Povezane vesti

Čović: Sanjam Zvezdu bez stranaca

Čović: Sanjam Zvezdu bez stranaca

Večernje novosti 06.05.2016
Čestitam Makabiju, biću presrećan ako naši igrači iz jednog velikog kluba odu u drugi, koji nije ušao ni među 16 najboljih, a potrošio je deset puta više para. DAN obeležavanja klupske slave Đurđevdana bio je i dan za podsećanje na sportsku… »
Čovićev plan - Teo u Zvezdi, a Zvezda na F4 Evrolige!

Čovićev plan - Teo u Zvezdi, a Zvezda na F4 Evrolige!

Sportske.net 06.05.2016
Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović otkrio je da mu je Miloš Teodosić obećao da će zaigrati za crveno-bele kao i da Zvezdu vidi na završnom turniru Evrolige u sezonama koje slede. Prvi čovek KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović… »
Čović: Zvezda neće po svaku cenu u ABA ligu!

Čović: Zvezda neće po svaku cenu u ABA ligu!

Sportal blic 06.05.2016
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da srpski i regionalni prvak neće igrati u ABA ligi po svaku cenu. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Nebojša Čović Sudbina regionalnog takmičenja je pod velikim upitnikom, usled rata za evropsku… »
Čović: Bitna je titula, ipak smo osnovani u Srbiji

Čović: Bitna je titula, ipak smo osnovani u Srbiji

Mondo 06.05.2016
Da li će Radonjić biti trener sledeće sezone? Šta mu je obećao Teodosić? Kada će Zvezda na Fajnal-for? Oštro, uz naviku i da "udari nisko" najveće rivale, predsednik KK Crvena zvezda govorio je za forum navijača. Predsednik Košarkaškog kluba… »
Čović otvoreno: Mi smo ipak osnovani u Srbiji

Čović otvoreno: Mi smo ipak osnovani u Srbiji

Hot sport 06.05.2016
Kako vama izgleda novi projekat Evrolige sa 16 klubova? I kako vidite Crvenu zvezdu u tome? – Mislim da je to dobar projekat i meni je žao što FIBA nije smogla snage, odnosno nije prepoznala da tim putem treba da ide evropska košarka. FIBA i Evroliga… »

Vesti dana »