Povezane vesti

Bilateralne rasprave ne bi trebale da usporavaju priključenje EU

Beta 13.04.2016
Premijer Madjarske Viktor Orban izjavio je danas da ne želi da se upliće u raspravu Hrvatske i Srbije, ali je naveo da bilateralne rasprave dve zemlje ne bi smele da usporavaju priključenje Evropskoj uniji. "Naš je stav da ako postoji neka rasprava… »

Orban: Bilateralne rasprave ne bi trebale da usporavaju priključenje EU

Slobodna Evropa 13.04.2016
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas da ne želi da se upliće u raspravu Hrvatske i Srbije, ali je naveo da bilateralne rasprave dve zemlje ne bi smele da usporavaju priključenje Evropskoj uniji. "Naš je stav da ako postoji neka rasprava… »

Orban: Bilatetralne rasprave nesmeju ad utiču na ulazak u EU

Beta video 13.04.2016
NOVI SAD - `` Naš je stav da ako postoje neke rasprave izmedju dve države to ne može nikako da uspori priključenje EU, jer svaka država ima probleme sa nekom drugom državom .Ovo je principijalno pitanje i ja sam bio pri istom stavu i kad je… »

Orban:Bilateralni sporovi da ne usporavaju članstvo u EU

RTV 13.04.2016
NOVI SAD - Bilateralna pitanja i sporove ne treba povezivati s pitanjem članstva neke države u Evropskoj uniji, izjavio je danas premijer Mađarske Viktor Orban komentarišući slučaj hrvatske blokade poglavlja 23. "Naš je stav da ako postoji neka… »

Orban: Bilateralni sporovi da ne usporavaju put u EU

Politika 13.04.2016
NOVI SAD – Bilateralna pitanja i sporove ne treba povezivati s pitanjem članstva neke države u Evropskoj uniji, izjavio je danas premijer Mađarske Viktor Orban komentarišući slučaj hrvatske blokade poglavlja 23. „Naš je stav da ako postoji neka… »

Vesti dana »