Povezane vesti

Kolinda Grabar-Kitarovićpisala Ban Ki Munu: Duboko sam razočarana zbog presude Šešelju

Kolinda Grabar-Kitarovićpisala Ban Ki Munu: Duboko sam razočarana zbog presude Šešelju

Nedeljnik 19.04.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarovic uputila je pismo generalnom sekretaru UN-a Ban Ki Munu, predsedniku Generalne skupštine te organizacije i predsedniku Saveta bezbednosti UN-a povodom prvostepene presude Međunarodnog suda za bivšu… »
Kolinda "kuka" Ban Ki Munu: Svedocima prećeno, a Šešelj na slobodi

Kolinda "kuka" Ban Ki Munu: Svedocima prećeno, a Šešelj na slobodi

Vesti online 19.04.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je u pismu generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu izrazila duboko razočaranje i zabrinutost zbog prvostepene, oslobadajuće presude Haškog tribunala (MKSJ) Vojislavu Šešelju, ocenivši da će negativno… »
Grabar Kitarović pisala UN: Razočarana sam presudom Šešelju

Grabar Kitarović pisala UN: Razočarana sam presudom Šešelju

N1 Info 19.04.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović uputila je generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu, predsedniku Generalne skupštine i predsedniku Saveta bezbednosti UN pisma povodom presude Vojislavu Šešelju, u kom navodi da je razočarana i zabrinuta… »
Kolinda Ban Ki Munu: Oslobađanje Šešelja je opasno po čitav svet?!

Kolinda Ban Ki Munu: Oslobađanje Šešelja je opasno po čitav svet?!

Pravda 19.04.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je u pismu generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu izrazila duboko razočaranje i zabrinutost zbog prvostepene, oslobađajuće presude Haškog tribunala (MKSJ) Vojislavu Šešelju. Kolinda je ocenila da će takva… »
Grabar-Kitarović UN-u: Presuda Šešelju opasan presedan

Grabar-Kitarović UN-u: Presuda Šešelju opasan presedan

Al Jazeera 19.04.2016
Oslobađajuća presuda Šešelju opasan presedan za oružane sukobe u kojima se vojni ciljevi nastoje ostvariti genocidom i etničkim čišćenjem, napisala je hrvatska predsjednica. Oslobađajuća presuda Haškog suda Vojislavu Šešelju opasan je… »
Kitarovićka pisala Ki Munu zbog presude Šešelju

Kitarovićka pisala Ki Munu zbog presude Šešelju

RTV 19.04.2016
ZAGREB - Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izrazila je razočarenje prvostepenom presudom Haškog tribunala Vojislavu Šešelju u pismu upućenom generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu. U pismu objavljenom danas na vebsajtu predsednice Hrvatske… »
Hrvatska predsednica pisala UN zbog presude Šešelju

Hrvatska predsednica pisala UN zbog presude Šešelju

RTS 19.04.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je u pismu generalnom sekretaru UN Ban Kimunu izrazila duboko razočaranje i zabrinutost zbog prvostepene, oslobađajuće presude Haškog tribunala Vojislavu Šešelju, ocenivši da će negativno delovati na… »
Kolinda: Brinem zbog presude Šešelju

Kolinda: Brinem zbog presude Šešelju

Alo 19.04.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je u pismu generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu izrazila duboko razočaranje i zabrinutost zbog prvostepene, oslobađajuće presude Haškog tribunala (MKSJ) Vojislavu Šešelju. Kolinda je ocenila da će takva… »

Vesti dana »