Povezane vesti
Ponovo protesti zbog zabrane nošenja hidžaba u sudu
Radio 021 07.02.2016
Manja grupa demonstranata okupila se danas u Sarajevu kako bi izrazila nezadovoljstvo zbog odluke Visokog sudskog i tužilačkog veća o zabrani nošenja verskih obeležja u pravosudnim institucijama. Na poziv bošnjačkih nevladinih organizacija, na trgu u… »
Ponovo protesti zbog zabrane nošenja hidžaba
Akter 07.02.2016
Manja grupa demonstranata okupila se danas u Sarajevu kako bi izrazila nezadovoljstvo zbog odluke Visokog sudskog i tužilačkog veća o zabrani nošenja verskih obeležja u pravosudnim institucijama. Na poziv bošnjačkih nevladinih organizacija, na trgu u… »
Ponovo protesti zbog zabrane nošenja hidžaba u sudu
Novi magazin 07.02.2016
Protest u Sarajevu: 'Hidžab - moje pravo, moj izbor'
Al Jazeera 07.02.2016
Učesnici protesta smatraju da marama koju nose muslimanke nije samo vjerski simbol, već dio identiteta osobe. Nekoliko stotina građanki i građana sudjelovalo je u prosvjedu koji je u nedjelju organiziran u Sarajevu zbog zaključka Visokog sudskog i… »
Vesti dana »

Poginula devojčica (15) u Zemunu: Sudarili se automobili i autobus: Na licu mesta jezive scene (video)
Blic pre 2 minutajoš 31 povezana

Razgovor Milera i Lučića: Znam da je Vučić uznemiren, ali ne mogu odmah da rasparčam Junajted mediju
Novi magazin pre 1 satjoš 39 povezanih

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 15 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 48 minutajoš 47 povezanih