Povezane vesti

GODINAMA MOLILA MINISTARSTVO I PISALA: „Devet godina sam u Libiji, pustite me da se vratim deci“

GODINAMA MOLILA MINISTARSTVO I PISALA: „Devet godina sam u Libiji, pustite me da se vratim deci“

Pravda 29.02.2016
BEOGRAD – Slađana Stanković, službenica srpske ambasade koja je ubijena u Libiji, tri godine je uzalud pisala Ministarstvu spoljnih poslova. Pisala je poslednjih nekoliko godina. Prvi put je to učinila 2012. godine, a onda intenzivnije tokom 2014. i… »
Pisma Koja Je Slađana Godinama Uzalud Slala Msp Molim vas, spasite me iz Libije, nedostaju mi deca

Pisma Koja Je Slađana Godinama Uzalud Slala Msp Molim vas, spasite me iz Libije, nedostaju mi deca

Kurir 29.02.2016
Slađana Stanković, službenica srpske ambasade koja je ubijena u Libiji, tri godine je uzalud pisala Ministarstvu spoljnih poslova. Pisala je poslednjih nekoliko godina. prvi put je to učinila 2012. godine, a onda intenzivnije tokom 2014. i 2015… »
Molim Vas, Vratite Me Iz Libije!: Danas u "Blicu": Pisma ubijene službenice ambasade Srbije

Molim Vas, Vratite Me Iz Libije!: Danas u "Blicu": Pisma ubijene službenice ambasade Srbije

Blic 29.02.2016
Slađana Stanković, službenica srpske ambasade koja je ubijena u Libiji, tri godine je uzalud pisala Ministarstvu spoljnih poslova, ekskluzivno otkriva Blic u izdanju od ponedeljka. Blic se zahvaljuje Slađaninim kolegama iz Libije, uz čiju pomoć je… »

Vesti dana »