Povezane vesti
Porodica preminule trudnice ogorčena: "Sanja je umrla jer lekari nisu na vreme izvadili bebu"
Blic 11.06.2016
Ja sam je digla od 3.600 grama. Ona mi je prva radost. Kako sada da živim? Samo mogu da idem kod nje na groblje, da sedim, pričam, a ona neće da me čuje. Uplakana, skrhana bolom, baka Dragica ovako, jedva pronalazeći reči, priča o tragediji koja je… »
Očajni otac preminule trudnice (20): Doktori su mi ubili dete i unuče!
Kurir 11.06.2016
Zoran Jerinić, otac preminule trudnice Sanje Marinković, nakon obdukcije preuzeo telo ćerke. Tvrdi da su doktori mogli da je spasu. Komisija utvrdila da su lekari ispoštovali sve procedure. Zoran Jerinić, otac trudnice Sanje Marinković (20) iz Nemenikuća… »
Vesti dana »

Zvezda ima tim za Ligu šampiona! Ovo je neuspeh: Veljko Milosavljević razočaran posle neuspeha protiv Pafosa!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

(Mape) vreli afrički talas počinje da prži po Srbiji, ali će biti i nepogoda! Evo do kada će trajati vrućine i kakvo vreme se očekuje do kraja septembra
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 10 satijoš 2 povezane

Poljanski na sednici SB UN: Pozivamo nemačke vlasti da ne pokušavaju da sakriju istinu o napadima na „Severni tok”
Politika pre 5 satijoš 5 povezanih