Povezane vesti
GODINAMA MOLILA MINISTARSTVO I PISALA: „Devet godina sam u Libiji, pustite me da se vratim deci“
Pravda 29.02.2016
BEOGRAD – Slađana Stanković, službenica srpske ambasade koja je ubijena u Libiji, tri godine je uzalud pisala Ministarstvu spoljnih poslova. Pisala je poslednjih nekoliko godina. Prvi put je to učinila 2012. godine, a onda intenzivnije tokom 2014. i 2015.… »
Pisma Koja Je Slađana Godinama Uzalud Slala Msp Molim vas, spasite me iz Libije, nedostaju mi deca
Kurir 29.02.2016
Slađana Stanković, službenica srpske ambasade koja je ubijena u Libiji, tri godine je uzalud pisala Ministarstvu spoljnih poslova. Pisala je poslednjih nekoliko godina. prvi put je to učinila 2012. godine, a onda intenzivnije tokom 2014. i 2015. godine… »
Molim Vas, Vratite Me Iz Libije!: Danas u "Blicu": Pisma ubijene službenice ambasade Srbije
Blic 29.02.2016
Slađana Stanković, službenica srpske ambasade koja je ubijena u Libiji, tri godine je uzalud pisala Ministarstvu spoljnih poslova, ekskluzivno otkriva Blic u izdanju od ponedeljka. Blic se zahvaljuje Slađaninim kolegama iz Libije, uz čiju pomoć je… »
Vesti dana »

Tramp i Melanija stigli u Veliku Britaniju: Nema crvenog tepiha, a evo ko ih je dočekao: Helikopterom otišli do rezistencije u centru grada (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Odbio da se testira na drogu pa dobio debelu kaznu: Mladić iz Kotora osuđen na 21 dan zatvora i zabranjeno mu upravljanje vozilom četiri meseca
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

Macut sa delegacijom Kine: Jačanje partnerstva kroz ekonomske projekte i političku saradnju
Danas pre 9 satijoš 1 povezana