Povezane vesti
Mihajlović Pred Raskrsnicom: Ostanak u Milanu ne zavisi od mene!
Hot sport 12.03.2016
Srpski trener juče je obavio razgovor sa predsednikom Silviom Berluskonijem u vezi svog statusa, ali novinarima nije mogao da odgovori na pitanje da li ostaje i posle leta. – Bio sam tužan posle poraza od Sasuola i u klubu smo počeli debatu oko moje… »
Mihajlović na raportu kod Berluskonija
Mozzart sport 12.03.2016
Odluka o statusu srpskog stručnjaka biće doneta na kraju sezone. Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović izjavio je danas da bi voleo da vodi Rosonere i naredne sezone, ali da ta odluka ne zavisi od njega. Srpski trener juče je obavio razgovor sa… »
Mihajlović: Ostanak ne zavisi od mene
Vesti online 12.03.2016
Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je u subotu da bi voleo da vodi "Rosonere" i naredne sezone, ali da ta odluka ne zavisi od njega. Srpski trener u petak je obavio razgovor sa predsednikom Silviom Berluskonijem u vezi svog statusa, ali novinarima… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti se spremaju da provedu noć na Filološkom, čekaju se odluke drugih fakulteta o blokadi
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih
Partizan naveo pravi razlog rastanka sa trenerom, neme veze sa novcem (foto)
Sportski žurnal pre 45 minutajoš 32 povezane
Ko je direktor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ koji se izvinjavao premijeru Vučeviću i zbog kog su đaci izašli na protest
Nova pre 4 satijoš 21 povezana
Spoljnopolitički odbor Evropskog parlamenta raspravljaće danas o situaciji na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
Vučić na Poslovnom forumu: Želimo još veću ekonomsku saradnju sa Italijom
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih