Povezane vesti

David Babunski Iz Prve Ruke: Brzo se adaptiram, osećam se kao kod svoje kuće! (VIDEO)

David Babunski Iz Prve Ruke: Brzo se adaptiram, osećam se kao kod svoje kuće! (VIDEO)

Hot sport 04.02.2016
– Sve je super i mnogo sam srećan. Saigrači, stručni štab i sportski radnici iz kluba prihvatili su me mnogo dobro i pomažu mi, tako da se osećam kao u svojoj kući. Ovde je metodologija rada i stil igre vrlo slični kao u Barseloni, tako da se… »
Babunski: Zvezdin stil me podseća na Barselonu

Babunski: Zvezdin stil me podseća na Barselonu

Sportal blic 04.02.2016
Novi fudbaler Crvene zvezde David Babunski rekao je da mu se način rada u klubu dopada jer podseća na Barselonu i da je siguran da će se vrlo brzo adaptirati. Foto: crvenazvezdafk / Twitter "Sve je super i mnogo sam srećan. Saigrači, strucni štab i… »
Babunski: U Zvezdi se trenira slično kao u Barseloni

Babunski: U Zvezdi se trenira slično kao u Barseloni

Večernje novosti 04.02.2016
Svi su me dobro prihvatili i pomažu mi da se osećam kao kod kuće. Mogu da igram levo krilo, iza špica i klasičnog veznog igrača - priča David. Vežbao je David Babunski sa najvećim zvezdama današnjice Lionelom Mesijem, Andreasom Inijestom… »
Babunski: "Radi se slično kao u Barseloni"

Babunski: "Radi se slično kao u Barseloni"

Sportske.net 04.02.2016
Makedonski internacionalac David Babunski kaže da se polako privikava na novu sredinu i da je metodologija rada i stil igre u Zvezdi sličan onom koji forsira Barselona. Novopečeni član fudbalskog kluba Crvena zvezda David Babunski preneo je svoje prve… »

Vesti dana »