Povezane vesti

Istorija: Kari prvi koji je jednoglasno postao MVP!

Istorija: Kari prvi koji je jednoglasno postao MVP!

Sportal blic 10.05.2016
Košarkaš Golden stejta Stefen Kari proglašen je drugu godinu zaredom za najkorisnijeg igrača NBA lige,a postao je i prvi igrač koji je jednoglasno dobio ovo priznanje. Foto: Tanjug/AP Najveća zvezda Golden stejta je postao 11. igrač u NBA istoriji… »
Istorija je njegovo srednje ime - Vanzemaljac ujedinio celu NBA ligu! Kari, čoveče, evo ti nova mvp titula! (video)

Istorija je njegovo srednje ime - Vanzemaljac ujedinio celu NBA ligu! Kari, čoveče, evo ti nova mvp titula! (video)

Mozzart sport 10.05.2016
Najbolji košarkaš na svetu jednoglasno izabran za najkorisnijeg igrača u NBA, što se nikada ranije nije desilo. Vratio se prethodne noći na parket posle nezgodne povrede i rastavio Portland na sastavne delove, a onda u istom danu odbranio titulu… »
Istorija: Stef Kari jednoglasno izabran za MVP-ja NBA lige

Istorija: Stef Kari jednoglasno izabran za MVP-ja NBA lige

Hot sport 10.05.2016
Drugu godinu za redom Stef Kari je proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, ali prvi put u istoriji je to priznanje dodeljeno jednoglasnom odlukom. Još jednom je plejmejker Golden Stejta ispisao istoriju najjače košarkaške lige na svetu. Dok… »
Prvi u istoriji NBA: Stef Kari jednoglasno izabran za MVP-a

Prvi u istoriji NBA: Stef Kari jednoglasno izabran za MVP-a

Sportski žurnal 10.05.2016
Kada je objavljena informacija da će Stef Kari biti drugi put zaredom izabran za najboljeg igrača NBA lige, nije dobio čestitku od Drejmonda Grina. - Osećao sam se malo loše što mu nisam čestitao. To je zato što sam još u decembru znao da će… »
Kari jednoglasno izabran za MVP-a NBA lige

Kari jednoglasno izabran za MVP-a NBA lige

Novi magazin 10.05.2016
Košarkaš Golden stejta Stefen Kari proglašen je danas drugu godinu zaredom za najkorisnijeg igrača NBA lige,a postao je i prvi igrač koji je jednoglasno dobio ovo priznanje. Najveća zvezda Golden stejta je postao 11. igrač u NBA istoriji kome je… »
Jednoglasno!

Jednoglasno!

Mondo 10.05.2016
NBA liga prvi put je dobila MVP-a koji je izabrani jednoglasno. Stef Kari i zvanično je odbranio titulu najkorisnijeg igrača NBA lige, što i nije iznenađenje, jer je košarkaš Golden Stejt Voriorsa tokom čitave sezone, osim kada se lečio od… »
Jednoglasno - Kari MVP!

Jednoglasno - Kari MVP!

Sportske.net 10.05.2016
Iako je bilo krajnje očekivano da će poneti laskavu titulu drugu godinu zaredom, niko nije verovao da će ovo priznanje dobiti tako dominantno. Plejmejker Golden Stejt Voriorsa Stef Kari, ponovo je proglašen za najkorisnijeg igrača regularnog dela NBA… »

Vesti dana »