Povezane vesti
Otac Ranjene Policajke: Upozoravao sam MUP da Miloš namerava da ubije moju ćerku Milicu
Kurir 11.01.2016
Molio sam načelnika da mi pomogne jer je zet policajac najavio da će ubiti moje dete, ali on ništa nije uradio, kaže Milosav Kostić. BOGATIĆ - Više javno tužilaštvo u Šapcu pokrenulo je istragu protiv Miloša Tadića (28), policajca iz Bogatića, koji je u… »
PUCNjAVA U BOGATIĆU: Policajac ne progovara
Večernje novosti 10.01.2016
Više javno tužilaštvo u Šapcu donelo je naredbu za sprovođenje istrage protiv policajca Miloša Tadića (28), koji se tereti za krivično delo pokušaj ubistva. VIŠE javno tužilaštvo u Šapcu donelo je naredbu za sprovođenje istrage protiv policajca Miloša… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 52 minutajoš 29 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 47 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 37 minutajoš 21 povezana