Povezane vesti
"Unuk je dobio ime po meni" Prvo oglašavanje Lee Kiš nakon što je postala baka
Blic pre 15 minuta
Dečak je dobio ime Leo, u čast porodične tradicije - po pradedi i baki. Lea Kiš je postala baka kada se njena ćerka Sara Mia Jokić porodila Voditeljka Lea Kiš ima ogroman razlog za slavlje jer se njena ćerka Sara Mia Jokić 24. jula porodila i na svet… »
Porodila se ćerka Lee Kiš: Sara Mia podelila sliku iz porodilišta, sinu dala moćno ime od tri slova
Blic pre 2 sata
Lee Kiš je snažno emotivno doživela vest o unuku i bila je zadužena za otkrivanje pola bebe. Ime Leo potiče od grčkog i latinskog i znači 'lav', simbolizuje hrabrost i snagu. Sara Mia Jokić, ćerka Lee Kiš, porodila se pre dva dana i na svet donela sina… »
(Foto) Ovo je zgodni pilot za kog se udala posle mesec dana ćerka Lee Kiš njemu je rodila sina
Blic pre 6 sati
Sara Mia Jokić rodila je sina Lea 24. jula i srećnu vest sa javnošću podelila nakon dva dana. Sa suprugom Brankom Milojevićem, pilotom Vojske Srbije, venčala se posle samo mesec i po dana veze. Ćerka Lee Kiš, Sara Mia Jokić 24. jula na svet je donela… »
"Unuk je dobio ime po meni": Lea Kiš postala baka, otkrila detalje ćerkinog porođaja
Mondo pre 6 sati
Sara Mia Jokić, ćerka Lee Kiš se porodila 24. jula i na svet donela dečaka kom su ponosni roditelji dali ime Leo. Njena majka Lea Kiš je otkrila kako se oseća sada kada je dobila unuče. - Kao i svaka baka, bilo je tenzije, sad imam duplu brigu, ali sam… »
"Unuk je dobio ime po meni": Prvo oglašavanje Lee Kiš nakon što je postala baka
Nova pre 7 sati
Voditeljka Lea Kiš ima veliki razlog za slavlje, jer je njena ćerka Sara Mia Jokić 24. jula na svet donela dečaka. Ponosna baka nije krila sreću, a sada je otkrila prve utiske nakon dolaska unuka, detalje sa porođaja, ali i emotivnu priču iza njegovog… »
"Unuk je dobio ime po meni" Prvo oglašavanje Lee Kiš za Kurir nakon najlepših vesti! Voditeljka sija od sreće: To je naša…
Kurir pre 8 sati
Sara Mia Jokić, ćerka Lee Kiš se porodila 24. jula i na svet donela dečaka kom su ponosni roditelji dali ime Leo. Zbog toga smo pozvali Leu, koja nam je otkrila kako su mama i beba, ali i kako se ona oseća sada kada je dobila unuče. - Kao i svaka baka… »
Ovo je zet Lee Kiš? Oženio se Sarom posle mesec dana veze, a evo kako izgleda: Tradicija se nastavlja
Kurir pre 8 sati
Ćerka Lee Kiš, Sara Mia Jokić je na svet donela zdravog dečaka Lea, a dobila ga je iz ljubavi sa svojim suprugom, pilotom Brankom Milojevićem. Njihov brak se u jednom momentu našao u centru pažnje javnosti, nakon što su se venčali posle mesec i po dana… »
"Unuk je dobio ime po meni" Prvo oglašavanje Lee Kiš nakon što je postala baka: "Bilo je tenzije..."
