Povezane vesti

Nadal više ne pobeđuje ni na šljaci

Nadal više ne pobeđuje ni na šljaci

Dnevnik 21.02.2016
Peti teniser sveta Rafael Nadal doživeo je novi poraz na šljaci, svojoj omiljenoj podlozi, ovoga puta na ATP turniru u Rio de Žaneiru. On je, u polufinalu turnira iz serije. 250 u ovom brazilskom gradu, izgubio od Pabla Kuevasa, rezultatom 6:7 (6:8)… »
Rafa počeo da proklizava i po šljaci: Bez titule u Riju

Rafa počeo da proklizava i po šljaci: Bez titule u Riju

Večernje novosti 21.02.2016
Turneja po Južnoj Americi nije bila uspešna. Preostaje mi da se okrenem narednim izazovima, a to su američki mastersi u Indijan Velsu i Majamiju - rekao je španski as. RAFAEL Nadal počeo je da proklizava i po šljaci... Peti teniser sveta poražen je… »
ATP RIO DE ŽANEIRO: Bio jednom jedan Rafa…

ATP RIO DE ŽANEIRO: Bio jednom jedan Rafa…

Hot sport 21.02.2016
Turnir u gradu domaćina Olimpijskih igara bio je drugi u nizu koji se igra na šljaci, podlozi na kojoj je Nadal ostvario najznačajnije uspehe u karijeri i demonstrirao najveću suverenost, ali i drugi turnir koji peti teniser sveta završava pre borbe… »
Novi debakl Nadala

Novi debakl Nadala

Vesti online 21.02.2016
Šta se događa sa Rafaelom Nadalom? Nekadašnji "kralj šljake" ne pobeđuje više ni na njegovoj omiljenoj podlozi. Posle poraza u polufinalu Buenos Ajresa od Dominika Tima, ni u Rio de Žaneiru Španac nije uspeo da stigne do finala. Bivšeg najboljeg… »
Posrnuli Kralj Šljake ::  Nadal više ne pobeđuje ni na svojoj omiljenoj podlozi

Posrnuli Kralj Šljake :: Nadal više ne pobeđuje ni na svojoj omiljenoj podlozi

Sportal blic 21.02.2016
Peti reket sveta, Rafael Nadal pretrpeo je poraz u polufinalu turnira ATP 250 serije u Rio de Žaneiru od Urugvajca Pabla Kuevasa 2:1 (6:7, 7:6, 6:4). Foto: Tanjug/AP Rafa Nadal "Kralju šljake" je ovo bio tek drugi poraz na omiljenoj podlozi u poslednjih… »

Vesti dana »