Povezane vesti
Okrutna igra sudbine prethodila je smrti moje Jelene: Majka ubijene pevačice progovorila o poslednjim minutima života ćerke
Telegraf 19.05.2016
- Trebalo je da trči kod stadiona fudbalskog kluba BASK. Međutim, tamo je bila gužva, pa su se odlučili da odu na nasip u Crvenki - priča majka. Pevačica Jelena Marjanović, kako kaže njena majka Zorica Krsmanović, kobnog 2. aprila je stradala… »
Ispovest Zorice Krsmanović:NE ŽELIM DA VERUJEM DA SU MARJANOVIĆI UBILI MOJU JELENU
Press 19.05.2016
Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, odlučila je da progovori i ispriča pojedine detalje iz života svoje ćerke, o detinjstvu, karijeri, danu ubistva, ali i o velikoj ljubavi Jelene sa Zoranom Marjanovićem… »
Okrutna igra sudbine prethodila je smrti moje Jelene: Majka ubijene pevačice progovorila o poslednjim minutima života ćerke
Pravda 19.05.2016
Pevačica Jelena Marjanović, kako kaže njena majka Zorica Krsmanović, kobnog 2. aprila je stradala igrom sudbine, čudnim spletom okolnosti. - Trebalo je da trči kod stadiona fudbalskog kluba BASK. Međutim, tamo je bila gužva, pa su se odlučili da… »
Ne želim da verujem da su marjanovići ubili moju Jelenu: Ispovest Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice
Telegraf 19.05.2016
Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, odlučila je da progovori i ispriča pojedine detalje iz života svoje ćerke, o detinjstvu, karijeri, danu ubistva, ali i o velikoj ljubavi Jelene sa Zoranom Marjanovićem. Zorica… »
Vesti dana »
Vlada Srbije formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih