Povezane vesti
Lagard nije sigurna u opstanak Šengena
Glas Amerike 23.01.2016
Direktorka Međunarodnog monetarnog fonda Kristin Lagard smatra da izbeglička kriza u Evropi preti da ugrozi Šengensku zonu, koja je visoko cenjena na tom kontinentu. Lagard je izjavila da je sve veći broj izbeglica u Evropi stavio Šengen na ozbiljan… »
Lagard upozorila da je zona šengena na prekretnici
Akter 23.01.2016
Direktorka Međunarodnog monetarnog fonda Kristin Lagard izjavila je danas da je izbeglička kriza dovela Evropu na prekretnicu i ugrožava jednu od najznačajnijih tekovina Evropske unije - zonu šengena. "Moj lični stav je da je presudno (rešiti)… »
Direktorka MMF Kristin Lagard: Izbeglička kriza ugrožava Šengen
Večernje novosti 23.01.2016
Izbeglička kriza ugrožava opstanak prostora Šengen, izjavila je danas u Davosu generalna direktorka Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristin Lagard. Izbeglička kriza ugrožava opstanak prostora Šengen, izjavila je danas u Davosu generalna… »
Direktorka Mmf Upozorava: Zona Šengena je na prekretnici!
Kurir 23.01.2016
DAVOS - Direktorka Međunarodnog monetarnog fonda Kristin Lagard izjavila je danas da je izbeglička kriza dovela Evropu na prekretnicu i ugrožava jednu od najznačajnijih tekovina Evropske unije - zonu šengena. "Moj lični stav je da je presudno… »
Vesti dana »
„Umro je dobri džin srpskog novinarstva, uvek pre vremena odlaze oni koji nam najviše trebaju“: Draža Petrović o smrti Teofila Pančića
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih
Nis zvanično zatražio odlaganje sankcija: Ovo je novi potez, zahtev podržale Vlade Srbije i Mađarske
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu odbio dijalog sa Vučićem
Al Jazeera pre 37 minutajoš 28 povezanih
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 4 satijoš 21 povezana