Povezane vesti

Završna konvencija: SNS-a Vučić: Oni nas kamenom, mi njih pobedom

Završna konvencija: SNS-a Vučić: Oni nas kamenom, mi njih pobedom

Blic 21.04.2016
Završna izborna konvencija SNS-a počela je u Kombank Areni u Beogradu. U Arenu je stigao i lider SNS-a Aleksandar Vučić, kome su okupljeni skandirali više od deset minuta. - Ja sam dragi prijatelji, napisao 20 stranica govora, nisam spavao... Objaviću ga… »
Vučić na završnoj konvenciji: Biće vam onako kako glasate u nedelju

Vučić na završnoj konvenciji: Biće vam onako kako glasate u nedelju

Pravda 21.04.2016
Pre početka završne izborne konvencije SNS-a koja je održana u Areni, prisutnima se video porukom obratio Antonio Lopez Isturiz, generalni sekretar Evropske narodne partije (EPP) koji je istakao da je lider SNS-a Aleksandar Vučić najzaslužniji za reformu… »
Ovacije Vučiću u Areni: Oni kamenom, mi pobedom!

Ovacije Vučiću u Areni: Oni kamenom, mi pobedom!

Mondo 21.04.2016
Na završnoj konvenciji Srpske napredne stranke petominutne ovacije lideru stranke i premijeru Aleksandru Vučiću. "Ovo su izbori za budućnost Srbije", kaže Vučić. Foto: Tanjug/Oksana Toskić "Nisu ovo izbori za moju budućnost, već za budućnost Srbije… »
Završna konvencija SNS Vučić: Oni nas kamenom, a mi njih pobedom

Završna konvencija SNS Vučić: Oni nas kamenom, a mi njih pobedom

Kurir 21.04.2016
BEOGRAD - Miting Srpske napredne stranke koji se održava u Areni počeo je oko 17 časova, himnom Bože pravde, koju je izvela Marija Marković. Premijer Srbije Aleksandar Vučić obratio se prisutnima, navodeći da je noćas napisao 20 stranica govora, ali je… »
Vučić: Penzije više nikad neće biti smanjene

Vučić: Penzije više nikad neće biti smanjene

Blic 20.04.2016
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kragujevcu da su u prethodne dve godine u Srbiji stvorene čvrste osnove za razvoj ekonomije koja će nastaviti dinamičan razvoj i obećao da penzije više nikada… »

Vesti dana »