Povezane vesti
Oko Alepa sve pršti,70.000 izbeglih ide ka Turskoj
Mondo 06.02.2016
Oko grada Alepa na severu Sirije vode se žestoki sukobi između vladinih i pobunjeničkih snaga zbog čega su desetine hiljada izbeglica krenule ka granici sa Turskom. Bi-Bi-Si navodi da su izbeglice provele noć između granice Sirije i Turske, koja je… »
Rusija da prestane da bombarduje žene i decu
Akter 06.02.2016
Američki državni sekretar Džon Keri zatražio je od Rusije da prekine kampanju bombardovanja u Siriji čije su, po njegovim rečima, žrtve žene i deca u velikom broju i da uspostavi prekid vatre u toj zemlji. "Rusija mi je nagovestila veoma direktno… »
Igra S Vatrom: Evo zbog čega je u toku pravi OKRŠAJ RUSIJE I AMERIKE
Blic 06.02.2016
Američki državni sekretar Džon Keri zatražio je od Rusije da prekine kampanju bombardovanja u Siriji čije su, po njegovim rečima, žrtve žene i deca u velikom broju i da uspostavi prekid vatre u toj zemlji. "Rusija mi je nagovestila veoma direktno… »
Keri: Rusija mi je stavila do znanja da želi prekid vatre u Siriji
Večernje novosti 05.02.2016
Američki državni sekretar Džon Keri pozvao je večeras Rusiju da obustavi bombardovanje civila i položaja sirijske opozicije i da uspostavi prekid vatre u toj zemlji. Američki državni sekretar Džon Keri pozvao je večeras Rusiju da obustavi… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 7 satijoš 1 povezana