Povezane vesti

Glumac otkriva bolne detalje iz prošlosti: Zbog ove fotografije sam se umalo ubio

Glumac otkriva bolne detalje iz prošlosti: Zbog ove fotografije sam se umalo ubio

Tračara 29.03.2016
Glumac Wentworth Miller, koji se proslavio ulogom u seriji Prison Break, otkrio je da je pre nekoliko godina razmišljao da izvrši samoubistvo zbog fotografije koju je jedna popularna Facebook stranica objavila, a na kojoj se podsmevaju njegovom izgledu… »
Momenat u kojem je hteo da se ubije: Zbog ove fotke su se rugali popularnom glumcu, a sad mu skidaju kapu

Momenat u kojem je hteo da se ubije: Zbog ove fotke su se rugali popularnom glumcu, a sad mu skidaju kapu

24 Sata 29.03.2016
Kad je glumac Ventvord Miler (43), zvezda "Bekstva iz zatvora", video svoju staru fotku koja kruži netom, rešio je da podeli s fanovima i potresnu priču koja stoji iza nje. Jedna popularna Fejsbuk stranica objavila je fotografije kojima se podsmevaju… »
Potresna ispovest glumca iz "Bekstva iz zatvora": Zbog ove slike hteo sam da se ubijem!

Potresna ispovest glumca iz "Bekstva iz zatvora": Zbog ove slike hteo sam da se ubijem!

Blic 29.03.2016
Kada je jedna popularna Fejsbuk stranica objavila fotografije kojima se podsmevaju izgledu glumca Ventvorda Milera, on im je odgovorio otvorenim pismom zbog kojeg su se posramili. Slavni glumac (43) najpoznatiji po ulozi u seriji "Bekstvo iz zatvora" na… »

Vesti dana »