Povezane vesti

Zverev pred podvigom kakav nema ni velika trojka

Zverev pred podvigom kakav nema ni velika trojka

Sport klub pre 1 sat
Do pre pet nedelja Aleksander Zverev je imao negativno mesto u istoriji – bio je jedan od dvojice tenisera koji su odigrali najviše finala na gren slemovima, ali nisu nijedan osvojili. Delio je ovu „čast„ sa Kasperom Rudom. Sponzor izveštavanja sa… »
"Novače, blagosloveni smo što zajedno idemo dalje": Jelena se dirljivim snimkom oglasila sa Vimbldona

"Novače, blagosloveni smo što zajedno idemo dalje": Jelena se dirljivim snimkom oglasila sa Vimbldona

Mondo pre 42 minuta
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković završio je takmičenje na Vimbldonu porazom u polufinalu protiv Janika Sinera (3.0), a nakon meča imao je nekoliko izjava koje će se pamtiti. Govorio je da mu nije potreban dodatni pritisak, da je karijera… »
„I sa 39 godina iz Đokovića i dalje izbija veličina“

„I sa 39 godina iz Đokovića i dalje izbija veličina“

Sport klub pre 1 sat
Nekadašnji prvi teniser sveta i četvorostruki Grend slem šampion Džim Kurijer smatra da Novak Đoković, uprkos porazu od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona, i dalje pripada samom vrhu svetskog tenisa. Sponzor izveštavanja sa Wimbledona Mozzart. Važno je… »
"Đoković je bolji u svom poslu nego što će ta osoba ikada biti u svom": Amerikanac odgovorio Novakovim kritičarima

"Đoković je bolji u svom poslu nego što će ta osoba ikada biti u svom": Amerikanac odgovorio Novakovim kritičarima

Nova pre 2 sata
Endi Rodik, bivši prvi teniser sveta, odgovorio je svim kritičarima Novaka Đokovića, najboljeg srpskog tenisera. Đoković je zaustavljen u polufinalu Vimbldona od strane Janika Sinera rezultatom 6:4, 6:4, 6:4. Đokovićeve partije ostavile su jak utisak na… »
Novak igra jer mu je prelepo u tenisu, treba da igra dok njegova porodica uživa u putovanjima: Veliki šampion objasnio kako…

Novak igra jer mu je prelepo u tenisu, treba da igra dok njegova porodica uživa u putovanjima: Veliki šampion objasnio kako…

Hot sport pre 2 sata
Prilično je jasno da je sada primarno uživanje! Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik žestoko je stao u odbranu Novaka Đokovića nakon njegove eliminacije u polufinalu Vimbldona, poručivši da niko nema pravo da srpskom asu određuje kada bi trebalo da… »
Đoković posle poraza od Sinera: Vidimo se uskoro

Đoković posle poraza od Sinera: Vidimo se uskoro

RTS pre 3 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković oglasio se na Instagramu dan nakon poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera, zahvalivši se navijačima na podršci i uputivši čestitke svom protivniku. Đoković je poslao poruku zahvalnosti, a objava je usledila… »
Novak Đoković se oprostio od Vimbldona: "Ostao sam bez reči"

Novak Đoković se oprostio od Vimbldona: "Ostao sam bez reči"

Mondo pre 2 sata
Novak Đoković prvi put se oglasio na društvenim mrežama posle poraza od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona. Zahvalio se turniru i uputio velike reči na račun svog rivala. "Vimbldone, ostao sam bez reči. Još dve neverovatne nedelje na terenima… »
Novak se oglasio na društvenim mrežama: Posle ovoga je jasno da li mu je ovo bio poslednji Vimbldon

Novak se oglasio na društvenim mrežama: Posle ovoga je jasno da li mu je ovo bio poslednji Vimbldon

Nova pre 2 sata
Novak Đoković je u petak posle tri seta eliminisan u polufinalu Vimbldona. Srpski teniser je sva tri seta izgubio sa 6:4 uz po jedan brejk rivala, a kao i mnogo puta u u poslednje vreme svi su se zapitali da li mu je to bio i poslednji nastup na najvećem… »
Bivši 1. reket sveta se oglasio zbog Đokovića i poslao brutalnu poruku: "Idioti, umuknite! Znam da će sada..."

Bivši 1. reket sveta se oglasio zbog Đokovića i poslao brutalnu poruku: "Idioti, umuknite! Znam da će sada..."

Telegraf pre 3 sata
Iako je u polufinalu Vimbldona zaustavljen od strane Janika Sinera, Novak Đoković je još jednom pokazao svetu zašto je hodajuća legenda. Čak i u svojoj 39. godini, Srbin je fascinirao planetu epskom pobedom nad Feliksom Ože-Alijasimom, koja je trajala… »
Oglasio se Novak Đoković posle poraza u polufinalu Vimbldona, posebne reči imao je za Janika Sinera

Oglasio se Novak Đoković posle poraza u polufinalu Vimbldona, posebne reči imao je za Janika Sinera

Telegraf pre 2 sata
Najbolji srpski teniser i igrač današnjice, Novak Đoković nažalost je poražen u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera iz Italije u tri seta (4:6, 4:6, 4:6), tako da je ostao bez šanse da se bori za novi Grend slem trofej. Umesto njega, u finalu su se… »
Endi Rodik: "Neka Novak vidi sa porodicom, jedna stvar se promenila"

Endi Rodik: "Neka Novak vidi sa porodicom, jedna stvar se promenila"

Mondo pre 3 sata
Bivši američki teniser Endi Rodik (43) rekao je da niko ne bi trebalo da požuruje Novaka Đokovića da ide u penziju, niti da je vreme za to. Dan posle glatkog Đokovićevog poraza u polufinalu Vimbldona protiv Janika Sinera, nekadašnji "Broj jedan" je rekao… »
Viško: Uveren sam da bi Novak pobedio Zvereva u finalu

Viško: Uveren sam da bi Novak pobedio Zvereva u finalu

Sport klub pre 4 sati
Nebojša Višković, koji je u Londonu sa ekipom Sport kluba, posvetio se analizi poraza Novaka Đokovića od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona i vratio se priči o osvajanju 25. gren slema. „U ovoj situaciji ne možemo da ne posmatramo ovaj meč iz ugla… »
Kad shvatiš da se bliži kraj: Novak je prvi put naglas rekao…

Kad shvatiš da se bliži kraj: Novak je prvi put naglas rekao…

Sport klub pre 5 sati
Meč je bio takav da se nema mnogo šta analizirati. Janik Siner pobedio je Novaka Đokovića sa 6:4, 6:4, 6:4 u polufinalu Vimbldona. Sponzor izveštavanja sa Wimbledona Mozzart. Važno je s kim igraš! Na terenu se nije dogodilo nešto što već nismo videli… »
"Đoković nije delovao slomljen - bolji je u svom poslu nego što ćete vi ikada biti"

"Đoković nije delovao slomljen - bolji je u svom poslu nego što ćete vi ikada biti"

B92 pre 4 sati
Nekadašnji najbolji teniser sveta Endi Rodik stao je u odbranu Novaka Đokovića, spram onih koji smatraju da je njegovo vreme prošlo. Novak Đoković još jednom je pokazao da i u 39. godini može da se nosi sa najboljim teniserima sveta, a njegove partije na… »
Đoković posle poraza od Sinera: Ne znam šta sam mogao drugačije, bio je za jedan nivo bolji od mene

Đoković posle poraza od Sinera: Ne znam šta sam mogao drugačije, bio je za jedan nivo bolji od mene

Newsmax Balkans pre 6 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle poraza od Italijana Janika Sinera u polufinalu Vimbldona da nije imao mnogo prostora da promeni tok meča i priznao da je njegov rival bio bolji u svim segmentima igre. Đoković je izgubio od Sinera u tri seta… »
(VIDEO) Evo kad Novak oseća da mu je 39 godina: To me izluđuje!

(VIDEO) Evo kad Novak oseća da mu je 39 godina: To me izluđuje!

Sport klub pre 7 sati
Nikada kao posle poraza od Janika Sinera u polufinalu Vimbldona nije Novak Đoković govorio o tome koliko ga godine i biologija ograničavaju. Sponzor izveštavanja sa Wimbledona Mozzart. Važno je s kim igraš! U engleskom delu konferencije za medije, kada… »
Zašto Novak Đoković ne sme još u penziju: Udario ga "brzi voz" na Vimbldonu, ali to kraj nije ni blizu

Zašto Novak Đoković ne sme još u penziju: Udario ga "brzi voz" na Vimbldonu, ali to kraj nije ni blizu

Mondo pre 7 sati
Novak Đoković je u isto vreme bio i blizu i daleko od finala Vimbldona. Stao je na pretposlednjem koraku do 25. grend slem pehara. Na tom putu ga je zaustavio Janik Siner koji će u nedelju igrati protiv Saše Zvereva za titulu (6:4, 6:4, 6:4). Lako je… »
Nedovoljno snage za veći podvig

Nedovoljno snage za veći podvig

Politika pre 7 sati
Polufinale: Siner – Đoković 6:4, 6:4, 6:4. Drugu godinu u nizu, na istom terenu, u istoj fazi takmičenja Novak Đoković nije imao pravi odgovor i rešenje. Drugu sezonu zaredom ostao je bez plasmana u finale Vimbldona. Vlasnik 24 grend slem trofeja nije… »
Đokovića pitali o Sineru, njegov odgovor nasmejao sve na konferenciji

