U Knjaževcu još 450 kuća bez struje

U Knjaževcu još 450 kuća bez struje

Akter petak, 8. januar 2016.
U borbi sa posledicama ledene kiše, vetra i snežnih padavina na području Knjaževca, monterske ekipe iz Knjaževca pojačane su kolegama iz Zaječara, Bora i okolnih gradova
Još 450 domaćinstava u Knjaževcu i dalje nije snabdeveno električnom energijom, rečeno je Tanjugu u Elektroprivredi Srbije gde očekuju da će svaki kvar biti otklonjen u narednih nekoliko sati, pa će i ovi građani ponovo biti... »

EPS: U okolini Knjaževca 80 kuća bez struje

B92 petak, 8. januar 2016.
B92: EPS: U okolini Knjaževca 80 kuća bez struje
Beograd -- U okolini Knjaževca još oko 80 domaćinstava nema električnu energiju, ali se očekuje da će noćas svi potrošači dobiti struju.
To je rečeno agenciji Beta u Elektroprivredi Srbije. Kako navode u EPS-u, bez struje su još pojedina sela u okolini Knjaževca, ali će i u njima tokom narednih sati biti uspostavljeno redovno snabdevanje. Na terenu je danas bilo... »

U Knjaževcu bez struje 80 domova

RTV petak, 8. januar 2016.
RTV: U Knjaževcu bez struje 80 domova
BEOGRAD - Prema najnovijim informacijama iz Elektroprivrede Srbije još 80 domaćinstava iz Knjaževca i okoline nije snabdeveno električnom energijom, dok je jutros taj problem imalo oko 1.000 kuća.
Ekipe EPS-a već dva dana rade na otklanjanju kvara na mreži u ovom području, a situacija se u poslednja dva sata ubrzano menja. Kako je prethodno Tanjugu rečeno u EPS-u broj domaćinstava bez struje u tom kraju pao je na 450, a... »

Knjaževac: Svi danas dobijaju struju, čeka još oko 450 domaćinstava

Blic petak, 8. januar 2016.
Još 450 domaćinstava u Knjaževcu i dalje nije snabdeveno električnom energijom, rečeno je Tanjugu u Elektroprivredi Srbije gde očekuju da će svaki kvar biti otklonjen u narednih nekoliko sati, pa će i ovi građani ponovo biti snabdeveni.
Jutros je, poređenja radi, oko 1.000 kupaca iz ovog kraja bilo bez struje. - Očekujemo da će u narednih nekoliko sati sve biti rešeno. Na tome radi više od 30 ekipa i oko 100 montera - rečeno je Tanjugu u EPS-u. Zbog snega i... »

Knjaževac: Ekipe na terenu, još 1.000 potrošača bez struje

N1 Info petak, 8. januar 2016.
Elektroprivreda Srbije saopštila je da je u toku nоrmаlizаciја snаbdеvаnjа еlеktričnоm еnеrgiјоm nа pоdručјu Knjаžеvcа i da je u okolnim sеlimа trеnutnо na tеrеnu 30 еkipа s višе оd 100 mоntеrа, kako bi manje od 1.000 potrošača što pre dobilo struju.
"Rаdnici EPS-a dаnоnоćnо pоprаvlјајu kvаrоvе nа distributivnој mrеži nа vrlо nеpristupаčnim, plаninskim tеrеnimа i činе svе kаkо bi mаnjе оd 1.000 kupаcа dоbilо еlеktričnu еnеrgiјu štо prе", navodi se u saopštenju. EPS navodi da... »

Antić: Uveren da će svi u Knjaževcu dobiti struju do kraja dana

Novi magazin petak, 8. januar 2016.
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izrazio je danas uverenje da će do kraja dana svi potrošači u Knjaževcu dobiti struju.
"Ostali su zaseoci koji su udaljeni, u Knjaževcu postoji 1.000 kilometara različitih elektro-energetskih mreža na različitom naponu. Veliki deo posla je završen juče, danas ćemo imati oko stotinak, verujem da ćemo svaki kvar... »

U Knjaževcu bez struje oko 1000 potrošača

Alo petak, 8. januar 2016.
Alo: U Knjaževcu bez struje oko 1000 potrošača
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da je uveren da će danas biti rešeni svi problemi u opštini Knjaževac, gde je bez struje još 1000 potrošača. U Knjaževcu je proglašena vanredna situacija, javlja RTS.
"Mi smo sinoć negde oko 21 sat uspeli da broj onih koji nemaju električnu energiju svedemo na 1.000. Reč je o udaljenim planinskim selama, grad nijednog trenutka nije bio bez struja. Apsolutno sam uveren da će danas biti rešeni... »

Antić: Tokom dana kvarovi u Knjaževcu će biti otklonjeni

Politika petak, 8. januar 2016.
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da je uveren da će danas biti rešeni svi problemi u opštini Knjaževac, gde je bez struje još 1.000 potrošača. „Mi smo sinoć negde oko 21 sat uspeli da broj onih koji nemaju električnu energiju svedemo na 1.000. Reč je o udaljenim... »

Kvar Na Mreži: 1.000 potrošača u Knjaževcu i dalje nema struju

Kurir petak, 8. januar 2016.
BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da je uveren da će danas biti rešeni svi problemi u opštini Knjaževac, gde je bez struje još 1.000 potrošača.
"Mi smo sinoć negde oko 21 sat uspeli da broj onih koji nemaju električnu energiju svedemo na 1.000. Reč je o udaljenim planinskim selama, grad nijednog trenutka nije bio bez struja. Apsolutno sam uveren da će danas biti rešeni... »

"Kvarovi u Knjaževcu biće otklonjeni tokom dana"

B92 petak, 8. januar 2016.
B92: "Kvarovi u Knjaževcu biće otklonjeni tokom dana"
Beograd -- Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić kaže je da je uveren da će danas biti rešeni svi problemi u Knjaževac gde je bez struje još 1.000 potrošača.
"Mi smo sinoć negde oko 21 sat uspeli da broj onih koji nemaju električnu energiju svedemo na 1.000. Reč je o udaljenim planinskim selama, grad nijednog trenutka nije bio bez struja. Apsolutno sam uveren da će danas biti rešeni... »

Policija identificirala Chekatta Cherifa kao osumnjičenog za napad

Al Jazeera  pre 1 sat  još 27 povezanih

Požar u kući novinara u Vrčinu, pronađena čaura

RTS  pre 4 sata  još 23 povezane

MUP: Uhapšeno 10 osoba, među njima tri policijska službenika

Dnevnik  pre 4 sata  još 23 povezane

Zvezda - PSŽ: Častan oproštaj Zvezde od Lige šampiona

BBC News  pre 9 sati  još 36 povezanih

Konzervativci danas glasaju o nepoverenju Mej

RTV  pre 5 sati  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.