Povezane vesti

I JA SAM DETE IZBEGLICE, PA SAM DANAS PREMIJER: Evo šta je još Vučić u Davosu još rekao o migrantima!

I JA SAM DETE IZBEGLICE, PA SAM DANAS PREMIJER: Evo šta je još Vučić u Davosu još rekao o migrantima!

Telegraf 20.01.2016
Vučić je ovo objavio na svom Tviteru, želeći da pošalje poruku da je naša zemlja spremna da učestvuje u rešavanju izbegličke krize, koja se prošle godine raširila i po Evropi. Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je, sa svetskog… »
KO ZNA ŠTA BI BILO BEZ ANGELE MERKEL: Srpski premijer u Davosu branio nemačku kancelarku

KO ZNA ŠTA BI BILO BEZ ANGELE MERKEL: Srpski premijer u Davosu branio nemačku kancelarku

Telegraf 20.01.2016
Neću da učestvujem u svaljivanju krivice na Angelu Merkel, makar bio jedini ovde koji će da govori pozitivno o njoj, podvukao je Vučić. Srbija je pokazala da može da bude pouzdan partner po pitanju migrantske krize, izjavio je danas premijer Srbije… »
Vučić: Nadam se rešenju krize izbeglica, Merkel je mnogo uradila i ne treba je napadati

Vučić: Nadam se rešenju krize izbeglica, Merkel je mnogo uradila i ne treba je napadati

Beta video 20.01.2016
DAVOS - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da veruje da će po pitanju migratorne krize koja će biti glavna tema skupe u Davosu Evropa pronaći zajednički imenitelj i da ne odobrava to što je ``postala moda da se kritikuje nemačka… »

Vesti dana »