Povezane vesti
Francuski teniseri brane Nadala: Ko je ta Bašelo?
Vesti online 13.03.2016
Bivše ministarka sporta i zdravlja Francuske Roselina Bašelo optužila je Rafaela Nadala da je pre nekoliko godina pauzirao sedam meseci zato što je otkriven u korišćenju nedozvoljenih sredstava. U odbranu nekadašnjeg najboljeg tenisera sveta stali… »
Nadal: Ja prevarant? Muka mi je od tih priča
Sportal blic 13.03.2016
Ozbiljne optužbe stižu sa svih strana, a Rafa Nadal je rešio da se brani. Španski teniser tvrdi da nikada nije koristio doping i da je potpuno “čist”! Foto: Reuters Rafael Nadal Optužbe bivše francuske ministarke zdravlja i sporta Roselin… »
Nadal BESAN zbog optužbi za doping: Muka mi je od tih priča, tražim izvinjenje!
24 Sata 13.03.2016
Nakon što je bivša, francuska ministarka zdravlja i sporta Roselina Bašelo, izjavila kako je i Rafa Nadal koristio doping, oglasio se i sam teniser koji je bio besan zbog ovih optužbi. Roselina je rekla kako je Nadal bio dopingovan 2013. godine na… »
Real Stao U Odbranu Nadala: Optužbe o dopingovanju su neopravdane
Sportal blic 12.03.2016
Fudbalski klub Real Madrid stao je u odbranu španskog tenisera Rafaela Nadala posle optužbi bivše ministarke Francuske da je pao na doping testu 2012. godine. Foto: Reuters Španski fudbalski gigant je u saopštenju na sajtu kluba pružio apsolutnu… »
Vesti dana »

Uživo MUP saopštio: U piku na svim lokacijama bilo 107.000 ljudi, broj učesnika sada je u smanjenju i kontinuiranom opadanju
Kurir pre 1 minutjoš 66 povezanih

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone iz više pravaca se slivaju u centar grada, glavna bina na Trgu Slavija, pročitani studentski zahtevi
RTS pre 31 minutajoš 117 povezanih

"Jel tamo na "Nova S" ostao neko sa mrvom dostojanstva?" Brnabić: Vučić nikada nigde neće bežati, već će se uvek boriti za Srbiju
Kurir pre 4 satijoš 16 povezanih