Povezane vesti

Završna konvencija: SNS-a Vučić: Oni nas kamenom, mi njih pobedom

Završna konvencija: SNS-a Vučić: Oni nas kamenom, mi njih pobedom

Blic 21.04.2016
Završna izborna konvencija SNS-a počela je u Kombank Areni u Beogradu. U Arenu je stigao i lider SNS-a Aleksandar Vučić, kome su okupljeni skandirali više od deset minuta. - Ja sam dragi prijatelji, napisao 20 stranica govora, nisam spavao… »
Vučić na završnoj konvenciji: Biće vam onako kako glasate u nedelju

Vučić na završnoj konvenciji: Biće vam onako kako glasate u nedelju

Pravda 21.04.2016
Pre početka završne izborne konvencije SNS-a koja je održana u Areni, prisutnima se video porukom obratio Antonio Lopez Isturiz, generalni sekretar Evropske narodne partije (EPP) koji je istakao da je lider SNS-a Aleksandar Vučić najzaslužniji za… »
Ovacije Vučiću u Areni: Oni kamenom, mi pobedom!

Ovacije Vučiću u Areni: Oni kamenom, mi pobedom!

Mondo 21.04.2016
Na završnoj konvenciji Srpske napredne stranke petominutne ovacije lideru stranke i premijeru Aleksandru Vučiću. "Ovo su izbori za budućnost Srbije", kaže Vučić. Foto: Tanjug/Oksana Toskić "Nisu ovo izbori za moju budućnost, već za budućnost… »
Završna konvencija SNS Vučić: Oni nas kamenom, a mi njih pobedom

Završna konvencija SNS Vučić: Oni nas kamenom, a mi njih pobedom

Kurir 21.04.2016
BEOGRAD - Miting Srpske napredne stranke koji se održava u Areni počeo je oko 17 časova, himnom Bože pravde, koju je izvela Marija Marković. Premijer Srbije Aleksandar Vučić obratio se prisutnima, navodeći da je noćas napisao 20 stranica govora… »
Vučić: Penzije više nikad neće biti smanjene

Vučić: Penzije više nikad neće biti smanjene

Blic 20.04.2016
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kragujevcu da su u prethodne dve godine u Srbiji stvorene čvrste osnove za razvoj ekonomije koja će nastaviti dinamičan razvoj i obećao da penzije više… »

Vesti dana »