Povezane vesti
Otac Andrije Živkovića: Real nudio 15 miliona, tukao sam se sa Nađem
Vesti online 24.01.2016
Jovica Živković, otac fudbalera Partizana Andrije, uputio je otvoreno pismo u kome navodi da niko neće moći da ih ucenjuje oko odlaska i pozvao Upravu kluba da dostavi javnosti ugovor mladog igrača. Otac zlatnog orlića otkrio je da su nekadašnji… »
Otac Andrije Živkovića: Moj sin nije ničija ‘imovina’, prestanite da nas ucenjujete!
Hot sport 24.01.2016
Otac mladog fudbalera Partizana Andrije Živkovića, Jovica javnosti se obratio pismom koje je prosledio "Novostima" i zatražio da se prenese u celosti. HotSport će takođe pismo Jovice Živkovića preneti u celosti bez cenzure: Poštovani, Ovim… »
Otac Živkovića: Real odbijen, verovatno ostajemo
Mondo 24.01.2016
Otvoreno pismo Jovice Živkovića u kojem iznosi detalje vezane za problem nastao na relaciji Partizan - Andrija Živković. Imao fizički kontakt sa Albertom Nađom, Real Madrid nudio 15 miliona, velika šansa da Andrija produži ugovor... Jovica… »
Otvoreno Pismo: Otac Andrije Živkovića: Tukao sam se sa Nađom, zbog sina nam sada prete!
Sportal blic 24.01.2016
Jovica Živković, otac mladog Partizanovog asa Andrije Živkovića, uputio je otvoreno pismo javnosti, u kome je prilično oštrim rečima govorio o sadašnjoj upravi crno-belih, ali i nekim njenih bivšim članovima. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija… »
OBJAVLjENI UGOVORI MLADOG FUDBALERA Otac Andrije Živkovića: Ne dam na dete, niko ne može da nas ucenjuje!
Večernje novosti 24.01.2016
Detalji ugovora mladog fudbalera izašli u javnost. Odbio sam 15 miliona od Reala, pare nam nisu važne. Hoćemo da produžimo ugovor, ali da izbacimo treću stranu, da ostanu samo klub i igrač – poručuje Jovica. Povodom cele „sage“ oko Andrije… »
Vesti dana »
Novosadska opozicija: Đaci su zastali 15 minuta i prisustvovali najznačajnijem času iz morala i etike
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
Rojters o eksploziji kod Zubinog Potoka: Nema dokaza o umešanosti Beograda
Sputnik pre 47 minutajoš 55 povezanih
Mediji: Pobunjenici ušli u Alep – zatvoren aerodrom, blokirane saobraćajnice prema gradu
RTS pre 48 minutajoš 8 povezanih
Napad na Kijev, dejstvuje ukrajinska PVO; Rusija: Oboreno 11 dronova iznad Belgoroda i Crnog mora
RTS pre 48 minutajoš 10 povezanih