Povezane vesti
Sestra slavne pevačice moli za pomoć: Ne ostavljaj me, umirem!
Press 31.03.2016
Objavila je video u kojem preklinje pevačicu da joj pomogne jer je na samrti. foto: superzena.b92.net Alison Keri je lečena narkomanka i HIV je pozitivna. Inače je rođena sestra Maraje Keri. Pre nekoliko meseci je bila na ivici smrti, ali su lekari… »
Sestra Maraje Keri moli za pomoć: Umirem, molim te ne ostavljaj me! (video)
Svet & Skandal 31.03.2016
Alison Keri, sestra slavne pevačice, nalazi se na samrti, i objavila je video u kojem javno moli Maraju da joj spasi život. Ostatak teksta pročitajte ovde: Sestra Maraje Keri moli za pomoć: Umirem, molim te ne ostavljaj me! (video)… »
Sestra Maraje Keri moli za pomoć: Umirem, molim te ne ostavljaj me!
Blic 31.03.2016
Alison Keri, sestra slavne pevačice, nalazi se na samrti, i objavila je video u kojem javno moli Maraju da joj spasi život. Alison je HIV pozitivna i lečena narkomanka. Pre samo nekoliko meseci bila u teškom zdravstvenom stanju, ali doktori su uspeli… »
Vesti dana »
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 58 minutajoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 35 minutajoš 1 povezana