Telegraf pre 8 sati
Voditeljka Lea Kiš ima veliki razlog za slavlje, jer je njena ćerka Sara Mia Jokić 24. jula na svet donela dečaka. Ponosna baka nije krila sreću, a sada je otkrila prve utiske nakon dolaska unuka, detalje sa porođaja, ali i emotivnu priču iza njegovog… »
Udala se za pilota posle samo mesec dana veze: Ovo je muž ćerke Lee Kiš, kojem je rodila sina
Telegraf pre 8 sati
Ćerka voditeljke Lee Kiš, Sara Mia Jokić, porodila se 24. jula i na svet donela sina kome su ona i suprug Branko Milojević dali ime Leo. Ponosna mama srećnu vest podelila je sa javnošću dva dana kasnije, a čestitke povodom rođenja naslednika ne prestaju… »
"Postati baka za mene nije samo nova uloga" Lea Kiš dobila unuka, a ovako je reagovala kada je čula da joj je ćerka trudna
Blic pre 9 sati
Voditeljka Lea Kiš postala je baka po prvi put u 58. godini kada je njena ćerka Sara Mia Jokić rodila sina Lea. Lea Kiš je veoma emotivno doživela vest o trudnoći ćerke, ističući da je postati baka potpuno novo životno iskustvo. Voditeljka Lea Kiš… »
Udala se za pilota posle mesec dana veze: Evo kako izgleda suprug Sare Mie Jokić (foto)
Mondo pre 10 sati
Ćerka voditeljke Lee Kiš, Sara Mia Jokić, porodila se danas i na svet donela sina Lea. Sara se krajem avgusta prošle godine udala se za svog partnera pilota, Branka Milojevića, sa kojim je prethodno bila samo mesec i po dana u vezi. Naslednica srpske… »
Porodila se ćerka Lee Kiš: Ponosna mama objavila srećnu vest, otkrila i kako se sin zove
Mondo pre 9 sati
Ćerka Lee Kiš, krajem avgusta 2025. godine iznenadila je javnost kada je stala na "ludi kamen“ sa vojnim pilotom Brankom Milojevićem. Brak je sklopljen nakon samo mesec i po dana veze, a sada se par ostvario u najlepšoj ulozi. Sara je na Instagram… »
Porodila se ćerka Lee Kiš. Stupila u brak nakon mesec i po dana veze, sad podelila srećne vesti: Detetu dali ime moćnog…
Kurir pre 10 sati
Sara Mia Jokić, ćerka Lee Kiš, je prošle godine u avgustu stala na ludi kamen i rekla sudbonosno "da" vojnom pilotu Branku Milivojeviću. Oni su u brak stupili nakon samo mesec i po dana veze, a sada su u njihov dom stigle lepe vesti. Naime, Sara Mia je… »
Porodila se ćerka Lee Kiš: U brak stupila nakon mesec i po dana veze
Nova pre 9 sati
Lepe vesti su jutros ispunile dom ćerke Lee Kiš, Sare Mie Kojić, koja je postala mama. Sara Mia Jokić, ćerka Lee Kiš, je prošle godine u avgustu stala na ludi kamen i rekla sudbonosno "da" vojnom pilotu Branku Milivojeviću. Oni su u brak stupili nakon… »
Porodila se ćerka Lee Kiš! Mia dala nasledniku kratko i moćno ime, objavila sliku iz porodilišta
Telegraf pre 9 sati
Sara Mia Jokić, ćerka poznate voditeljke Lee Kiš, porodila se pre dva dana i na svet donela sina. Ponosni roditelji dečaku su dali ime Leo, a srećnu vest novopečena mama podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Sara Mia je objavila… »
Vesti dana »
Petoro alpinista iz BiH nastradalo tokom silaska sa ruskog vrha Elbrus na Kavkazu
RTV pre 4 satijoš 45 povezanih
Potvrđeno žarište boginja ovaca i koza na području Raške: eutanazirano 127 grla, oglasilo se Ministarstvo
Telegraf pre 6 satijoš 31 povezana
Sutra od 5 do 9 časova obustava rada na prelazima Severna Makedonija - Grčka
RTS pre 3 satajoš 21 povezana
Kosovska policija pretresala građane koji su došli na manastirsku slavu kod Prizrena
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih