velika trojka

Sport klub pre 20 dana
Do pre pet nedelja Aleksander Zverev je imao negativno mesto u istoriji – bio je jedan od dvojice tenisera koji su odigrali najviše finala na gren slemovima, ali nisu nijedan osvojili. Delio je ovu „čast„ sa Kasperom Rudom. Sponzor izveštavanja sa… »
"Đoković je bolji u svom poslu nego što će ta osoba ikada biti u svom": Amerikanac odgovorio Novakovim kritičarima

"Đoković je bolji u svom poslu nego što će ta osoba ikada biti u svom": Amerikanac odgovorio Novakovim kritičarima

Nova pre 20 dana
Endi Rodik, bivši prvi teniser sveta, odgovorio je svim kritičarima Novaka Đokovića, najboljeg srpskog tenisera. Đoković je zaustavljen u polufinalu Vimbldona od strane Janika Sinera rezultatom 6:4, 6:4, 6:4. Đokovićeve partije ostavile su jak utisak na… »
Novak igra jer mu je prelepo u tenisu, treba da igra dok njegova porodica uživa u putovanjima: Veliki šampion objasnio kako…

Novak igra jer mu je prelepo u tenisu, treba da igra dok njegova porodica uživa u putovanjima: Veliki šampion objasnio kako…

Hot sport pre 20 dana
Prilično je jasno da je sada primarno uživanje! Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik žestoko je stao u odbranu Novaka Đokovića nakon njegove eliminacije u polufinalu Vimbldona, poručivši da niko nema pravo da srpskom asu određuje kada bi trebalo da… »
Đoković posle poraza od Sinera: Vidimo se uskoro

Đoković posle poraza od Sinera: Vidimo se uskoro

RTS pre 20 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković oglasio se na Instagramu dan nakon poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera, zahvalivši se navijačima na podršci i uputivši čestitke svom protivniku. Đoković je poslao poruku zahvalnosti, a objava je usledila… »
Novak se oglasio na društvenim mrežama: Posle ovoga je jasno da li mu je ovo bio poslednji Vimbldon

Novak se oglasio na društvenim mrežama: Posle ovoga je jasno da li mu je ovo bio poslednji Vimbldon

Nova pre 20 dana
Novak Đoković je u petak posle tri seta eliminisan u polufinalu Vimbldona. Srpski teniser je sva tri seta izgubio sa 6:4 uz po jedan brejk rivala, a kao i mnogo puta u u poslednje vreme svi su se zapitali da li mu je to bio i poslednji nastup na najvećem… »
Novak Đoković se oprostio od Vimbldona: "Ostao sam bez reči"

Novak Đoković se oprostio od Vimbldona: "Ostao sam bez reči"

Mondo pre 20 dana
Novak Đoković prvi put se oglasio na društvenim mrežama posle poraza od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona. Zahvalio se turniru i uputio velike reči na račun svog rivala. "Vimbldone, ostao sam bez reči. Još dve neverovatne nedelje na terenima… »
Bivši 1. reket sveta se oglasio zbog Đokovića i poslao brutalnu poruku: "Idioti, umuknite! Znam da će sada..."

Bivši 1. reket sveta se oglasio zbog Đokovića i poslao brutalnu poruku: "Idioti, umuknite! Znam da će sada..."

Telegraf pre 20 dana
Iako je u polufinalu Vimbldona zaustavljen od strane Janika Sinera, Novak Đoković je još jednom pokazao svetu zašto je hodajuća legenda. Čak i u svojoj 39. godini, Srbin je fascinirao planetu epskom pobedom nad Feliksom Ože-Alijasimom, koja je trajala… »
Oglasio se Novak Đoković posle poraza u polufinalu Vimbldona, posebne reči imao je za Janika Sinera

Oglasio se Novak Đoković posle poraza u polufinalu Vimbldona, posebne reči imao je za Janika Sinera

Telegraf pre 20 dana
Najbolji srpski teniser i igrač današnjice, Novak Đoković nažalost je poražen u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera iz Italije u tri seta (4:6, 4:6, 4:6), tako da je ostao bez šanse da se bori za novi Grend slem trofej. Umesto njega, u finalu su se… »
Viško: Uveren sam da bi Novak pobedio Zvereva u finalu

