Повезане вести
И ЈА САМ ДЕТЕ ИЗБЕГЛИЦЕ, ПА САМ ДАНАС ПРЕМИЈЕР: Ево шта је још Вучић у Давосу још рекао о мигрантима!
Телеграф 20.01.2016
Вучић је ово објавио на свом Твитеру, желећи да пошаље поруку да је наша земља спремна да учествује у решавању избегличке кризе, која се прошле године раширила и по Европи. Премијер Србије Александар Вучић поручио је, са… »
КО ЗНА ШТА БИ БИЛО БЕЗ АНГЕЛЕ МЕРКЕЛ: Српски премијер у Давосу бранио немачку канцеларку
Телеграф 20.01.2016
Нећу да учествујем у сваљивању кривице на Ангелу Меркел, макар био једини овде који ће да говори позитивно о њој, подвукао је Вучић. Србија је показала да може да буде поуздан партнер по питању мигрантске кризе, изјавио је… »
Вучић: Надам се решењу кризе избеглица, Меркел је много урадила и не треба је нападати
Бета видео 20.01.2016
ДАВОС - Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да верује да ће по питању миграторне кризе која ће бити главна тема скупе у Давосу Европа пронаћи заједнички именитељ и да не одобрава то што је ``постала мода да се критикује… »
Вести дана »

Снажан циклон доноси ветровито и нестабилно време са пљусковима, градом и олујним ветром у Србији
Наслови.аи пре 18 минутајош 78 повезаних

Цела естрада на 18.: Рођендану ћерке Саше матића Син супруге Саше Поповића држи жену за руку, а Бресквица са шлицем до кука (Видео)
Блиц пре 13 минутајош 26 повезаних

Влада Србије усвојила одлуку о повећању минималне зараде са 404 на 551 евро
Слободна Европа пре 3 сатајош 41 повезана

ФОТО Увредљиве поруке исписане на улазу у зграду у којој живи кошаркаш Никола Калинић
Радио 021 пре 1 сатјош 15 повезаних

Власти САД нашле оружје којим је убијен Трампов сарадник, за убицом и даље потрага
Недељник пре 28 минутајош 18 повезаних