Povezane vesti
Vučić: Ne pada mi na pamet da budem predsednik Srbije
Politika 28.04.2016
Predsednik SNS Aleksandar Vučić odbacio je večeras spekulacije da će se sledeće godine ići istovremeno na predsedničke i parlamentarne izbore i izjavio da se neće kandidovati na predsedničkim izborima, iako je uveren da bi pobedio. „Ne pada mi… »
Vučić: Ponosan sam na naš istorijski i impresivan rezultat
RTS 28.04.2016
Premijer i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić rekao je da je ponosan na izborni rezultat liste oko SNS-a i istakao da je ta lista osvojila 1.800.000 glasova i to posle teških reformi. Vučić je u intervjuu Prvoj TV istakao da je reč o istorijskom i… »
"Cirkus se završava u sredu, ovo nije Farma"
Mondo 28.04.2016
Aleksandar Vučić povodom optužbi o izbornoj krađi poručio: Nisam krao ništa! Neće se kandidovati za predsednika i neće u Vladu sa nekim ko samo gleda da mu zabije nož u leđa... Foto: Tanjug/Oksana Toškić Ponosan sam na naš izborni rezultat… »
Aleksandar Vučić: Ponosan sam na naš rezultat i zahvalan sam građanima na podršci
Kurir 28.04.2016
Ponosan sam na naš rezultat i zahvalan sam građanima na podršci koju su nam dali, rekao je Aleksandar Vučić na TV Prva. Aleksandar Vučić je na TV Prva rekao da se posle izbora posvetio pisanju plana i programa nove vlade, i da ga ne zanima, kako je… »
Vučić: Nikada u životu ne bih ukrao nijedan glas
N1 Info 28.04.2016
Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da će čestitati svima na postignutim rezultatima na izborima i da nikada ne bi ukrao nijedan glas. "Apsolutno svima ću da čestitam. Gde smo krali, nek nam pokažu to… »
Stav: Vučić protiv Vučića
RTV 28.04.2016
Novi Sad, Beograd - Zašto se u noći velikog izbornog trijumfa Aleksandar Vučić nije ponašao nimalo trijumfalistički? Zato što je s obzirom na uložene resurse – ljudske i materijalne, partijske i državne – očekivao bolji rezultat? Ili zato… »
Sve kože Aleksandra Vučića
Dojče vele 28.04.2016
„Iako već četiri godine ima nesputanu moć, Vučić kao mantru ponavlja da su prethodne vlasti odgovorne za čitavu ekonomsku i socijalnu bedu – ta poruka očigledno još uvek prolazi“, piše štampa na nemačkom jeziku. „Nezadovoljni… »
Vučić je sada ranjiviji nego ikad i idealna je meta za pritiske Zapada
Pravda 28.04.2016
Aleksandar Vučić je debelo pogrešio sa raspisivanjem parlamentarnih izbora. Ta teza, izrečena nekoliko časova pošto je premijer u ostavci obznanio odluku, potvrđena je posle održanih i još uvek ne završenih izbora! Piše: Dušan Proroković Neka… »
Vesti dana »
U bolnicu prebačen bivši direktor Infrastrukture železnice Srbije, uhapšen zbog nesreće u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 81 povezana
Odloženo suđenje "Balkanskom kartelu" zbog novih hapšenja (VIDEO)
Insajder pre 15 minutajoš 65 povezanih
Puljić: Najavljene Trumpove carine Kanadi i Meksiku iznenađujuće
Al Jazeera pre 20 minutajoš 35 povezanih
Milijaš: Očekuje nas interesantan meč, izvukli smo pouke iz prethodnih utakmica
Politika pre 50 minutajoš 32 povezane
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
BBC News pre 44 minutajoš 28 povezanih