Povezane vesti
Večiti neprijatelji: Tamara odustala od tužbe, ali nećete verovati šta Kristijan traži od nje!
Tračara 23.02.2016
Taman kada pomislimo da se situacija između klaberke Tamare Đurić i “kriminalca na baterije”, kako ga ona naziva, Kristijana Golubovića smirila, oni nas iznenade nekim novim skandalom. Iako je Tamara odustala od tužbe i novčane naknade za… »
Golubović traži 3.000 evra za provedenih 11 dana u zatvoru!
Svet & Skandal 23.02.2016
Golubovićev advokat Gvozden Grgur kaže da će njegov klijent, nakon što tužilaštvo odbaci krivičnu prijavu, tražiti da mu se plati vreme koje je zbog Tamare proveo u pritvoru. Golubović takođe očekuje rešenje nakon kojeg će morati da se javi u… »
Tamara nakon saslušanja: Skratila sam Kristijanu robiju zbog žene!
Svet & Skandal 23.02.2016
Klaberka Tamara Đurić juče se pred tužilaštvom za visokotehnološki kriminal izjasnila da ne želi krivično da goni Kristijana Golubović zbog pretnji koje joj je uputio na društvenoj mreži Fejsbuk. “Pojavila sam se na saslušaju, gde su me… »
Žica Pare Gde God Stigne: Kristijan Golubović traži 3.000 evra za 11 dana zatvora!
Kurir 23.02.2016
Klaberka Tamara Đurić saslušana je u sudu u postupku koji se vodi protiv Kristijana Golubovića zbog pretnji koje joj je uputio preko Fejsbuka i odustala od krivičnog gonjena, dok će Kristijan tražiti nadoknadu zbog 11 dana provedenih u zatvoru… »
Vesti dana »
„Sretnimo se na Sretenje“ na Lepeničkom bulevaru, studenti pozivaju na 15 sati blokade
Glas Šumadije pre 1 satjoš 10 povezanih
Studentska blokada mosta u Beogradu: Stolice sa imenima žrtava novosadske tragedije
BBC News pre 43 minutajoš 37 povezanih
Akademik Vukosavić u Bogatiću: Prazne su priče da pored rudnika može biti i poljoprivrede
Novi magazin pre 24 minutajoš 23 povezane
Picula o krizi u Srbiji: EU dijelom izabrala strategiju čekaj i promatraj
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 4 povezane
Takahashi: Pravda će pobijediti, Netanyahu ćemo vidjeti u Hagu
Al Jazeera pre 36 minutajoš 24 povezane