Povezane vesti
Detalji stravičnog ubistva u domu zdravlja!
Mondo 14.01.2016
Vukašin Vilotić , koji je pre dva dana ubio medicinsku sestru u domu zdravlja u Šapcu, na saslušanju ispričao šta se događalo pre i posle zločina, ali samog trenutka ubistva se navodno ne seća. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Vilotić je… »
Ubica medicinske sestre iz Šapca: Znam samo gde sam kupio nož
Večernje novosti 13.01.2016
Vilotić na saslušanju za teško ubistvo Ljubinke Popović (57), izjavio: Iznervirao sam se, pa mi je "sinulo" da kupim sečivo u lokalnoj prodavnici. VUKAŠIN Vilotić (40), osumnjičen da je u Domu zdravlja u Šapcu zaklao medicinsku sestru Ljubinku… »
Mračna Prošlost: Ubica iz Doma zdravlja pre 12 godina uništio život druge medicinske sestre
Blic 13.01.2016
Vukašin Vilotić (40) koji je u utorak zaklao medicinsku sestru Ljubinku Popović (55) u Domu zdravlja u Šapcu 2004. godine kolima je usmrtio ćerku žene koja takođe radi kao medicinska sestra u ovom gradu. Kako „Blic“ saznaje, Vilotić je 2004… »
Vesti dana »

Makedonski tužilac: Uzrok tragedije u Kočanima nepoštovanje zakona i duboka sistemska korupcija
Insajder pre 46 minutajoš 23 povezane

Šta je još potrebno Da se zaustave laži? Šolakove medije i opoziciju ne zanima istina a glavni distributer potvrdio da nisu primenjeni ni zvučni top, ni vorteks
Kurir pre 52 minutajoš 14 povezanih

Denver bez Jokića nije ni za plej-in: Rutina Lejkersa nad Nagetsima! (video)
Hot sport pre 46 minutajoš 17 povezanih