Povezane vesti
Tako to radi VW - bonusi za radnike!
Moj auto 16.05.2016
Norveški državni investicioni fond, najveći na svetu, tužiće Folksvagen zbog skandala sa manipulacijama vrednostima izduvnih gasova. Međutim, tužba vredna više milijardi evra kao da nije uzbudila vodeće ljude VW koji su objavili da će radnici… »
Norveški državni investicioni fond najavio da će tužiti Volkswagen
Auto blog 16.05.2016
Kako prenosi Tanjug, norveški državni investicioni fond, najveći na svetu, tužiće nemački Folksvagen zbog skandala sa manipulacijama vrednostima izduvnih gasova. Zbog toga je fond pretrpeo velike gubitke, piše britanski list Fajnenšel tajms… »
Uprkos teškoćama Volkswagenovi radnici dobili bonus od 3.950 evra
Vrele gume 16.05.2016
Volkswagen bi trebalo da potpiše konačno poravnanje sa američkim vlastima sledećeg meseca, vezano za „dizelgejt“. Tada ćemo u principu i znati obim kompenzacija i kazni. Međutim, očigledno da VW nije u lošoj finansijskoj siutaciji, jer je… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 24 satajoš 71 povezana
Temperatura pada za 20 stepeni: Vraća se prava zima - kad stiže zahlađenje i da li će padati sneg
NIN pre 7 satijoš 33 povezane
Dan Republike Srpske: Patrijarh Porfirije služio liturgiju u Sabornom hramu u Banjaluci
Telegraf pre 24 satajoš 26 povezanih