Povezane vesti
Dačić: Oteti srpski državljani dobro
RTS 01.02.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da su libijske službe obavestile Srbiju da su oteti srpski državljani u Libiji dobro. Ivica Dačić ističe da Srbija jedine informacije o otetima dobija od libijskih vlasti. "Mi imamo informacije samo od… »
Službe kažu da su oteti državljani Srbije dobro
Akter 01.02.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da libijske službe bezbednosti tvrde da je dvoje otetih službenika ambasade Srbije u toj zemlji dobro i da će slučaj biti brzo rešen. "Mi smo napravili odmah tim koji referiše premijeru Vučiću vezano… »
Dačić: Oteti srpski državljani su dobro
N1 Info 01.02.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da su libijske službe obavestile Srbiju da su oteti srpski državljani u Libiji dobro, ali da Srbija jedine informacije o njima dobija od libijskih vlasti. "Mi imamo informacije samo od libijskih službi… »
Dačić: Oteti državljani Srbije u Libiji su dobro
Slobodna Evropa 01.02.2016
Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su libijske službe obavijestile Srbiju da su oteti srpski državljani u Libiji dobro. "Mi imamo informacije samo od libijskih službi koje kažu da su oni dobro i da se nadaju da će to brzo… »
Vesti dana »

Vučić pozvao „blokadere“ na debatu i razgovor uz prenos na svim televizijama
Gradski portal 018 pre 21 minutajoš 64 povezane

Počelo je! Rhmz niže hitna upozorenja: Žestoko nevreme nezaustavljivo gazi ova tri dela Srbije, objavljena trasa najjačih oluja
Blic pre 1 minutjoš 65 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 52 povezane

Rival Srbije objavio najboljih 12 za eurobasket: Portugal odredio konačan spisak za prvenstvo kontinenta!
Kurir pre 26 minutajoš 39 povezanih

Granica za ulazak u „crvenu“ zonu potrošnje – sa 1.600 na 1.200 kWh mesečno
RTK pre 2 satajoš 20 povezanih