Povezane vesti
SVEČOVEK
Danas 02.06.2016
dijalozi. IŠIJAS - Ju, što ste se tako iskrivili, komšinice? - Ništa me ne pitajte, slatka moja gospa Zoro, ništa me ne pitajte. Ima već četiri dana kako me probada evo ovde, ispod desne plećke, pa siđe, da prostite, siđe, siđe, siđe sve do… »
Lazarevića po hitnom postupku vraćaju u Srbiju?
Mondo 02.06.2016
Doneta je odluka da po hitnom postupku zbog afere "gorivo" u Srbiju bude vraćen otpravnik poslova Ambasade Srbije u Atini, Branko Lazarević, saznaje list "Danas" nezvanično u vrhu Ministarstva spoljnih poslova. Foto: AP Photo/Petros Karadjias Atina… »
Po hitnom postupku iz Atine se vraća Branko Lazarević, uključen u aferu "gorivo"
Radio 021 02.06.2016
Zaposleni u Ambasadi Srbije u Atini Branko Lazarević, uključen u aferu "gorivo", po hitnom postupku će biti vraćen u Srbiju. Kako u MUP-u nezvanično saznaje list Danas, Lazarević se vraća do kraja ovog meseca i po povratku u Srbiju biće dužan da… »
Vesti dana »

uživo PROTEST STUDENATA U BLOKADI Nadležni apeluju na građane da budu mirni i da ne napadaju institucije
Euronews pre 14 minutajoš 32 povezane

Protest "15. za 15" danas u Beogradu – Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 10 minutajoš 59 povezanih

Na sigurnoj distanci: Evo gde je Vučić dok se građani okupljaju u Beogradu
Nova pre 33 minutajoš 10 povezanih

IV - Andrejeva senzacionalno izbacila Švjontek, Sabalenka "razbila" Kiz
Sportske.net pre 2 satajoš 9 povezanih