Povezane vesti
Milan Popović: Severina me je tužila za porodično nasilje, a ja nikada nisam bio agresivan niti sam pretio
Svet & Skandal 23.03.2016
Milan Popović otkrio je sa kakvim se sve problemima suočava, dok se sa bivšom verenicom Severinom bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Srpski kralj bakra podržao je Hrvatsko udruženje za ravnopravno roditeljstvo i na konferenciji za medije… »
Milan Popović iskreno o borbi za starateljstvo: Šta da radim kada mi dete vrišti na grudima?
Blic 23.03.2016
Milan Popović i dalje sa Severinom Kojić vodi pravnu bitku oko trogodišnjeg sina Aleksandra, a sada je o tome otvoreno progovorio u Zagrebu. On je juče prisustvovao konferenciji Hrvatskog udruženja za ravnopravno roditeljstvo, i otkrio sa kakvim se… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane