Povezane vesti
Oko Alepa sve pršti,70.000 izbeglih ide ka Turskoj
Mondo 06.02.2016
Oko grada Alepa na severu Sirije vode se žestoki sukobi između vladinih i pobunjeničkih snaga zbog čega su desetine hiljada izbeglica krenule ka granici sa Turskom. Bi-Bi-Si navodi da su izbeglice provele noć između granice Sirije i Turske, koja je… »
Rusija da prestane da bombarduje žene i decu
Akter 06.02.2016
Američki državni sekretar Džon Keri zatražio je od Rusije da prekine kampanju bombardovanja u Siriji čije su, po njegovim rečima, žrtve žene i deca u velikom broju i da uspostavi prekid vatre u toj zemlji. "Rusija mi je nagovestila veoma direktno da je… »
Igra S Vatrom: Evo zbog čega je u toku pravi OKRŠAJ RUSIJE I AMERIKE
Blic 06.02.2016
Američki državni sekretar Džon Keri zatražio je od Rusije da prekine kampanju bombardovanja u Siriji čije su, po njegovim rečima, žrtve žene i deca u velikom broju i da uspostavi prekid vatre u toj zemlji. "Rusija mi je nagovestila veoma direktno da je… »
Keri: Rusija mi je stavila do znanja da želi prekid vatre u Siriji
Večernje novosti 05.02.2016
Američki državni sekretar Džon Keri pozvao je večeras Rusiju da obustavi bombardovanje civila i položaja sirijske opozicije i da uspostavi prekid vatre u toj zemlji. Američki državni sekretar Džon Keri pozvao je večeras Rusiju da obustavi bombardovanje… »
Vesti dana »

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 37 minutajoš 3 povezane

Igor Božić zahvalio građanima na podršci: Novinari N1 nastavljaju da rade profesionalno uprkos pritiscima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Uhapšen mladić iz Beograda koji je bacio ručnu bombu na lokal u kragujevačkom naselju Smolvil
Danas pre 9 satijoš 1 povezana