Đokovića pitali o Sineru, njegov odgovor nasmejao sve na konferenciji

Telegraf pre 6 sati
Teniski GOAT Novak Đoković završio je učešće na Vimbldonu u polufinalu, nakon ubedljivog poraza od Janika Sinera rezultatom 3:0 u setovima. Iako je poraz bio težak, Novak je na konferenciji za medije pokazao veličinu, a jednim odgovorom uspeo je čak i da… »
"Novače, hvala ti što si mi stariji brat": Marko Đoković poslao Noletu dirljivu poruku

"Novače, hvala ti što si mi stariji brat": Marko Đoković poslao Noletu dirljivu poruku

Mondo pre 7 sati
Novaku Đokoviću podršku je pružio Marko Đoković, oglasivši se posle Noletovog bolnog poraza u polufinalu Vimbldona od Janika Sinera. Dok su svi pratili koliko je Đokoviću bilo teško jer je izgubio u tri seta (4:6, 4:6, 4:6), Marko se oglasio emotivnom… »
Novak Đoković, ponos nacije i porodice

Novak Đoković, ponos nacije i porodice

Sport klub pre 9 sati
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Vimbldona, možda više nikada i neće igrati nijedan meč za trofeje na gren slemovima, ali njegov legat će i pored toga biti nestvarno veliki. Sponzor izveštavanja sa Wimbledona Mozzart. Važno je s kim igraš… »
Oglasio se Marko Đoković emotivnom porukom za Novaka, objavio sliku sa posebnog mesta

Oglasio se Marko Đoković emotivnom porukom za Novaka, objavio sliku sa posebnog mesta

Nova pre 8 sati
Novak Đoković je i na ovogodišnjem Vimbldonu nastavio da pomera granice ljudskih mogućnosti i ispisuje najlepše stranice teniske istorije sa nepunih 40 godina života. Ipak, pored svih nemogućih rekorda, pehara i sportske slave, ono što je najvećem ikada… »
"Novače, zašto još igraš tenis?": Đoković otvorio dušu o svom prokletstvu

"Novače, zašto još igraš tenis?": Đoković otvorio dušu o svom prokletstvu

Mondo pre 9 sati
Novak Đoković zaustavljen je na korak od finala Vimbldona. U polufinalu trećeg grend slema sezone poražen je od Janika Sinera (6:4, 6:4, 6:4). Nije mu toliko teško pao poraz, pošto je i sam priznao da je rival jednostavno bio mnogo bolji i da nije mogao… »
Marko Đoković uputio nikad emotivnije reči Novaku, tu su i važne fotke: "Skoro ti je 40..."

Marko Đoković uputio nikad emotivnije reči Novaku, tu su i važne fotke: "Skoro ti je 40..."

Telegraf pre 9 sati
Novak Đoković je i na ovom Vimbldonu nastavio da ispisuje istoriju tenisa sa nepunih 40 godina, ali pored svih rekorda i trofeja, ono što mu je oduvek bilo najvažnije jeste porodica. Upravo je odatle stigla poruka koja je privukla ogromnu pažnju –… »
Mari: Da nije bilo velike trojke, više bih pobeđivao, ali…

Mari: Da nije bilo velike trojke, više bih pobeđivao, ali…

Sport klub pre 9 sati
Velika trojka je samlela celu jednu generaciju, mnogo je tenisera koji bi imali daleko bolje karijere da nije bilo najuspešnijih šampiona u istoriji, a među njima najviše prava da se žali ima Endi Mari. Sponzor izveštavanja sa Wimbledona Mozzart. Važno… »
„Malo je počelo to da me nervira“: Đoković govorio o pitanjima koja ga opterećuju i otkrio da želi da se vrati na Vimbldon…

„Malo je počelo to da me nervira“: Đoković govorio o pitanjima koja ga opterećuju i otkrio da želi da se vrati na Vimbldon…

Danas pre 19 sati
Novak Đoković je posle dva sata i 21 minuta igre na Centralnom terenu Vimbldona izgubio od Janika Sinera u polufinalu maksimalnim rezultatom 3:0. Na konferenciji za medije posle meča je istakao da ga je rival potpuno nadigrao. – Nisam mogao mnogo da… »
Novak Đoković pao u polufinalu Vimbldona, Siner delovao kao zid

Novak Đoković pao u polufinalu Vimbldona, Siner delovao kao zid

Danas pre 20 sati
Janik Siner igraće finale Vimbldona, a Novak Đoković morao je da ‘položi oružje’ pred raspoloženim italijanskim teniserom. Posle tri seta (6:4, 6:4, 6:4) i gotovo dva i po sata borbe, Italijan je potvrdio da je smena generacija u svetskom teniskom vrhu u… »

Vesti dana »