Viško: Uveren sam da bi Novak pobedio Zvereva u finalu

Sport klub pre 20 dana
Nebojša Višković, koji je u Londonu sa ekipom Sport kluba, posvetio se analizi poraza Novaka Đokovića od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona i vratio se priči o osvajanju 25. gren slema. „U ovoj situaciji ne možemo da ne posmatramo ovaj meč iz ugla… »
Endi Rodik: "Neka Novak vidi sa porodicom, jedna stvar se promenila"

Endi Rodik: "Neka Novak vidi sa porodicom, jedna stvar se promenila"

Mondo pre 20 dana
Bivši američki teniser Endi Rodik (43) rekao je da niko ne bi trebalo da požuruje Novaka Đokovića da ide u penziju, niti da je vreme za to. Dan posle glatkog Đokovićevog poraza u polufinalu Vimbldona protiv Janika Sinera, nekadašnji "Broj jedan" je rekao… »
Kad shvatiš da se bliži kraj: Novak je prvi put naglas rekao…

Kad shvatiš da se bliži kraj: Novak je prvi put naglas rekao…

Sport klub pre 20 dana
Meč je bio takav da se nema mnogo šta analizirati. Janik Siner pobedio je Novaka Đokovića sa 6:4, 6:4, 6:4 u polufinalu Vimbldona. Sponzor izveštavanja sa Wimbledona Mozzart. Važno je s kim igraš! Na terenu se nije dogodilo nešto što već nismo videli… »
"Đoković nije delovao slomljen - bolji je u svom poslu nego što ćete vi ikada biti"

"Đoković nije delovao slomljen - bolji je u svom poslu nego što ćete vi ikada biti"

B92 pre 20 dana
Nekadašnji najbolji teniser sveta Endi Rodik stao je u odbranu Novaka Đokovića, spram onih koji smatraju da je njegovo vreme prošlo. Novak Đoković još jednom je pokazao da i u 39. godini može da se nosi sa najboljim teniserima sveta, a njegove partije na… »
Đoković posle poraza od Sinera: Ne znam šta sam mogao drugačije, bio je za jedan nivo bolji od mene

Đoković posle poraza od Sinera: Ne znam šta sam mogao drugačije, bio je za jedan nivo bolji od mene

Newsmax Balkans pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle poraza od Italijana Janika Sinera u polufinalu Vimbldona da nije imao mnogo prostora da promeni tok meča i priznao da je njegov rival bio bolji u svim segmentima igre. Đoković je izgubio od Sinera u tri seta… »
Zašto Novak Đoković ne sme još u penziju: Udario ga "brzi voz" na Vimbldonu, ali to kraj nije ni blizu

Zašto Novak Đoković ne sme još u penziju: Udario ga "brzi voz" na Vimbldonu, ali to kraj nije ni blizu

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković je u isto vreme bio i blizu i daleko od finala Vimbldona. Stao je na pretposlednjem koraku do 25. grend slem pehara. Na tom putu ga je zaustavio Janik Siner koji će u nedelju igrati protiv Saše Zvereva za titulu (6:4, 6:4, 6:4). Lako je… »
(VIDEO) Evo kad Novak oseća da mu je 39 godina: To me izluđuje!

(VIDEO) Evo kad Novak oseća da mu je 39 godina: To me izluđuje!

Sport klub pre 21 dana
Nikada kao posle poraza od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona nije Novak Đoković govorio o tome koliko ga godine i biologija ograničavaju. Sponzor izveštavanja sa Wimbledona Mozzart. Važno je s kim igraš! U engleskom delu konferencije za medije, kada… »
Nedovoljno snage za veći podvig

Nedovoljno snage za veći podvig

Politika pre 21 dana
Polufinale: Siner – Đoković 6:4, 6:4, 6:4. Drugu godinu u nizu, na istom terenu, u istoj fazi takmičenja Novak Đoković nije imao pravi odgovor i rešenje. Drugu sezonu zaredom ostao je bez plasmana u finale Vimbldona. Vlasnik 24 grend slem trofeja nije… »
Đokovića pitali o Sineru, njegov odgovor nasmejao sve na konferenciji

Đokovića pitali o Sineru, njegov odgovor nasmejao sve na konferenciji

Telegraf pre 21 dana
Teniski GOAT Novak Đoković završio je učešće na Vimbldonu u polufinalu, nakon ubedljivog poraza od Janika Sinera rezultatom 3:0 u setovima. Iako je poraz bio težak, Novak je na konferenciji za medije pokazao veličinu, a jednim odgovorom uspeo je čak i da… »
"Novače, hvala ti što si mi stariji brat": Marko Đoković poslao Noletu dirljivu poruku

"Novače, hvala ti što si mi stariji brat": Marko Đoković poslao Noletu dirljivu poruku

Mondo pre 21 dana
Novaku Đokoviću podršku je pružio Marko Đoković, oglasivši se posle Noletovog bolnog poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera. Dok su svi pratili koliko je Đokoviću bilo teško jer je izgubio u tri seta (4:6, 4:6, 4:6), Marko se oglasio emotivnom… »
"Novače, zašto još igraš tenis?": Đoković otvorio dušu o svom prokletstvu

"Novače, zašto još igraš tenis?": Đoković otvorio dušu o svom prokletstvu

Mondo pre 21 dana
Novak Đoković zaustavljen je na korak od finala Vimbldona. U polufinalu trećeg grend slema sezone poražen je od Janika Sinera (6:4, 6:4, 6:4). Nije mu toliko teško pao poraz, pošto je i sam priznao da je rival jednostavno bio mnogo bolji i da nije mogao… »
Novak Đoković, ponos nacije i porodice

Novak Đoković, ponos nacije i porodice

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Vimbldona, možda više nikada i neće igrati nijedan meč za trofeje na gren slemovima, ali njegov legat će i pored toga biti nestvarno veliki. Sponzor izveštavanja sa Wimbledona Mozzart. Važno je s kim igraš… »
Oglasio se Marko Đoković emotivnom porukom za Novaka, objavio sliku sa posebnog mesta

Oglasio se Marko Đoković emotivnom porukom za Novaka, objavio sliku sa posebnog mesta

Nova pre 21 dana
Novak Đoković je i na ovogodišnjem Vimbldonu nastavio da pomera granice ljudskih mogućnosti i ispisuje najlepše stranice teniske istorije sa nepunih 40 godina života. Ipak, pored svih nemogućih rekorda, pehara i sportske slave, ono što je najvećem ikada… »
Marko Đoković uputio nikad emotivnije reči Novaku, tu su i važne fotke: "Skoro ti je 40..."

Marko Đoković uputio nikad emotivnije reči Novaku, tu su i važne fotke: "Skoro ti je 40..."

Telegraf pre 21 dana
Novak Đoković je i na ovom Vimbldonu nastavio da ispisuje istoriju tenisa sa nepunih 40 godina, ali pored svih rekorda i trofeja, ono što mu je oduvek bilo najvažnije jeste porodica. Upravo je odatle stigla poruka koja je privukla ogromnu pažnju –… »
Mari: Da nije bilo velike trojke, više bih pobeđivao, ali…

Mari: Da nije bilo velike trojke, više bih pobeđivao, ali…

Sport klub pre 21 dana
Velika trojka je samlela celu jednu generaciju, mnogo je tenisera koji bi imali daleko bolje karijere da nije bilo najuspešnijih šampiona u istoriji, a među njima najviše prava da se žali ima Endi Mari. Sponzor izveštavanja sa Wimbledona Mozzart. Važno… »
„Malo je počelo to da me nervira“: Đoković govorio o pitanjima koja ga opterećuju i otkrio da želi da se vrati na Vimbldon…

„Malo je počelo to da me nervira“: Đoković govorio o pitanjima koja ga opterećuju i otkrio da želi da se vrati na Vimbldon…

Danas pre 21 dana
Novak Đoković je posle dva sata i 21 minuta igre na Centralnom terenu Vimbldona izgubio od Janika Sinera u polufinalu maksimalnim rezultatom 3:0. Na konferenciji za medije posle meča je istakao da ga je rival potpuno nadigrao. – Nisam mogao mnogo da… »
Novak Đoković pao u polufinalu Vimbldona, Siner delovao kao zid

Novak Đoković pao u polufinalu Vimbldona, Siner delovao kao zid

Danas pre 21 dana
Janik Siner igraće finale Vimbldona, a Novak Đoković morao je da ‘položi oružje’ pred raspoloženim italijanskim teniserom. Posle tri seta (6:4, 6:4, 6:4) i gotovo dva i po sata borbe, Italijan je potvrdio da je smena generacija u svetskom teniskom vrhu u… »

Vesti dana »