Povezane vesti

EU nije više onako privlačna, ali smo racionalni

EU nije više onako privlačna, ali smo racionalni

Akter 22.02.2016
Premijer Srbije Alekandar Vučić rekao je danas u Londonu da će Srbija nastaviti svoj put ka EU iako joj nije privlačna koliko je bila, ali da će i pored svih pritisaka nastaviti i saradnju sa Ruskom Federacijom. "U lice sam im rekao da ni EU nije… »
Značaj stabilnosti regiona i zajedničkih projekata

Značaj stabilnosti regiona i zajedničkih projekata

Akter 22.02.2016
Premijeri zemalja zapadnog Balkana danas su predstavili investitorima na samitu u Londonu koji organizuje EBRD, potencijale i sutuaciju u svojim zemljama. Premijeri zemalja zapadnog Balkana danas su predstavili investitorima na samitu u Londonu koji… »
"EU nije više tako privlačna, ali Srbija je racionalna"

"EU nije više tako privlačna, ali Srbija je racionalna"

RTS 22.02.2016
Premijer Alekandar Vučić rekao je u Londonu da će Srbija nastaviti svoj put ka EU iako joj nije privlačna koliko je bila, ali da će i pored svih pritisaka nastaviti i saradnju sa Rusijom. "U lice sam im rekao da ni EU nije više privlačna koliko je… »
Vučić: Želimo najbolje moguće odnose sa narodima na Balkanu

Vučić: Želimo najbolje moguće odnose sa narodima na Balkanu

Dnevnik 22.02.2016
Želimo najbolje moguće odnose s ljudima i narodima na Balkanu, i uprkos tome što danas ima sumnji u budućnost regiona iz kojeg dolazimo, uveren sam da je dobro što se sastajemo, razgovaramo, što se poštujemo i sarađujemo, rekao je danas premijer… »
Rastući nacionalizam na Balkanu

Rastući nacionalizam na Balkanu

Akter 22.02.2016
Zemlje na Balkanu suočavaju se sa problemom rastućeg nacionalizma, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić i primetio da svi zatvaraju oči pred tim fenomenom. Vučić je u obraćanju na Investicionom samitu Evropske banke za obnovu i razvoj rekao… »
Vučić: Rastu nacionalističke tenzije na Balkanu

Vučić: Rastu nacionalističke tenzije na Balkanu

Pravda 22.02.2016
LONDON – Želimo najbolje moguće odnose s ljudima i narodima na Balkanu, i uprkos tome što danas ima sumnji u budućnost regiona iz kojeg dolazimo, uveren sam da je dobro što se sastajemo, razgovaramo, što se poštujemo i sarađujemo, rekao je danas… »

Vesti dana »