Povezane vesti
Klinton: Tramp nekvalifikovan za predsednika SAD
Dnevnik 19.05.2016
VAŠINGTON: Pretendentkinja na nominaciju za kandidata Demokratske stranke na predsednickim izborima u SAD Hilari Klinton ocenila je danas da najverovatniji. republikanski predsednički kandidat Donald Tramp nije kvalifikovan da uđe u Belu kuću."Znam… »
Hilari Klinton: Tramp nekvalifikovan za predsednika SAD
RTS 19.05.2016
Pretendentkinja na nominaciju za kandidata Demokratske stranke na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton ocenila je da najverovatniji republikanski predsednički kandidat Donald Tramp nije kvalifikovan da uđe u Belu kuću. "Znam koliko je ovaj… »
Klinton: Tramp nekvalifikovan za predsednika SAD
Slobodna Evropa 19.05.2016
Pretendentkinja na nominaciju za kandidata Demokratske stranke na predsednickim izborima u SAD Hilari Klinton ocenila je danas da najverovatniji republikanski predsednički kandidat Donald Tramp nije kvalifikovan da uđe u Belu kuću. "Znam koliko je ovaj… »
Vesti dana »
Kakva reakcije Nikole Jokića: Evo šta je Srbin uradio nakon što je od trenera dobio nagradu (video)
Večernje novosti pre 38 minutajoš 19 povezanih
Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih
"Njujork post": Tramp razgovarao sa Putinom o okončanju rata; Ruske snage oborile 35 ukrajinskih dronova - na meti i Lenjingradska oblast
RTS pre 51 minutajoš 15 povezanih
Kad prestaje jak olujni vetar u Srbiji? Ledeno jutro, ali će sijati "zubato sunce"
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih