Povezane vesti
Mihajlović Pred Raskrsnicom: Ostanak u Milanu ne zavisi od mene!
Hot sport 12.03.2016
Srpski trener juče je obavio razgovor sa predsednikom Silviom Berluskonijem u vezi svog statusa, ali novinarima nije mogao da odgovori na pitanje da li ostaje i posle leta. – Bio sam tužan posle poraza od Sasuola i u klubu smo počeli debatu oko moje… »
Mihajlović na raportu kod Berluskonija
Mozzart sport 12.03.2016
Odluka o statusu srpskog stručnjaka biće doneta na kraju sezone. Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović izjavio je danas da bi voleo da vodi Rosonere i naredne sezone, ali da ta odluka ne zavisi od njega. Srpski trener juče je obavio razgovor sa… »
Mihajlović: Ostanak ne zavisi od mene
Vesti online 12.03.2016
Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je u subotu da bi voleo da vodi "Rosonere" i naredne sezone, ali da ta odluka ne zavisi od njega. Srpski trener u petak je obavio razgovor sa predsednikom Silviom Berluskonijem u vezi svog statusa, ali novinarima… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 1 satjoš 2 povezane

28 godina kasnije: Hram kostiju: Pogledajte novi trejler i saznajte kada nastavak ove franšize stiže u naše bioskope
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 1 satjoš 1 povezana