Povezane vesti

Poljski ministar odbrusio Nemcima: Moj deda se borio protiv nacista

Poljski ministar odbrusio Nemcima: Moj deda se borio protiv nacista

Vesti online 10.01.2016
Poljski ministar pravde Zbignjev Ziobro odbacio je danas kritike Evropske unije i komesara Gintera Etingera o poljskim medijskim propisima, pominjući i medijske slobode u Etingerovoj domovini Nemačkoj. Ziobro je doveo u pitanje i sam učinak Berlina u… »
Poljska odbacuje kritike EU

Poljska odbacuje kritike EU

Akter 10.01.2016
Poljski ministar pravde Zbignjev Ziobro danas je odbacio kritike Evropske unije i komesara Gintera Etingera o poljskim medijskim propisima pominjući i medijske slobode u Etingerovoj domovini Nemačkoj. Ziobro je doveo u pitanje i sam učinak Berlina u vezi… »
OŠTAR ODGOVOR POLjAKA KOMESARU EU: „Takve reči jednog Nemca izazivaju nam najgore…“

OŠTAR ODGOVOR POLjAKA KOMESARU EU: „Takve reči jednog Nemca izazivaju nam najgore…“

Pravda 10.01.2016
VARŠAVA – Poljski ministar pravde Zbignjev Ziobro danas je odbacio kritike Evropske unije i komesara Gintera Etingera o poljskim medijskim propisima pominjući i medijske slobode u Etingerovoj domovini Nemačkoj. Ziobro je doveo u pitanje i sam… »
Poljska odbacila kritike EU o medijskim propisima

Poljska odbacila kritike EU o medijskim propisima

Slobodna Evropa 10.01.2016
Poljski ministar pravde Zbignjev Ziobro odbacio je kritike Evropske unije i komesara Gintera Etingera o poljskim medijskim propisima pominjući i medijske slobode u Nemačkoj. Reči koje izgovori jedan nemački političar izazivaju najgore konotacije među… »
Poljski ministar pravde: Kritike Brisela su budalaština

Poljski ministar pravde: Kritike Brisela su budalaština

Blic 10.01.2016
Ministar pravde Poljske Zbignjev Zjobro odbacio je kao "budalaštinu" kritike evropskog komesara zbog novog poljskog zakona o medijima. Ministar Zjobro je u pismu komesaru EU Ginteru Etingeru postavio pitanje o medijskim slobodama Berlina i podsetio na… »

Vesti dana »