Povezane vesti
GODINAMA MOLILA MINISTARSTVO I PISALA: „Devet godina sam u Libiji, pustite me da se vratim deci“
Pravda 29.02.2016
BEOGRAD – Slađana Stanković, službenica srpske ambasade koja je ubijena u Libiji, tri godine je uzalud pisala Ministarstvu spoljnih poslova. Pisala je poslednjih nekoliko godina. Prvi put je to učinila 2012. godine, a onda intenzivnije tokom 2014. i… »
Pisma Koja Je Slađana Godinama Uzalud Slala Msp Molim vas, spasite me iz Libije, nedostaju mi deca
Kurir 29.02.2016
Slađana Stanković, službenica srpske ambasade koja je ubijena u Libiji, tri godine je uzalud pisala Ministarstvu spoljnih poslova. Pisala je poslednjih nekoliko godina. prvi put je to učinila 2012. godine, a onda intenzivnije tokom 2014. i 2015… »
Molim Vas, Vratite Me Iz Libije!: Danas u "Blicu": Pisma ubijene službenice ambasade Srbije
Blic 29.02.2016
Slađana Stanković, službenica srpske ambasade koja je ubijena u Libiji, tri godine je uzalud pisala Ministarstvu spoljnih poslova, ekskluzivno otkriva Blic u izdanju od ponedeljka. Blic se zahvaljuje Slađaninim kolegama iz Libije, uz čiju pomoć je… »
Vesti dana »

MUP: Policija u Kragujevcu zaplenila veću količinu opreme za "studente u blokadi"
Insajder pre 5 satijoš 3 povezane

"Slavili su se Mladenci, a onda je pronađeno telo devojčice": Radnik obezbeđenja za "Blic" otkrio detalje užasa na Savskom keju (foto)
Blic pre 8 satijoš 4 povezane

Potukli se u toku protesnog okupljanja: Obojica bila u alkoholisanom stanju, policija mi odredila zadržavanje
Blic pre 3 satajoš 3 povezane